Родените през септември са винаги засмени!

• 27 723
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Драгоман
 Благодаря за съвета, Прегначик  Hug ще пробвам  Simple Smile
 Румка, аз си повдигам настроение като ям сладко, като грее слънце и излизам навън и като се наспя  Grinning  
 Ние с ММ преди Коледа отиваме на Илиенци, в Джъмбо и където ни видят очите и сме като луди с кътечница  #2gunfire Joy  И това ни е за цялата година нещо като основно пазаруване, на кой каквото му трябва и душа му иска. Общо взето това са ни и подаръци за Коледа, хаха. Винаги си купуваме и нещо за дома. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 18:07 от Jen4et012

# 346
От няколко дни имаше леко подобрение с коликите и от вчера насам пак пищи здраво. Големи болки, голямо нещо.  Sad Чудя се дали да не сменя млякото, че да помогне.

С ръчната помпа направо си прецаках ръката, така ме боли. Взех си автоматична и друго си е, макар и пак да е бавно и да ми е писнало.

Много студена ми се вижда водата в шишето като е на стайна темп. Топлите ли я?

# 347
И аз бях с ръчна помпа, но полудях с нея и си купих на старо и аз Медела Суинг, е, няма две мнения-страхоооотна е!!! Но аз цедя по няколко пъти на ден и си я ползвам.. При мен доста бързо става с нея цеденето.
Иначе готвя от край време веднъж седмично по три, понякога четири манджи и готово, цяла седмица ми е спокойно  Hug
Настроението си го повдигам и аз със разходки на слънце, малки шопинг терапии и...   сладко, но днес си купих кантар на промоция от Т-маркет и се отчаях, та спирам сладкото Rolling Eyes
Иначе нямам търпение да почна да купувам подаръци за Коледа и да украся вкъщи, но ще изчакам още малко Hug

# 348
Колко често сменяте памперсите на бебетата ви?
Макси започна да спи от 22,30 до към 6,30-7,30, та нощем не му го сменям, а денем 4-5 пъти.
Четох, че ако бебето има 6-7 пълни памперса, значи се храни ок, но ние нямаме толкова...
Да не говорим, че нали имам везна у нас, та от миналата неделя досега излиза че нищо не е качил. Иначе на консултацията беше 3800, а сега е 4550, ок е, но ме притеснява това некачване.
Отделно от всичко, не стига че сме на 6 хранения, на които му правя 120 мл вода и 4 лъжици мляко, става 130 мл готово количество. Но той изпива по 100-110 мл, и то с голям зор, и повече не иска.
Имам ли повод за притеснение? newsm78
Иначе той си весел като се е наспал, мъчат го малко колики, но не реве постоянно. Обикновено вечер от предпоследното хранене до къпането е кисел, мрънка. Tired

# 349
Сиси, аз не давам стайна темп. мляко. Подгрявам го с машинка на Чико, но може и по друг начин . Иначе мисля че има значение марката , въпреки че уж всички били еднакви  Thinking Знам само, че не трябва да се сменя безразборно .
Онли, моята схема е 1:1 с твоята ! Добре расте, докторката няма забележки.

# 350
Вие мерите ли се?
Ох, май ще я върна тая везна, ужасно се филмирам с нея. ooooh!

# 351
Оказа се, че днес ММ имал бил Имен ден?! Сутринта ни почерпи всички за закуска с по парче баница с боза, а аз и бебенцето се занесохме до офиса и го почерпоихме с едно бяло фрапе "за вкъщи" от съседнити заведение.
Wink тези спонтанни празнувания ни се получават доста добре.
да взема да видя името Искрен кога следва да празнува имен ден, за да не ме изненада някой по тел. един ден и да рече - честит именник Wink) както тази заран ..Wink)

# 352
Вие мерите ли се?
Ходя на консултации на 2 седмици и лекарските прегледи по план .в пътък о мушнаха ваксини и от тогава яде по- малко , но се надявам да си върне режима. Ти какво мляко даваш

# 353
хих, ми ще празнуваме 3 пъти всяка година = февруари, май и декември.
Леле че работа ... вие имате ли такъв случай - с по няколко именни дни в годината

http://imenidni.eu/ime/iskren

# 354
Вие мерите ли се?
Ходя на консултации на 2 седмици и лекарските прегледи по план .в пътък о мушнаха ваксини и от тогава яде по- малко , но се надявам да си върне режима. Ти какво мляко даваш

Аптамил, но се чудя дали да не го сменя с Лактана био

# 355
И аз съм Аптамил, 1ца . Не смея да сменям , веднъж вече го направих    Thinking

# 356
Колко често сменяте памперсите на бебетата ви?
Макси започна да спи от 22,30 до към 6,30-7,30, та нощем не му го сменям, а денем 4-5 пъти.
Четох, че ако бебето има 6-7 пълни памперса, значи се храни ок, но ние нямаме толкова...
Да не говорим, че нали имам везна у нас, та от миналата неделя досега излиза че нищо не е качил. Иначе на консултацията беше 3800, а сега е 4550, ок е, но ме притеснява това некачване.
Отделно от всичко, не стига че сме на 6 хранения, на които му правя 120 мл вода и 4 лъжици мляко, става 130 мл готово количество. Но той изпива по 100-110 мл, и то с голям зор, и повече не иска.
Имам ли повод за притеснение? newsm78
Иначе той си весел като се е наспал, мъчат го малко колики, но не реве постоянно. Обикновено вечер от предпоследното хранене до къпането е кисел, мрънка. Tired

Не се филмирай излишно, аз съм така от самото начало , все не знам дали се е наяла, особено като ми ревне веднага след ядене... а е изяла 130мл и днес й направих още 30мл и тях ги изяде без зор и пак ревна , а е на 2 месеца и 6 дни, а понякога и само 60мл изпива и ми заспива на шишето и 3-4 часа не я търси...всеки път е различно. Предполагам , че детето си знае колко му трябва, особено щом ти е спокоен , моето много реве и затова все си мисля, че е гладна
Памперса го сменям преди всяко ядене, което и при нас е 6 пъти, но най - дългата пауза вечер ни е 6 часа и после през деня на 3-4 часа.

# 357
А има и лиги вече, и се задавя с тях.
И това ме притеснява, да не се задави докато спи. Слагам го настрани и го подпирам с едно сгънато одеяло, но сутрин го намирам по гръб и се е преместил...

# 358
Абе момичета да Ви питам - защо се цедите още? До кога ще го правите? Нужно ли е?

# 359
Only като чета вие сте екстра. Аз му сменям памперса преди всяко хранене и случайно ако чуя няко изстрел  Laughing Преди да прочета поста ти през ум не ми е минало да правя статистика и да засичам тези работи - спокойно, бебето ти си е здраво! Ние даже ядем вече 5 пъти, така че сте доста пред мен!
За топленето на храна и вода - те трябва да са с телесна температура, т.е около 37 градуса, а в стаите ни е не повече от 28, което си е доста по-ниско. Аз лично затоплям! Peace

Общи условия

Активация на акаунт