Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 57 302
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Лейди, изпуснах снимките. Сподели моля те още веднъж толкова хубави коментари има.
Вратите няма да са бели на този етап Sad
Г-ца Димитрова, дано... хубаво звучи  Mr. Green

# 376
  • София
На Lady снимките са в скрития текст, аз поне още ги виждам.

# 377
  • Варна
На Lady снимките са в скрития текст, аз поне още ги виждам.
В скрития текст виждам само едни кръгове с тирета, т.е. " забранено"

# 378
  • София
Blue, страхотно зелено. Така както си го показала си е направо отровно, но като знам, че ще е с черно белите плочки и бели врати (нали!?) и чакам с нетърпение крайният резултат.

Аз трябва да си боядисвам коридорът и засега клоня към някакво убито синьо, но не съм сигурна още. Има много дъб при него, и под, и врати, а е малък и направо си плаче за някакъв студен цвят. Ще има и бял шкаф за обувки, голямо огледало с черна рамка и черни рамки с постери някакви.

Да ви покажа най-накрая великия си овал. Не ми се искаше да ви показвам дивана и килими, че чакам с огромно нетърпение да ги сменя, но няма как, влизат в кадър.

Скрит текст:

Исках да слагам завеси с халки, но е не възможно в случая. Корнизът, сложен веднъж, не се маха, заради кривият овал и трудното му поставяне. Но не е кой знае какъв проблем.

Аз ги виждам.

# 379
Нищо не виждам от снимките на Лейди Crossing Arms

# 380
  • София
Много странно...

# 381
  • София
Шшш, разминати безразборно ми харесва на мен.
(Ох, тези коткиии  Heart Eyes)

# 382
Vayana, може би не ти се е изчистил кеша, затова ги виждаш.

# 383
  • Варна
Не знам какво е това недоразумение. Не съм ги махнала. Но ето слагам пак в скрит текст.

Скрит текст:

Благодаря ви за хубавите думи. Значи разбирате защо припаднах по този апартамент, въпреки липсата на акт 16, асфалтов път и малките ми спални. Но пък като седна на дивана и си казвам "струва си". Килимът ми всъщност наистина не е лош, но е на 20 години и е скъсан тук там. А и аз май не мога да развия някаква любов към вещите си. Всичко ми омръзва след известно време и се подменя. Досега като живеехме на квартира, на всеки 2 години я сменяхме за разнообразие. Нещо овенско ще да е!

Съпружка, виках фирма за претапициране и след оглед на място ми дадоха оферта 800 лв. Тц, мерси!  Stop Ще си купя нов диван. И на мен всичко ми харесва у вас, наистина всичко. Може да правим обмен на жилища през лятото. Аз ще бягам от туристите, ти ще дойдеш на море.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
  • На брега
И аз не виждам снимките на Лейди.

Дорис, Хьорман е вратата. Уж специалистите си я монтираха. Аз съм споделяла че не мога да сложа чердженце пред тази врата, защото го набира. Сега няма да разбивам фасада, че да я местя. И още недогледани и несъобразени неща в помещението има. И ние понякога правим грешки, като си изпълним нещо по ремонта сами, но поне не сме платили немалка сума на майстор (а и не ни е яд, като си го объркаме ние Mr. Green).
Гаргамела, въобще не се бях сещала да търся в основния Амазон, а по-горе показаха, че имало и аутлет там. И за него не знаех (само за Склада). И вълната на Hokusai си открих.

ПП Видях снимките! Супер е. И на мен килима винаги ми е харесвал. Хубаво ви е мястото.
Скрит текст:
Ей там долу вляво някъде, ако се ориентирам правилно водя дечко на бабин дом Laughing.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 16:45 от NovaTema

# 385
Лейди, суперско! От къде са пердетата търся подобни за хола? Това Виница ли е?

# 386
И аз щях да попитам дали това е Виница? Не, че има някакво значение. То май няма нужда от пердета при тази прекрасна гледка. За какво са ти всъщност?   На високо е апартамента, никой не те гледа...освен морето. Благородно ти завиждам.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 17:21 от ehopepi

# 387
  • Варна
Да, във Виница е.

Блу, завесите са Merete на Икеа в бежово.

Гаргамела, Ехопепи, завесите са само за уют. Ползвам ги само през лятото сутрин, защото пече неприятно. Прозорците си стоят така открити. От домът на Гадамер видях така и много ми хареса. Изобщо не ми липсва тънко перде.

# 388
Лейди и на мен много ми харесва!килимът и пердетата ми харесват,диванът и аз бих сменила!И страшна гледка имаш!

# 389
Да си призная, че купихме една стара къща до София, заради гледката. Много ми хареса разпледението на стаите. И така се започна...Смяна на ел. инсталацията, ВИК, канализация...и т.н. Имаме една готова стая (гипсова замазка), и една подготвена на втория етаж. Ще имам много въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт