MAC & Sephora - 33 тема

• 79 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Сега бях в магазина на МАс в Мол София да разгледам новата Коледна колекция и да видя дали ще си харесам нещо. Посрещна ме една мила дама, кото не познавам, а после и любимата Тони. Ей зарибяваща дама значи! Whistling Heart Eyes
Много харесах новата колекция аз. Сенките/пресирани пигменти са великолепни. Имам много от всичките цветове, но Тони ме зариби със синята сянка и понеже аз страшно си падам и много нося синьо се гримирах с нея като очна линия и разбира се, я взех с удоволствие. Каква пигментираност, какъв цвят, какви блясъци, какъв лукс?!
Харесах още една млечно, синьо-зелена със златни блясъци и ще я купя и нея.

Сега виждам, че си писала тук. Предполагам говориш за първите две или бъркам? http://i671.photobucket.com/albums/vv76/frikkinchicken/2015/mac_ … 5_zpsiktdzucx.jpg Това петроленото е...  Crazy  Какви са им цените?

# 451
  • София
Не точно, в щатите/канада/uk им се носи лоша слава на консултантките на MAC

Въобще не е вярно.
кКнсултантките на МАС са едни от най-милите и компетентни продавачки. Първо ги контролират непрекъснато, а в щатите и Канада, ако има оплакване от клиент ги глобяват и финансово.
Второ са едни от най-добре подготвените гримьори. Преминават специална подготовка преди да започнат работа, а след това периодично ходят на обучения за новите продукти, начините им за прилагане и т. н.

Извинете ме за отклонението.
Абсолютно съм съгласна!
Това лято бяхме в Ню Йорк. Магазинът на MAC на 5.то авеню посетих точно с цел, да видя как е. Ами първо, че беше по пълен от Улта във Филаделфия,  където бяхме ние и още 3 ма, другото персонал. Още от вратата те посрещат с усмивка, предлагат ти съдействие в момента, в който доближиш стелаж. Не съм усетила надменност там. По- скоро в Улта, когато ги попитах за Морфи ме гледаха като марсианец. Wink

# 452
Сега виждам, че си писала тук. Предполагам говориш за първите две или бъркам? http://i671.photobucket.com/albums/vv76/frikkinchicken/2015/mac_ … 5_zpsiktdzucx.jpg Това петроленото е...  Crazy  Какви са им цените?
Бъркаш, не са тези сенките.
Струват по 49 лв.

# 453
Днес имах настройка да си купя коледните метеорити и/или универсалната пудра на Шанел, но в Сефора-та в Парадайз ги нямаше. После търсих метеоритите и в БЗ в Сити центъра и там ми казаха, че са свършили отдавна. Другата седмица ще пътувам до Испания и силно се надявам да ги открия.
Не видях също и сенките на Шанел от предните постове на densi.
Иначе по нашите магаини по-малко бройки ли зареждат, че толкова бързо свършват?

# 454
Днес имах настройка да си купя коледните метеорити и/или универсалната пудра на Шанел, но в Сефора-та в Парадайз ги нямаше. После търсих метеоритите и в БЗ в Сити центъра и там ми казаха, че са свършили отдавна. Другата седмица ще пътувам до Испания и силно се надявам да ги открия.
Не видях също и сенките на Шанел от предните постове на densi.
Иначе по нашите магаини по-малко бройки ли зареждат, че толкова бързо свършват?
Да малко са бройките, а интереса голям и хитовите продукти свършват за дни.

# 455
Във Варна все още ги има и шанелите ,и метеоритите.

# 456
 И в Сефора - парадайз мол имаше Шанелската колекция в четвъртък вечерта.

# 457
Да аз говоря за София, по другите градове където са заредени ги има /остават доста по-дълго/ и може да търси човек, да се обажда и да поръчва. Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен.

Шанелската колеция предполагам я има или поне някои продукти и в Прити шоп двата магазина, и в Престиж.

# 458
В прити шоп-а на Гладстон свърши още в сряда, почти всичко де, а къде им е другият магазин?

# 459
  • София
В The mall.
Аз съм влюбена в коледните метеорити и ми харесват много повече от всички други, които съм пробвала или имам. Хем озаряват повече, хем имат по-малко частици от стандартните. Разкошни са.
И ружа на Шанел от коледната колекция си пасва идеално. Heart Eyes

# 460
В прити шоп-а на Гладстон свърши още в сряда, почти всичко де, а къде им е другият магазин?
Какво свърши по-точно?
В Дъ Мол им е другия магазин.

# 461
Сенките, ружа, тъмния молив-поне така ми казаха, когато си купих последния тъмен лак и бурканчето!

# 462
  • София
Тези метеорити по - бляскави ли са от редовните?

# 463
Тези метеорити по - бляскави ли са от редовните?
Не. Peace

# 464
Момичета, а от коледното червило на Гарлен, дали е останало някъде в София  Crazy
Аз от Метеоритите се отказах. Не мисля че ще ги ползвам толкова. Освен това ми се струват много светли за моя тен. Но тези дни пробвах червилото от колекцията и много ми хареса  Heart Eyes

Денси, сините сенки от коледната колекция на МАС и аз ги загледах, но не се сетих че може и за очна линия да ги ползвам  Flutter Това съвсем ме нави и другият път, като мина през МАС ще си ги взема  Mr. Green Лилавото червило и на мен ми хареса, но последното матово тяхно червило което купих, доста ми изсушава устните дори с базата отдолу  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт