MAC & Sephora - 33 тема

• 79 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Остави къде какво се чува - най-добре се гмурни. Козметиката е специфична има много разнообразни продукти - няма как да ги познаваш, без да си влизала, дамите могат да са ти много полезни Simple Smile

Една приятелка търсеше коректор - аз не съм ги  разглеждала и се шашнах колко видове има и с различен ефект ...

Сенките също са с различно съдържание и текстури - ще ти предложат, според това, което търсиш Simple Smile Ако нямаш опит с козметиката - за теб самата ще е хубаво - да имаш "гид" при разходката Simple Smile По-осъзнато ще разглеждаш и правиш избора си Simple Smile

Разбира се - можеш да пожелаеш и сама да си гледаш - няма да ти се досажда Simple Smile

# 436
Мерси, ще пробвам, иначе опит и имам и обикновено знам какво търся, просто нямам навика да ходя всекидневно гримирана, и като ме видят някои консултантки почват или демонстративно да ме преследват с ненужна информация или нацяло да ме игнорират, та предпочитам да ходя в сефора, че там поне си ме знаят  Laughing

# 437
  • Berlin
Бялата се води за ежедневно почистване на грим и замъсрявания при проблемна кожа. Редуцира появата на пъпки, себум и т. н.

Черната е ексфолираща. Отново се води, че може да се използва ежедневно, но хич не го препоръчвам.

И двете са еднокомпонентни. Зелената май беше от 2 части, нали?

Благодаря. Да, зелената е 2 части - едната е олио, другата mud (не знам как е по-точно да се преведе на бг). Мислех, че всички са от този тип.

# 438
  • в 1001-та нощ
Мерси, ще пробвам, иначе опит и имам и обикновено знам какво търся, просто нямам навика да ходя всекидневно гримирана, и като ме видят някои консултантки почват или демонстративно да ме преследват с ненужна информация или нацяло да ме игнорират, та предпочитам да ходя в сефора, че там поне си ме знаят  Laughing

Винаги можеш спокойно да кажеш, че би искала да разгледаш сама, а при нужда да се обърнеш за съдействие Simple Smile Никой не обича да е досадник Simple Smile

Ще се радвам да споделиш после Simple Smile

# 439

Винаги можеш спокойно да кажеш, че би искала да разгледаш сама, а при нужда да се обърнеш за съдействие Simple Smile Никой не обича да е досадник Simple Smile

Ще се радвам да споделиш после Simple Smile

Непременно  bouquet

# 440
Не точно, в щатите/канада/uk им се носи лоша слава на консултантките на MAC

Въобще не е вярно.
кКнсултантките на МАС са едни от най-милите и компетентни продавачки. Първо ги контролират непрекъснато, а в щатите и Канада, ако има оплакване от клиент ги глобяват и финансово.
Второ са едни от най-добре подготвените гримьори. Преминават специална подготовка преди да започнат работа, а след това периодично ходят на обучения за новите продукти, начините им за прилагане и т. н.

Извинете ме за отклонението.

# 441
Абе не съм съгласна - Мак на Запад особено ги водят като най-високомерните и делящи клиенти  Peace Достатъчно е да потърсиш в Ютуб и ще се стреснеш от резултатите

Иначе тука са страхотни, съгласна съм  Embarassed Дори и охраната може да ти помогне  Mr. Green

# 442
Абе не знам ама като напишеш MAC customer service и ти предлага 'bad' гугъл, а youtube  е пълен с клипчета по въпроса, включително туториали как да се облечеш/гримираш, за да се държат добре с теб в магазините им. Това без да броим word-of-mouth, който съм чувала в канада специално лично аз .Не казвам, че тук са така, щом казвате, че са мили, ще опитам, понеже ми изглеждат интересни колекциите Simple Smile

# 443
В Дъблин също - досадни консултантки, на принципа на вица, като онзи, дето отишъл да купува превръзки, а си тръгнал с въдица и палатка. Ходя негримирана по тия магазини и вероятно ме мислят за мърлява източноевропейка. Последният път даже се направих, че не говоря английски.
Момичета, много се зарибих по коледните метеорити, но не ги видях, да ги пробвам. Наистина ли имат фотошоп ефект?
Може ли снимки, да видя горе-долу как стоят на лицето?
Че имам едни в шкафа вече, които не ми паснаха.

# 444
Да наистина имат и снимки много има вече. Ревюта на наши съфорумки и не само. Само че късно си се зарибила, защото тези Метеорити вече ги няма почти никъде и няма общо взето смисъл да се терзаеш и да си хабиш нервите да ги търсиш тепърва.

Леле, момичета като ви чета се чудя как може да има толкова комплексирани хора по света, че да пишат че някой някъде ги тормози, ако искат да са му клиенти. Да се облека и гримирам специално за да отида да си оставя парите някъде...хахахахахахах
Пазарувала съм в Мас в чужбина винаги са се държали чудесно. Е при мен няма начин някой продавач да не се държи чудсно, защото ще си го получи със сигурност, ама ме изненадва наистина този страх.
Трябва да ми се молят образно при тази жестока конкуренция да си оставя парите при тях. Вярно, че аз пазарувам много, често и оставям доста големи суми наведнъж, но трябва да се държат добре с абсолютно всички клиенти и това е закон в бизнеса.
Не си представям да отида да си купя примерно почти цялата нова колекция на Шанел и да се притеснявам дали някой ще ми нарани чувствата.
Аз съм страшно лоялен клиент, но искам грижи и държа на тях винаги. Peace

# 445
  • в 1001-та нощ
А все си мисля, че доходите им са обвързани и с обема на продажбите, та всеки клиент трябва да е ценен и в този аспект Simple Smile

Аз  вчера бях с костюм и манто. Ходила съм и по бюстие и скини 3/4 панталони ... всякак съм ходила, не отчитам разлика в отношението Simple Smile То е като към клиент Simple Smile

Получавала съм комплименти за грима, с който съм била, както и коментари в стил "тази сянка, която гледате е много трудна за ползване, но както виждам умеете и ще се справите" Simple Smile Съответно допълнение за техниката, как е уместно да се ползва и т.н.

# 446
Е то е ясно, че няма да ги търпиш да те тормозят, просто ще ги насметеш и нищо няма да купиш, ако се държат зле, въпроса е защо да си развалям настроението, ако съм излязла на пазар. Не се изразих правилно явно, не че ме е страх от продавачките, просто не виждам причини да си причинявам излишни конфронтации. И аз не виждам логика да се държиш зле с клиент, както и да изглежда, но явно има и такива случаи. В крайна сметка, щом казвате, че тук няма такъв проблем значи ще се отиде  Simple Smile

# 447
Сега бях в магазина на МАс в Мол София да разгледам новата Коледна колекция и да видя дали ще си харесам нещо. Посрещна ме една мила дама, кото не познавам, а после и любимата Тони. Ей зарибяваща дама значи! Whistling Heart Eyes
Много харесах новата колекция аз. Сенките/пресирани пигменти са великолепни. Имам много от всичките цветове, но Тони ме зариби със синята сянка и понеже аз страшно си падам и много нося синьо се гримирах с нея като очна линия и разбира се, я взех с удоволствие. Каква пигментираност, какъв цвят, какви блясъци, какъв лукс?!
Харесах още една млечно, синьо-зелена със златни блясъци и ще я купя и нея.
Допаднаха ми е три от червилата, но не си взех. Мисля лилавото, но имам много лилави, а и устните ми нещо не понасят много мат, та ще го помисля.

После отидох в БЗ за проби и обмисляне още на матовия глос на Герлен и пак не го взех,  но за сметка на това си пообърнах някакви точки от картата и се сдобих с три невероятно сладки, керамични чаши за капучино/или чай с разноцветни бухали. Голям кеф! Heart Eyes

# 448
  • гр. София
Денси, точно това лилаво червило е изключително комфортно и грам не ми изсуши устните. Препоръчвам ти да си го вземеш.  Hug

# 449
Аз пък съм забелязала такова отношение към деца или по-скоро тинейджърки. Преди няколко седмици щерката на една приятелка ми обясняваше как точно в MAC  искала да купи някакъв гланц, и поне 3 пъти консултантката я попитала дали е запозната с цените. По нейните думи дори я били оглеждали и обсъждали newsm78 И въпреки това ,мнението ми е ,че е по-добре на тази възраст да се придържат към марките от дрогерията ,ако им е мерак да се гримират Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт