MAC & Sephora - 33 тема

• 79 323
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Berlin
18-21.12 пише в СМС от Сефора, но тук е до 20ти  http://i.imgur.com/6YNbMtI.jpg

# 706
  • София
18-21 е. И във Фейсбук така го обявиха:

# 707
  • София
Момичета, ако някоя от Вас е ходила в Сефора днес, дали е зареден вече Сантал Рояла на Герлен?

# 708
Момичета, ако някоя от Вас е ходила в Сефора днес, дали е зареден вече Сантал Рояла на Герлен?
Този парфюм се зарежда с поръчка, защото е страшно скъп. Ако го искаш го поръчай в Дъглас Сердика, а там доста често го има и наличен. Може да се поръча и в Нотос Ринг Мол, мисля и в БЗ.

# 709
  • София
Този парфюм се зарежда с поръчка, защото е страшно скъп. Ако го искаш го поръчай в Дъглас Сердика, а там доста често го има и наличен. Може да се поръча и в Нотос Ринг Мол, мисля и в БЗ.

Много ти благодаря. Ще си го поръчам, не знаех, че става с предварителна заявка.

# 710
  • София
Santal Royal го имаше в Lero.

# 711
# 712
  • София
В Дебенамс и бутиците на Ести, имаше и други магазани - Престиж, ако не се лъжа. Аз днес купих от Дебенамс.  Peace

# 713
  • София
Аз лично получих смс-а от Дъглас Дъ Мол, предполагам че важи и за другите. Peace

# 714
  • София

Аз в Сефора не съм го виждала,но го има със сигурност в Дъглас в The Mall или поне днес го имаше,а там ако някой не е разбрал важи същата отстъпка както в Сефора -15% на покупки над 100 лв.И в двата магазина важат промоциите за ароматите на Ести, Том Форд, Клиник и т.н., но не се съчетават с другата промоция -15%.

# 715
  • София

Аз в Сефора не съм го виждала,но го има със сигурност в Дъглас в The Mall или поне днес го имаше,а там ако някой не е разбрал важи същата отстъпка както в Сефора -15% на покупки над 100 лв.И в двата магазина важат промоциите за ароматите на Ести, Том Форд, Клиник и т.н., но не се съчетават с другата промоция -15%.

Много ти благодаря. Обадих се по телефона, имаше една налична бройка и помолих да ми я запазят.

# 716
  • София
Здравейте,този Santal royal защо е толкова скъп?бихте ли ми казали какво му е специалното и ,ако може да обясните горе долу какъв аромат има,защото съм в търсене на парфюм и ще ми е полезно newsm78

# 717
Парфюма е ексклузив на Герлен и е страшно силен, освен страшно скъп. Има уд, смоли и на повечето хора не се харесва въобще. Изключително силен и траен е. За мен е парфюм за колекционери.

# 718
  • София
Каква е цената му?

# 719
  • София
 297 лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт