Забременели след инвитро - тема 15

• 54 309
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Кали, важното е резултатите да са добри Simple Smile  при мен с този начин на приемане вдигнах желязото от 106 на 117.

Иначе 3 часа разлика от Магнезия са задължителни, там са на едно мнение докторите Simple Smile

# 661
  • София
Как се справяте с малките гуми? Аз съм с танкче и амортисьори за лунен пейзаж и ми е супер, не мога да си представя как ще оцелея с нещо като количката от снимката
и аз след големите гуми взех една с малки. точно веднъж я изведох и така си седи нова.
като запецнат тия дребни гуми в някоя дупка и дотам. а и 40см тротоари абсурд да изкача с нея, трябва да я нося. с големите гуми навсякъде се минава.

# 662
  • При вещиците
Вече мога да споделя от опит, че в големите гуми е истината. Ние сме с големи гуми и 2 амортисьора и виждам,че бебка се вози много меко. Дори и на хубавите улици и тротоари не бих използвала малки гуми. Мислите и за мекото возене на бебетата, а е само как изглежда количката.

# 663
Лили, ние сме с четири амортисьора, няма такъв кеф. Само теглото им е проблем, факт, не мога по стълби, признавам си, тежи и се пренасяме на части за един етаж /нямаме асансьор/. Говорихме с управителката, стискайте палци да успеят да пуснат асансьор и до първия етаж и с това проблемът ми да се реши. Смешно звучи, но няма да става по-леко.

# 664
Здравейте  bouquet

Чета ви последните дни и направо се депресирам колко неща ви следят и изследват  Crazy
На мен досега са ми пуснали веднъж кръвни, като дори не ми казаха какво изследват и резултати в цифри не получих. Тук се смята, че ако изследванията ти са добри и не се налага изписване на някакви медикаменти няма нужда да те уведомяват. Единствено урина давам при всяка консултация. При регистриране на бременноста ме питаха за съгласие да изследват за Хепатит, Спин и още нещо, което не се сещам в момента  Blush И изобщо не се впечатляват, че съм бременна след ин-витро. Следят ме толкова, колкото и всяка друга бременна.

Ние доста напреднахме с покупките, въпреки че нямахме намерение да бързаме. Взехме кошара, скрин с повивалник отгоре, люлеещ стол за мен и доста текстил от Икеа. А миналата седмица ми изпратиха 25% намаление от един детски магазин и решихме, че намалението си заслужава и взехме количка и шезлонг.
И ние се спряхме на количка с големи гуми. Няма да се налага да я вдигам, освен ако няма да ходим някъде с колата, но тогава предполагам и ММ ще е с мен. Тук не всички улици са асфалтирани и определено ще ми трябват стабилни гуми. А и имаме много горски пътеки за разходка, където също смятам да ходя с количката.
Сега ни остава коша за кола, чувалче за количката, дрехи и козметика.

Приятна седмица на всички  bouquet

# 665
  • София
Майките около мен с Макларън не са се оплаквали, а пък моята приятелка гледа 2-ро бебе от самото начало в нея. Тия големите, масивните за новородени са идеални, но ако почти всеки ден ходите с кола до парк или трябва да я сгъвате постоянно много натежава. С баткото имах Стокке и като стана на 1 год. много бързо я продадох и си взех лека, лятна, която беше с малки колела, но не ми е била неудобна.
Франи, докторът ми назначи още 4 дози Б 12, които да бия до преди раждането и продължавам желязото 2х1 след 14ч. Макар високия вит. Д не се разминах и с вигантола.  Joy  Уникален е просто! Simple Smile
За протокола 35 г.с. съм и бебето е около 2,550 гр.
АнтеаHug Разбрахте ли пол вече? Ти тренираш ли сега? Аз нямам търпение вече да почвам с планковете и бърпитата, но след раждането. Wink

# 666

АнтеаHug Разбрахте ли пол вече? Ти тренираш ли сега? Аз нямам търпение вече да почвам с планковете и бърпитата, но след раждането. Wink
Две предположения на различни доктори за момиче имаме, Данди Simple Smile Едно от България в 13г.с. и едно от тук в 18г.с. Ще имам още един преглед с ултразвук преди раждането, някъде около 32-а седмица и се надявам тогава да се види. Не, че ми е важно какво ще е, само да е здравичко, сега купуваме в неутрални цветове, приготвили сме и мъжко име. Чакаме го с нетърпение, без значение какъв пол ще е:)

Аз тренирам, да, но само тренировки за бременни. ММ много се притеснява да не се претоварвам и ме следи изкъсо  Laughing Не, че ще тръгна да се пъна с нещо, което ми е тежко, но иди му обясни на него.
Тренирам различно, между 1 и 3 пъти в седмицата, гледам да вървя и доста пеша и като цяло да съм в движение. Смятам и да включа по едно йога видео всеки ден от 7-я месец. Да видим дали ще успея Simple Smile

# 667
Да, пия го половин час преди хранене, ям и чак след това почват болките... охххх

Ликоко, Сигридов ми е изписал Сорбифера след 14:00ч, като ми каза обядваш и после го взимаш.
За да се усвоява добре трябва да има 2 часа разлика от приема на фибри, мляко, кафе, чай.

# 668
Да, и на мен ми каза след 14 часа, но нищо повече.

Сега ще обядвам и ще го пийна, пък да видим Simple Smile))))

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 14:41 от Licoco

# 669
А кога пиете магнезия? Аз още нямам желязо, но с моята почти перманентна анемия не вярвам да ми се размине. Пия желязо на почивки от около 20 години.

# 670
  • София
Амини, защо пиеш магнезий?
На мен ми забрани днес всякакъв магнезий и но-шпа. Отделно каза, че с такава шийка (4см.) и да искам не мога да родя естествено.
Антеа, сигурно ще е момиченце значи, важното е да е живо и здраво!  Hug

# 671
Е ти ме разби, сега пак проблем, че пък е голяма шийката. Къде е истината питам аз Simple Smile)))

На колко време се прави контрола на желязото и другите витамини?

# 672
Ликоко, ти приемаш ли Б12 след този резултат? Док да не се е шегувал с теб дали ядеш месо и яйца?

За шийката според мен е имал предвид, че не може да роди по-рано, ама тя наистина рекордна за месеца си тая шийка Mr. Green

# 673
Не, само измрънка и ме пита дали пия бирена мая и аз казах -не, и ми даде желязо, вит.Д и протеини, че там е по-зле положението.
Аз се замислих... как няма да имам дефицит на вит.д, като аз на слънце не се показвам, а оттам е основният източник.... Много съм бяла и имам розацея .....

# 674
  • При вещиците
Естлар, каква е количката? Нашата е доста лека - шаси с кош за новородено 10.5 кг
Ликоко, вече си с патладжан  chef
Защо толкова сте се стреснали с вит Б12? Само да споделя, че аз приемах метформин през цялата бременност, а метформина действа негативно и намалява вит Б12. Аз още преди опита взимах по 1 таблетка вит Б12 (те са дъвчащи и се усвоява по-добре). Никой не е искал да ми изследва дори вит Б12. Аз си го взимах на собствена глава!

Общи условия

Активация на акаунт