Забременели след инвитро - тема 15

• 54 312
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Дадоха ни 20 процента отстъпка и аз взех шаси (това с кожената дръжка), бебешки кош, кош за след 6 месеца, кошче за кола и чанта за 1400 лева Simple Smile дано да се окаже хубава количка.
А ти какъв Макларън си харесала? Какво ще ползваш първите 6 месеца?

Иначе по темата за Магнезия на мен ми е изписан в 6 месец, когато лежах за задържане. От тогава не съм го спирала и ще го пия докрая. Не съм изследвала витамин Б и от вас научавам, че е толкова важен. Ще направя консултация с АГ дали трябва да го проследя и аз.

# 646
  • София
Супер, много добра цена за всички неща. И кожената дръжка е много стилна! Sunglasses
Макларъна ще е този сигурно: http://www.mothercare.com/Maclaren-Quest-Stroller---Denim/770661 … turnScrollPos=450
А за в началото взех рама от една приятелка на Бебе комфорт, купих си само нов кош за новородено към нея, който може да се връзва и в колата с коланите.

# 647
Маминки, ако сте пили желязо, болял ли ви е стомаха? От два дена приемам Сорбифер и имам болки Sad ох.... Какво да правя Sad((

# 648
Ликоко, желязото дразни стомаха по принцип, напълно е възможно Sad

По спомен сорбифера се пие преди хранене, аз такова нещо никога не си позволявам  ooooh! Пробвай да го пиеш след това.

# 649
Да, пия го половин час преди хранене, ям и чак след това почват болките... охххх

# 650
Уж сорбифера бил в някаква форма, която не дразни стомаха... не на мен тия, всякакви железа пия след хранене.

Опитай така и чакам да споделиш  Hug

# 651
Благодаря за съвета, утре така ще го пия.
Ох, вече много ми дотяга всичко, ама не остана Simple Smile))

# 652
Флаинг, аз тоновете си ги следя от 34 гс, но си плащам за това в АГ-то в Русе и там лекар ми ги разчита. Просто се възмущавам, че лекарката, при която ходя на частно, за да ме следи уж по-детайлно от лекаря в ЖК, си гледа работата през пръсти и не намира за редно да се видим повече преди раждането Rolling Eyes А доколкото знам накрая следенето трябва дори да зачести - на две, даже и всяка седмица /имам предвид, че се водим "по-специални" като сме инвитро/.
Данди, и аз се съмнявам, че ще стигна рекорда на Ликоко с витамин Б12. Преди инжекциите моят беше 106. Съмнявам се да съм се доближила до 400 newsm78.
Ох, и аз съм в голяма чуденка как да се спретнем за изписването. В крайна сметка реших да следя прогнозата за времето изкъсо - ако е много студено, ще заложа на космонавт. Ако пък е по-меко, може отгоре да е с якенце и увита в дебела пелена. Става въпрос само за разстоянието от входа на болницата до колата. Флаинг, Данди, стегнахте ли вече багажа за родилното? Аз го наредих 80%, имам още да добавям.
За магнезия - и на мен Сигридов ми го забрани, макар че тук в Русе и двамата лекари - от ЖК и тази, при която ходя на частно - ми го предписаха. Аз обаче геройски удържах без магнезий и дотук не съм имала проблеми с крампи и болезнени контракции /имам си от нормалните, Бракстън-Хикс/. Може би ако имах по-сериозни оплаквания обаче, щях да го взимам.

# 653
Здравейте, мами. Вчера и аз направих по-голям пазар и вече почти всичко е готово. Да е жива и здрава сестра ми дето ме спретна с 80% от нещата.
Аз за изписването мисля да си купя отделно дрешките и да ги съчетая. Ще взема потниче, боди с дълго ръкавче, зимно ватирано, плюшено гащеризонче, което се продава с много хубава зимна шапка, и одеяло-порт бебе, което вече купих. На място ще преценявам, живот и здраве дали да го увиват в одеялото още преди изписването и дали вътре да не е с по-лека шапчица. Пък преди да излезем ще му я сменя.
Приятен и спокоен ден!

# 654
Е добре де, защо този щур човек ми се мръщи на 406 вит.Б? Вика ми с един сериозен тон, ти какво ядеш, яйца ядеш ли, месо? А аз предимно това ям хаххаха оххххх, много ме пощурява тоз човек. А за желязото ми вика, че съм като от концлагер... А то просто е на долна граница 15, но не е съвсем мега зле. Хемоглобинът ми все пак е 130. Ихииих

# 655
  • Варна
От желязото и мен ме скъсваше корема. Пия го след храна. Даже бих казала по време на хранене, защото забравя ли и мине ли повече от половин час след хранене, пак ме боли... 

# 656
Супер, много добра цена за всички неща. И кожената дръжка е много стилна! Sunglasses
Макларъна ще е този сигурно: http://www.mothercare.com/Maclaren-Quest-Stroller---Denim/770661 … turnScrollPos=450
А за в началото взех рама от една приятелка на Бебе комфорт, купих си само нов кош за новородено към нея, който може да се връзва и в колата с коланите.
Данди, жестока е количката! Много ми харесват тези, които се сгъват като чадър- това си е огрооомен плюс! Simple Smile)

Според д-р Начев ако желязото не се пие преди храна, то не се усвоява добре. Но не говорим за 30 минути преди храна, а направо хапчето и да започва обяда/вечерята. Аз така пия Малтофер Фол от 2 месеца и никога не съм имала болки. А на самата листовка на лекарството пише, че се приема заедно с храната, но Начев ми даде други напътствия и аз следвам неговите Flutter

# 657
Как се справяте с малките гуми? Аз съм с танкче и амортисьори за лунен пейзаж и ми е супер, не мога да си представя как ще оцелея с нещо като количката от снимката

# 658
  • Варна
Според д-р Начев ако желязото не се пие преди храна, то не се усвоява добре. Но не говорим за 30 минути преди храна, а направо хапчето и да започва обяда/вечерята.
Ами явно си се усвоява, защото след месец пиене по време на хранене, резултатите ми са супер. Не виждам логика в тактиката "пиеш желязото и веднага приемаш храна". То на практика си е същото - хапчето няма време да се разтвори в стомаха и да подейства преди там да е попаднала и храната. На мен пък Славчев ми каза изрично, че няма значение как го пия, само да спазвам три часа разлика с магнезия.

# 659
Съгласна, тази количка е за западните тротоари, по които камъче не можеш да видиш, а не за нашите разбити, заети от коли подобия на такива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт