Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 699
  • 656
  •   1
Отговори
# 465
Въпреки миловидната ви природа Рачки,  аз знам, че сте мъжемелачки. 
За първи път го чувам това. Може би имаш предвид, че мъжете, макар и бивши, винаги си спомнят и въздишат по нас Mr. Green

*Камея, Рачките са много чувствителни, склонни към драматизиране, понякога и песимистки и т.н. Но пред света показват друго лице - на непукистки и ммъжки момичета. Защитна позиция...като на раче Laughing

Рачката е хубава жена, истинска жена. Като жена я харесвам но емоциалността ѝ ми идва в много повече на стрелчешката натура.
Веднъж съм имал Рачка, все беше готова да се разплаче, все не съм споделял, някак си очаква вричане...
Джулайче, поправи ме ако греша...

# 466
  • Тра-ла-ла
Рачката е хубава жена, истинска жена. Като жена я харесвам но емоциалността ѝ ми идва в много повече на стрелчешката натура.
Веднъж съм имал Рачка, все беше готова да се разплаче, все не съм споделял, някак си очаква вричане...
Всичко е въпрос на гледна точка. За теб Рачката е туу мъч драма, за друг - няма да е. Така както за мен Стрелецът е като тефлон - никоя жена не залепва за него. Ама ето - Близначките пък се кефят на теб и напъват Laughing Рачките са по-семейно  и приятелски ориентирани. Трудно ще изтърпят иди ми - дойде ми и студенината във взаимоотношенията. Но ти това го знаеш  smile3534

# 467
Всичко е въпрос на гледна точка. За теб Рачката е туу мъч драма, за друг - няма да е. Така както за мен Стрелецът е като тефлон - никоя жена не залепва за него. Ама ето - Близначките пък се кефят на теб и напъват Laughing Рачките са по-семейно  и приятелски ориентирани. Трудно ще изтърпят иди ми - дойде ми и студенината във взаимоотношенията. Но ти това го знаеш  smile3534

Това не пречи Стрелеца да стреля по Рачки  Mr. Green
Някъде бях чел че Рачката мъж не може да обича. Обича единствено децата си.
Но и помня че ЕДИНСТВЕНАТА жена, която приготви Коледната ми трапеза в самотен (нетипично за Стрелец) момент  и си тръгна без да очаква покана да остане беше Рачка. И знам една Близначка дето до ден днешен я мрази за   това...

# 468
  • Тра-ла-ла
Пенсионерски схващания Mr. Green Рачаката може да обича целия свят, ако той не й се струва враждебен.

Аз пък няма да ти редя софрата..Да не съм социално подпомагане smile3534

# 469
Пенсионерски схващания Mr. Green Рачаката може да обича целия свят, ако той не й се струва враждебен.

Аз пък няма да ти редя софрата..Да не съм социално подпомагане smile3534

Ти си зло, аз говоря за мила Рачка

# 470
Аз пък няма да ти редя софрата..Да не съм социално подпомагане...
Джулая, това беше прекалено грубо дори и за моята коравосърдечна и пуританска натура! Joy /в кръга на шегата Peace/

Хайде да подходим с малко чувство за хумор, че последните дни щяхме да се изпокараме заради някакви си тъпи зодии.  Grinning -
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 471
Зайче, виждам че Стрелеца и Близнака са все заедно... Mr. Green

Просто Джулайчето мрази всички мъже  hahaha

# 472
  • Тра-ла-ла
Обикновемо така говорят мъже, на които не им се е отворил парашута  Mr. Green

# 473

Надай се чадо... hahaha

# 474
Зайче, виждам че Стрелеца и Близнака са все заедно... Mr. Green

Не е вярно Simple Smile близнака вярва в любовта, а стрелеца в извънземни Laughing

# 475
  • ❌❌❌
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Джуджанкич Hug kiss dancing lovekiss

Много мъже Стрелци познавам, такова чудо не съм виждала!!! newsm43 Скубич, знаеш ли си асцендента? newsm78

Онзи ден една приятелка ми прати това, като ми каза, че срещу Стрелец трябвало да стои моето име. Laughing Рядко съм съгласна с такива повърхностни писания, но в случая мога да се подпиша с три ръце. bowuu

# 476
  • Тра-ла-ла
Къде ходиш, кога те нема?! Любовчиийке Hug

# 477
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Джуджанкич Hug kiss dancing lovekiss

Много мъже Стрелци познавам, такова чудо не съм виждала!!! newsm43 Скубич, знаеш ли си асцендента? newsm78

Онзи ден една приятелка ми прати това, като ми каза, че срещу Стрелец трябвало да стои моето име. Laughing Рядко съм съгласна с такива повърхностни писания, но в случая мога да се подпиша с три ръце. bowuu

Стрелец с асцендент Стрелец разбира се  Mr. Green

Какво чудо бе жена??? Чакай че пишеш в женски род, под аватара ти пише мъж, да не се окаже че си Рак кат онова чудо Джулая  smile3533

# 478
  • ❌❌❌
Джуджинци Hug по либоф Flutter Mr. Green
Нямам много време за форона, но когато те видя в някоя тема, винаги ти изпращам топли чувства! yes hug

Скубчо... ожъз Laughing Добре, че Стрелецът е променлив знак и вариации много! Praynig

Стрелец съм (много различен от теб обаче Naughty) с асцендент Рак Twisted Evil и прекрасна Луна в Овен Flutter

Айде, поздравче! lovekiss

# 479
Джуджинци Hug по либоф Flutter Mr. Green
Нямам много време за форона, но когато те видя в някоя тема, винаги ти изпращам топли чувства! yes hug

Скубчо... ожъз Laughing Добре, че Стрелецът е променлив знак и вариации много! Praynig

Стрелец съм (много различен от теб обаче Naughty) с асцендент Рак Twisted Evil и прекрасна Луна в Овен Flutter

Айде, поздравче! lovekiss

Благодаря за поздрава ма много романтичен бе, рачешкото се е обадило в теб и сега онова чудо Джулая ще злорадства  hahaha

И що ОжъЗ??? Кво ми е??? Joy

Общи условия

Активация на акаунт