Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 700
  • 656
  •   1
Отговори
# 480
Стрелец съм (много различен от теб обаче Naughty) с асцендент Рак Twisted Evil и прекрасна Луна в Овен Flutter
Прекрасна.. колко може да е прекрасна една Луна в огнен знак? Simple Smile
Чела съм, че Луната влияе емоциите ни; начина, по който възприемаме нещата... А Асцендентът отговаря за начина, по който изглеждаме - външни белези, а след определена възраст създава впечатление за истинската ни зодия.
Казват, че Луната е най-благоприятна, ако се намира във водни знаци; все пак емоциите са под техен контрол. Peace Донякъде земните зодии също са благоприятни; въздушните - стават; огнените - изобщо не стават. Twisted Evil
Луна в огнен знак било Луна, която искала да бъде Слънце! Peace

# 481
Стрелец съм (много различен от теб обаче Naughty) с асцендент Рак Twisted Evil и прекрасна Луна в Овен Flutter
Прекрасна.. колко може да е прекрасна една Луна в огнен знак? Simple Smile
Чела съм, че Луната влияе емоциите ни; начина, по който възприемаме нещата... А Асцендентът отговаря за начина, по който изглеждаме - външни белези, а след определена възраст създава впечатление за истинската ни зодия.
Казват, че Луната е най-благоприятна, ако се намира във водни знаци; все пак емоциите са под техен контрол. Peace Донякъде земните зодии също са благоприятни; въздушните - стават; огнените - изобщо не стават. Twisted Evil
Луна в огнен знак било Луна, която искала да бъде Слънце! Peace

Нещо лошо за огнените ли искаш да кажеш Зайче... Mr. Green

# 482
  • ❌❌❌
green_eyes14, абсолютно съм съгласна! Peace

Шегувах се, но не съвсем. Смятам, че огненото Слънце (зодия) се допълва много по-добре от огнена Луна. Специално за себе си мисля, че ми е чудесно така. Mr. Green В смисъл такъв, че не мога да си представя да имам Луна в Телец примерно. Стрелецът е най-хиперактивната зодия, Телецът - най-мудната, вярно е, че би настъпило някакво равновесие, но като цяло те са съвсем различни. Емоциите ми (които се определят от Луната) биха били в разред с истинската ми същност (която се определя от Слънцето). А в момента нещата стоят по следния начин - наумявам си нещо, искам го, започвам да го гоня (Стрелеца в мен), след което се намесват емоциите и първичността (определяни от Луната в Овен) и всичко си върви по мед и масло. Виж сега - асцендентът си е друга работа. Смея да кажа, че Ракът ме балансира чудесно - мисловно, емоционално и т.н.

# 483
  • София
Тогава,  аз съм нещо доста странно
Дева с асцедент Стрелец и Луна във Водолей...

# 484
  • Канада
Тук все за комбинации Рачка със Стрелец говорите, но според мен тази комбинация за брак е най-малко подходяща. Три близки семейства са така, ами това са вечни разправии, спорове и т.н. Е, вярно все още са заедно след 25 + години.

Аз съм Рак и Стрелец ме е привличал, но никога не стана нещо. Просто  сме много различни.

# 485
Тогава,  аз съм нещо доста странно
Дева с асцедент Стрелец и Луна във Водолей...

Само с Дева можеше да почнеш, то всичко е ясно...  hahaha

# 486
  • ❌❌❌
Deep Blue Sea Peace

Особено ако са типични представители е пълен ожъз. Най-трудните комбинации стоят на 150 градуса едни от други. Тази комбинация е такава. Още повече Стрелецът е огън, Ракът - вода. Едното свръх свободолюбиво, другото - свръх прилепчиво. Пълни противоположности като цяло. Затова се радвам, че имам Рак на силна позиция в картата и всички Раци ги чувствам много близки. Повече дори от Стрелците.

# 487
Не ме разбирай погрешно, Фаинка, написах как е според 'звездите'.; )
Харесвам се такава, каквато съм.. не се чувствам длъжна пред никого; не бих застанала срещу себе си само и само за да спечеля някакви дивиденти пред другите. Винаги съм си казвала, че съжалявам единствено за създалата се ситуация, която е отключила такова поведение у мен; но никога - за начина, по който съм реагирала! Peace
Жените, с които съм се разбирала най-добре са зодия Овен; пасват ми добре по темперамент.; )

# 488
  • ❌❌❌
Аууу, не, не, не съм разбрала погрешно Simple Smile Аз разбирам от астрология всъщност... може би не много, но разбирам Laughing Съгласна съм с абсолютно всичко написано - още тогава казах! Simple Smile Съгласна съм, че Луна в Овен не е никак прекрасно, защото Овенът е много, много голяма противоположност на Рака. Но за мен е прекрасно (понеже много харесвам Овни Mr. Green) и понеже се чувствам балансирана по този начин. Аз го написах - емоциите и първичността, които Луната ми дава, само засилват истинската ми същност (Слънцето), която също е толкова емоционална и първична. Mr. Green Това за мен е хубаво, за околните... да се спасяват Mr. Green

И аз се разбирам прекрасно с Овни. Heart Eyes Две от четирите ми приятелки са Овни, другите две - Водолей и Везни. Heart Eyes Най-добрите ми приятели (мъже) пък са Раци и Водолеи... Heart Eyes

А това е за теб! bouquet

# 489
Аз го написах - емоциите и първичността, които Луната ми дава, само засилват истинската ми същност (Слънцето), която също е толкова емоционална и първична. Mr. Green Това за мен е хубаво, за околните... да се спасяват Mr. Green
Peace Peace
При мен обаче Слънцето и Асцендента са земни... и ако при теб огънят подсилва същността ти, то мен ме дарява със спонтанност, емоционалност, непринуденост.. Simple Smile
''Това за мен е хубаво, за околните... да се спасяват..'' - Един вид казваш- хората с Луна в огнен знак са като герои от Семейство Адамс - 'забавляват се', докато измъчват/ изтезават/ тероризират другите (противниците си). Twisted Evil Twisted Evil Joy Лошото в случая е, че го правят несъзнателно.. Rolling Eyes

Между другото много ми напомняш на една моя приятелка, пак зодия Овен.: ) Начинът й на изразяване е леко артистичен. Simple Smile Simple Smile
Благодаря за поздравчето.: ) bouquet И понеже сме на тема огън, а пък мен ме бива в цитатите... един хубав цитат от мен по темата Mr. Green:

''Животът е огън. Може да е буен или едва да тлее, но додето е живот, той е огън. И ако първите ти срещи с огъня се свеждат до изгаряния, нищо чудно докрай да се дърпаш встрани и така да си умреш, без да разбереш, че огънят не само гори, а може и да топли!'' : )))

# 490
По въпроса за асцендента, нещо не ми е ясно. Според майка ми съм родена в 18 часа вечерта, но в таблицата, която гледах преди 18ч. асцендента ти е един, след 18. друг. Тоест ако съм 17.55 съм родена под един знак, а в 18.05 под друг? Майка ми казва, че е била под пълна упойка, казали са й, че в 18 ч. е родила и толкоз. Laughing Та сега аз не знам какъв ми е асцендента Mr. Green

# 491
  • Тра-ла-ла
По въпроса за асцендента, нещо не ми е ясно. Според майка ми съм родена в 18 часа вечерта, но в таблицата, която гледах преди 18ч. асцендента ти е един, след 18. друг. Тоест ако съм 17.55 съм родена под един знак, а в 18.05 под друг? Майка ми казва, че е била под пълна упойка, казали са й, че в 18 ч. е родила и толкоз. Laughing Та сега аз не знам какъв ми е асцендента Mr. Green
Читав астролог може да засече по житейските събития кой ти е асцендента. И аз съм на граница.

# 492
  • ❌❌❌
green_eyes14, винаги познават, че съм огнен знак, но почти винаги ме мислят за Овен или Лъв. Mr. Green Само истински астролози (хора, които се занимават с това) са ми казвали от раз: "Стрелец си, нали?" Mr. Green Иначе аз с всички се разбирам като се замисля. Мисля, че съм много търпелива към хората, което е странно, защото за всичко останало не съм търпелива. Twisted Evil поздравче Hug

Valerina, не гледай таблици, не са точни. Ето тук си го изчисли. Точен е. Peace

# 493
Според мен жените зодия риби и скорпион са най-изнерящи за мъжете.Поне аз ако бях мъж нямаше да мога да ги изтрая.Ревниви,задушаващи,иначе рибите са мили и нежни,но нерешителни,скорпионките са страстни,но ще те удушат от ревност и контрол.
Някъде по-нагоре четох,че стрелците били най-гадната зодия за мъжете-не съм съгласна.Вярно,искаме свобода и независимост,но пък и в началото ако искам само секс,ще ти кажа,че всичко приключва след секса,всичко е ясно и прозрачно в отношенията с мъжете.

# 494
Според мен жените зодия риби и скорпион са най-изнерящи за мъжете.Поне аз ако бях мъж нямаше да мога да ги изтрая.Ревниви,задушаващи,иначе рибите са мили и нежни,но нерешителни,скорпионките са страстни,но ще те удушат от ревност и контрол.
Някъде по-нагоре четох,че стрелците били най-гадната зодия за мъжете-не съм съгласна.Вярно,искаме свобода и независимост,но пък и в началото ако искам само секс,ще ти кажа,че всичко приключва след секса,всичко е ясно и прозрачно в отношенията с мъжете.

Ааааа, не си разбрала. Девите били най-гадната зодия за мъжете, а не стрелците  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт