MAC & Sephora - 33 тема

• 79 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Благодаря много за отговорите,ще отида задължително да го помириша.

# 721
Здравейте, дами!
Аз като един истински албански реотан  Rolling Eyes да попитам: дали не сте зървали нейде из София останали коледните метеорити Flocons Enchantés на Герлен? Simple Smile

# 722
Здравейте, дами!
Аз като един истински албански реотан  Rolling Eyes да попитам: дали не сте зървали нейде из София останали коледните метеорити Flocons Enchantés на Герлен? Simple Smile
Абсолютно никъде от преди почти месец.

# 723
Здравейте, дами!
Абсолютно никъде от преди почти месец.
Simple Smile Мерси!

# 724
  • sofia
Здравейте,
Имам нужда от мнението ви. Може ли да сравните the Balm Nude Tude/Dude vs Too Faced Chocolate bar?
Не мога да избера и ще съм благодарна на всяко мнение.

# 725
Здравейте,
Имам нужда от мнението ви. Може ли да сравните the Balm Nude Tude/Dude vs Too Faced Chocolate bar?
Не мога да избера и ще съм благодарна на всяко мнение.

Имам и двете и категорично палитрата на Too Faced е тази, която харесвам повече и използвам по-често.
Всъщност в какво отношение да ги сравним - като качество, пигментация, разнообразие на цветове?

# 726
  • sofia
Тони, благодаря за отговора.
Ами всичко: трайност, консистенция, финиш. Това че ползваш повече Too Faced ми е достатъчен плюс.

# 727
Тони, благодаря за отговора.
Ами всичко: трайност, консистенция, финиш. Това че ползваш повече Too Faced ми е достатъчен плюс.

Определено палитрата на Too Faced е много по-добрата за мен. Peace

# 728
Сетих се и за разни дребни неща, които в случая ми правят впечатление.
Допада ми аромата на Too Faced - колкото и маловажен да е на пръв поглед, когато говорим за сенки за очи, тази миризма на шоколад ме омайва. Освен това сенките на the Balm в тази палитра са една идея по-малки като размер, за да ми са напълно удобни за четките, които използвам. Разпрашват се повече.
Като трайност и пигментация ги поставям на едно ниво. Цветовете на Too Faced обаче са по-добре съчетани, по-носими, по-интересни.
Личи си, че това е една от най-любимите ми палитри Laughing

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 21:33 от {Тони}

# 729
  • София
И аз имам двете, категорично шоколада ми е по- харесвания. И заради опаковката, и аромата, не само сенките като пигментация и нанасяне.

# 730
  • sofia
Денси, Тони , Илли благодаря за изчерпателните обяснения Hug положението е ясно ! Simple Smile
Изпуснах 15те % отстъпка в Сефора, но все пак ще взема Шоколада.

# 731
Намалението е до утре включително, не си го изпуснала.  Peace

# 732
  • София
В едно от лайфстайл списанията пише,че голямото намаление в Сефора започва на 28.12 - дори е обявено до -70%. Peace

# 733
  • София
Да. Очаквам го. И миналата година беше така. Peace

# 734
  • София
В бутиците на ЕЛ намалени ли са парфюмите на Том Форд тъй като в рекламния плакат не е написана марката? Изведнъж реших, че искам Noir Laughing

Общи условия

Активация на акаунт