Обрив по долната част на краката

• 1 735
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета. Наскоро си купих ботуши от ССС. Носих ги 5 дена. Не са ми се изпотявали краката, и на 5 ден на обяд ми се появи обрив малко над петата, по петите, и тук таме по някой пръст или по стъпалата. Сърбежа е нетърпим. Усещам също парене, щипане, лека болка. Като се намокря, също усещам рязко пощипване. Сутрин нямам никакви оплаквания, но обрива е налице - блед, малко като на петна. След обяд се обостря, а вечер е нетърпимо. На 3-4 ден след обувките, ядох локум от гръцката седмица на Лидл. Вече две жени ми казаха, че са получили обрив след консумиране на този локум, също по краката. Ходих при ЛЛ, и диакнозата е гъбички. Не се лющи, и на по " влажните " очастъци не сърби. Никога през живота си не съм имала гъбички по краката.започнах лечението от вчера, но през ноща пак ме сърбеше. Все пак беше търпимо, спрямо предните вечери. Има ли някакъв начин да разбера ако е алергия, от какво е? Някой с такъв проблем, ако може да сподели от какво предполага, че се е получил и как го е решил. Ще изчакам до другата седмица, и ако няма резултат лечението, ще посетя кожен лекар. От днес ще сменя ботушите

# 1
Най- добре е да Ви прегледа дерматолог. Обикновено личните лекари не са твърде компетентни по отношение на кожните болести, но си позволяват лечение, защото няма пряка опасност за човека и така пестят талони. Въпросът е, че много често докато стигне пациента до дерматолог, картината така се е променила от мазането с какво ли не, че и на дерматолога му е трудно да се ориентира.
Добър дерматолог: д-р Б. Борисов - самостоятелна практика на третия етаж на Студентска поликлиника. Работи и с НЗОК. тел. 0888953645

# 2
Може да не са гъбички, а алергия към боята или някаква друга съставка на обувките. Превантивно спри да ги носиш. Ако обаче е алергия към обувките, няма да ти мине ей така от само себе си. Препоръчвам доктор Попова, завеждаща отделението по дерматология в Токуда болница.

# 3
Вече съм много по-добре. Посетих кожен лекар, и потвърди алергия към ботите. Каза, че лечението ще продължи 20 дена.
Ходих до магазина, да заявка че искам да ги върна, и удовлетвориха рекламацията ми. Възстановиха парите ми на 100%

# 4
Похвално е, че са ти върнали парите, чувала съм, че това се получава заради лепилата, които използват при някои китайски обувки.
Ето ти статия, която ще ти бъде полезна:
http://www.drkaliasheva.com/articles/gabichki-po-noktite-koe-e-n … azhnoto-da-znaete

Общи условия

Активация на акаунт