MAC & Sephora - 33 тема

• 79 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ще ми препоръчате ли хубаво малиново червено червило на Мак, от личен опит Simple Smile нося предимно матови утре мисля за се възползвам от намалението, да знам директно да се насоча към някое Simple Smile
Това което си купих последно All Fired Up на мен ми седи точно като малиново вино. Много интересна комбинация е от червено и цикламено. И е от ретро мат серията.

Тя коледната няма да е намалена, но него го има и в редовните с обикновената опаковка. 

# 586
Аз установих, че свободната ми пудра на Шанел е вече доста стара и утре мисля да я сменя, но искам да мога да я нося в чантата. Дайте предложение за подобна пудра.  Hug

# 587
  • София
Жаки°, благодаря  Hug 

# 588
  • София
Ох, днес минах през МАК в мола на Стамболийски. Гледах, зяпах, не можах нищо да си харесам. Накрая си купих една пижама от Етам за утеха Simple Smile))))))))
Чудя се на коректора на МАК - Пролонгуеър. Имате ли впечатления от него как се държи в зоната под очите?

# 589
  • София
Ох, днес минах през МАК в мола на Стамболийски. Гледах, зяпах, не можах нищо да си харесам. Накрая си купих една пижама от Етам за утеха Simple Smile))))))))
Чудя се на коректора на МАК - Пролонгуеър. Имате ли впечатления от него как се държи в зоната под очите?
Аз го ползвам в момента - при мен е бетон! Не изсушава, а аз съм със сух контур, не подчертава линии. Много съм доволна Peace

# 590
# 591
Питах в другата тема, но в тази има по-голяма вероятност да получа отговор. Искам утре да използвам намалението на МАС, за да купя четка с която да нанасям компактните метеорити. Коя ще ми препоръчате?  Отпада вариантът препоръка в магазина, защото ще поръчвам на друг да пазарува

# 592
Питах в другата тема, но в тази има по-голяма вероятност да получа отговор. Искам утре да използвам намалението на МАС, за да купя четка с която да нанасям компактните метеорити. Коя ще ми препоръчате?  Отпада вариантът препоръка в магазина, защото ще поръчвам на друг да пазарува

To си е до лично предпочитание, аз примерно обичам да нанасям Метеорити с малка хайлайтер четка за това от МАС-ските бих избрала 109 или 138.

# 593
Жаки°bouquet. А 168 подходяща ли е?

# 594
Жаки°,  bouquet. А 168 подходяща ли е?
Би могло и с нея, защо не  Thinking зависи как и къде нанасяш Метеоритите. Аз ги нанасям с малка и заоблена четка, защото така най-лесно минавам по контурираните зони и преливам всичко.
168 ми е една от най-любимите четки на МАС, но си я ползвам само за руж.

# 595
Много ти благодаря! Нанасям на цялото лице, като пудра

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 19:52 от dina

# 596
  • Пловдив
Момичета, какво точно представляват скинфинишите на МАС ? Ефектът им като на пудра ли е? 

# 597
Момичета, какво точно представляват скинфинишите на МАС ? Ефектът им като на пудра ли е?  
Ако питаш за Skinfinish Natural: да, те могат да се носят като пудра или бронзант, защото са матови.
Другите скинфиниши в зависимост от цвета стават за всичко: сенки, руж, хайлайтер, бронзант...

# 598
  • Пловдив
Благодаря, Жаки, а кой номер бих могла да взема? По принцип нося ФДТ Шанел и Диор между 20 и 30. Няма да имам възможност да пробвам, а отдавна ми се иска да пробвам такъв продукт.

# 599
  • гр. София
Mineral Natural skin finish e пудра .

http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/159/30734/Products/ … atural/index.tmpl

A само минералните скинфиниши,  са с ефект на хайлайтер - Soft & Gentle, Global glow, Gold Deposit и т.н.

http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/159/30735/Products/ … finish/index.tmpl

Общи условия

Активация на акаунт