MAC & Sephora - 33 тема

• 79 323
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, дами!  Hug
Искам да ви попитам как нанасяте Pro longwear concealer-а на Мак. Преди да го купя в петък, Васи ми го нанесе директно със стиплинг четка за коректор  без да слага крем под него (понеже изтри моя) и резултатът беше вълшебен.  Heart Eyes До вечерта не мръдна. Нанасям с пръсти, с четка, хидратирам добре преди коректора и не мога да постигна онзи сочен и приятен завършек.
И още нещо - може ли някой, който има Soft & Gentle и Marry Loumanizer, да сравни двата продукта?

# 616
  • гр. София
Кое по-точно не ти се получава? Кажи какъв е крайния резултат при теб.

От ляво на дясно - Marry Lou ( жълтенеещ ) и Soft & Gentle ( не мога да му определя реалния цвят, но на моята кожа е нещо между бял, розов и бронзов цвят в много светла гама):

Скрит текст:

1. Без светкавица до прозореца

2. Със светкавица до прозореца

# 617
  • София
Шоколадче, благодаря за снимките! Hug Почти навсякъде в ревютата за Marry Lou пише, че е без видими блестящи частици, а на повечето суочове ми се струва, че има такива. Soft & Gentle-a стои много красиво на лицето ми, но си е с частички. Сърбят ме ръчичките да поръчам Мери без да съм тествала и виждала на живо.

Десетина минути след като нанеса коректора, кожата ми сякаш го изпива и очния контур остава видимо сух, а коректорът пък се вижда събран във фините линии.  Thinking
Поне съм сигурна, че проблемът не е в продукта, тъй като имах възможност да видя ефекта му върху себе си и определено трябва да разбера къде бъркам аз.

# 618
  • гр. София
Коректорът го нанасяй с потупващи движения поне 30 минути след крема. Аз използвам мокър бюти блендър и след това запечатвам коректора с прозрачна пудра и така не мърда цял ден.

Мери Лу го има в Дебенамс в България Мол. Така че можеш да го видиш на живо и да си го вземеш от там и като цяло козметиката на The Balm в Debenhams е на добри цени.

# 619
  • София
Аз го нанасям с бюти блендер (влажен най-добре) 5 минути след крема. Не мърда, не ми се врязва в линийки, най-трайният ми коректор. Понякога слагам малко пудра за фиксация.

# 620
  • София
Не изчаквам кремът да попие достатъчно явно...Струва ми се, че ако запечатам с пудра, ще стане страшно и ще получа  типичния ефект "слонска кожа".   Sick Но още утре ще пробвам да нанеса с влажна гъбичка, още си чакам доставката на бютиблендъра, като дойде ще пробвам и с него. Благодаря ви!  bouquet

# 621
  • Пловдив
   Може ли да ми препоръчате крем за лице за
мъж против бръчки?

# 622
  • София
Вчера и аз си купих коректора и Софт енд джентъл. ХАреса ми коректора. Имам на Ести, На Лореал, на Никс. ПРобвала съм УД, Сефора... Ами МАК-ския коректор наистина е много добър. И е на прилична цена спрямо количеството... А пък Софт енд джентъланаистина има добър вид на лицето. Само дето се разпрашава много и вярно , че има частичци в него. МЕри луманайзъра го нямам. Но 100 пъти го пробвах в мола Simple Smile))))))))))) Що не си го купих още не знам. Но подозирам, че няма да е задълго. Той не се разпрашава така. Като цвят няма общо с МАС, частичките са по-фини... И изобщо стигне ли човек да купува такива продукти като хайлайтъри ... с един вид и брой не остава... А за какво са ни толкова много - не може да се обясни  Crazy
Добре де, сега заточих лиги за пудрите на МАС. Трябва ли ми такава пудра  newsm78 Единият Софт енд джентъл е компактен, другият е прахообразен. Каква е разликата в ефекта. Цапат ли яките на бели ризи и якета? Колко покриват? Трайни ли са? Като сравнение с Дабъл УЕър на ЕСти как са? Защото пробвах всички ФДТ-ни предлагани в Сефора и все си купувам Дабъл Уеър и другите ФДТ-ни ги разподарявам или изразходвам с мъка.

# 623
  • гр. София
Няма прахообразен Soft & Gentle. Нещо си се объркала.  newsm78

# 624
  • София
Вчера и аз си купих коректора и Софт енд джентъл. ХАреса ми коректора. Имам на Ести, На Лореал, на Никс. ПРобвала съм УД, Сефора... Ами МАК-ския коректор наистина е много добър. И е на прилична цена спрямо количеството... А пък Софт енд джентъланаистина има добър вид на лицето. Само дето се разпрашава много и вярно , че има частичци в него. МЕри луманайзъра го нямам. Но 100 пъти го пробвах в мола Simple Smile))))))))))) Що не си го купих още не знам. Но подозирам, че няма да е задълго. Той не се разпрашава така. Като цвят няма общо с МАС, частичките са по-фини... И изобщо стигне ли човек да купува такива продукти като хайлайтъри ... с един вид и брой не остава... А за какво са ни толкова много - не може да се обясни  Crazy
Добре де, сега заточих лиги за пудрите на МАС. Трябва ли ми такава пудра  newsm78 Единият Софт енд джентъл е компактен, другият е прахообразен. Каква е разликата в ефекта. Цапат ли яките на бели ризи и якета? Колко покриват? Трайни ли са? Като сравнение с Дабъл УЕър на ЕСти как са? Защото пробвах всички ФДТ-ни предлагани в Сефора и все си купувам Дабъл Уеър и другите ФДТ-ни ги разподарявам или изразходвам с мъка.

Аз не мога да разбера за кое точно питаш - пудра, фдт...  newsm78
Иначе определено нанесен с влажна гъбичка за фдт, коректорът изглежда значително по-добре, но не така, както изглеждаше след като Васи го нанесе със стиплинга. Като ми пристигне бюти блендера ще видя как е, а и стиплинг за коректор чакам, така че все ще се справя.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 22:22 от d_i_a_n_a

# 625
  • Пловдив
   Бисквитка, много ти благодаря!

# 626
Дами, моля Ви препоръчайте ми най-черната черна очна линия  Mr. Green

# 627
  • София
Дами, моля Ви препоръчайте ми най-черната черна очна линия  Mr. Green
За мен това е писалката на АртДеко. Лъскаво наситено черно.
На второ място е Блактрак на МАС. Peace

# 628
Къде в София мога да намеря Mary-Lou Manizer и на каква цена?  Grinning

# 629
  • София
Къде в София мога да намеря Mary-Lou Manizer и на каква цена?  Grinning
В Дебенамс в Мол България, цената мисля, че е около 45 лв. Hug

Общи условия

Активация на акаунт