MAC & Sephora - 33 тема

• 79 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
За какво са черната и бялата пяна? Пак ли са така 2 в 1 като зеленото?

# 421
  • София
Бялата се води за ежедневно почистване на грим и замъсрявания при проблемна кожа. Редуцира появата на пъпки, себум и т. н.

Черната е ексфолираща. Отново се води, че може да се използва ежедневно, но хич не го препоръчвам.

И двете са еднокомпонентни. Зелената май беше от 2 части, нали?

# 422
Не получих отговор на въпроса си и ще помоля всички дами в темата да започнат да обръщате внимание и на въпросите на тези,които не пишат толкова често тук или са нови потребители. Целта ми не е да засегна някого ,просто е неприятно когато обсъждате намаления ,а никой не обърна внимание на моя кратък и ясен въпрос. Confused

# 423
  • Стара Загора
Здравейте, а дали в България могат да се купят червилата от серията на Kat von D - Mi Vida Loca Remix Studded Kiss Lip Set? И ако имате информация за цената? Благодаря ви предварително.

# 424
  • гр.Добрич
Не получих отговор на въпроса си и ще помоля всички дами в темата да започнат да обръщате внимание и на въпросите на тези,които не пишат толкова често тук или са нови потребители. Целта ми не е да засегна някого ,просто е неприятно когато обсъждате намаления ,а никой не обърна внимание на моя кратък и ясен въпрос. Confused

MirelaDineva
, мисля че са около 44лв.

# 425

Отговорила съм ти на въпроса. Точно под мнението ми за пяните на GlamGlow  Peace

# 426
Здравейте, а дали в България могат да се купят червилата от серията на Kat von D - Mi Vida Loca Remix Studded Kiss Lip Set? И ако имате информация за цената? Благодаря ви предварително.

Не, не могат. Марката не се предлага в България.

# 427
Ние обръщаме внимание, ама какво сме виновни като няма кой да прочете?!  Peace

# 428
  • Стара Загора
Благодаря за бързия отговор, Тони.

# 429
Извинявам се, чета постоянно ,но не съм забелязала точно отговора на моя въпрос  ooooh! ooooh!

# 430
  • в 1001-та нощ
Гледах коледната колекция на МАС днес - готина, но практически почти няма да мога да я нося Sad А имам и подобни неща ... Simple Smile

Взех си други прелести за сметка на това Simple Smile

# 431
Аз имам някакъв страх от MAC , супер нелюбезни им се носи славата и така и не съм стъпвала..

# 432
Аз имам някакъв страх от MAC , супер нелюбезни им се носи славата и така и не съм стъпвала..
Сгрешила си! Peace

# 433
  • в 1001-та нощ

О, не, никога не ми се е случвало, с мен винаги са били супер любезни, усмихнати, приятелски. Без грам надменност или високомерие.

За мен е удоволствие да се потапям в техния цветен свят Simple Smile

Може би черният бранд те стряска, но мен не ме депресира, напротив, създава ми по-готик настроение Simple Smile

# 434
Не точно, в щатите/канада/uk им се носи лоша слава на консултантките на MAC , тука може и да са симаптични, ама някак си всеки път като мина оттам е празно и ми се струва притеснително да ме наобиколят при това положение, трябва да вляза някой път, иначе чувам, че са им хубави сенките  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт