мами помагайте бебка е запекана

• 6 164
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами,имам един проблем.Сменихме млякото на моето бебче от Nan на Nan AR понеже много го повръщаше,вече два дена сме на него,сега обаче имаме друг проблем не може да се изака и е много раздразнителна и неспокойна,не знам какво да правя Cry пак ли да сменям млякото newsm78?Моля споделете,ако някой е имал същият проблем,благодаря предварително.

# 1
  • София
За да се изака може да и направиш от тези клизми, за да си освоноди коремчето и да се успокои:
http://apteka.framar.bg/30024847/%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BA% … -5-%D0%BC%D0%BB-3
Бих давала или пробиотик ( харесвам Биогайа), или мляко с такъв, например Хипп Комбиотик. В него има и пребиотик и пробиотик. Може да опиташ само с чист пробиотик за седмица, действа с натрупване и ако не вървят нещата тогава пак да сменяш млякото. Успех  Hug

# 2
Преди да правиш каквото и да е се консултирай с педиатър. Не казваш на колко месеца е бебето, но ако е само на АМ и това, което даваш предизвиква запек е най-добре да го смениш.

# 3
Консулт с педиатър. Успех!

# 4
Моят син също имаше проблем с изхожданията. Сменихме Аптамил по препоръка на педиартъра ни с НАН Комфортис. Беше по-добре, но ходеше през ден, през два. След това на своя глава сменихме Нан с Лактана Био и мога да кажа, че вече нямаме този проблем. Млякото е много добро и детето си има изхождания като "по часовник" всеки ден.

# 5
Бебето ми е на един месец.Първо дете ми е и затова още не съм много наясно със всички видове млека,затова се допитвам тук.

# 6
Прекалено е малко бебето ти, не си прави експерименти. Педиатърът ти ще ти даде най-правилен съвет.

# 7
Може да и даваш Биогайа-регулира чревната флора.Но сега може да ти се наложи наистина да и направиш мини клизма,за да и олекне. Те са мн видове,по-добре попитай педиатъра си кое да използваш,че бебето наистина е мъничко.Доколкото знам са безвррдни-аз ср бях запасила с Мелилакс и свещички глицерин,но за мой късмет не се наложи все още да ги ползвам.Иначе давам Биогаайа...а от млеката Хип Комбиотик.Но на всяко дете му повлияват добре различни нещща-всичко е индивидуално.

# 8
Наистина на всяко дете му действат различни неща. Аз ще споделя моя опит. Имам дъщеря на 5 месеца и син на 10 години. И с двамата нямах кърма и от раждането сина ми беше на Фризолак. Запече се и педиатърката каза да сменяме млека докато не намерим това, от което ще му е добре. Минахме през НАН, Аптамил и накрая с Милумил всичко беше ток. Тогава нямаше Биогайа. Сега при бебка лекарката ни предписа от самото начало по 5 капки Биогайа и каза докатато стане на три месеца всеки ден. Започнахме с ХИП, но бързо минахме на Лактана. Не я знаех тази Лактана, защото при сина ми я нямаше, но много хора ми казаха, че това било мерцедеса на млеката. За 5 месеца да е имало 3-4 пъти да пропуска един ден с акането и като цяло не сме имали проблеми както при брат й. Тя също повръщаше доста и лекарката каза да й даваме антирефлуксно мляко. Понеже няма Лактана АР, взимахме Аптамил АР и ни каза да не даваме само антирефлуксното, защото ще се запече, а само по 1 лъжичка. Тоест правехме смес от 3 лъжички Лактана и 1 Аптамил АР и тя го пиеше без грижа. Повръщането намаля чувствително, случвало се е да връща помалко, но според лекарката не е проблем. По някое време решихме да спрем антирефлукса и сега се случва да повръща понякога помалко.

Може би ако направиш така, да даваш само по 1 лъжица от антирефлуксното, а останалото да си е от обикновеното ще е по-добрия вариант, според мен не пречи да пробваш.

# 9
Фризовом разхлабва и спира повръщането.

# 10
Дренажен масаж на коремчето също помага.

# 11
Първо се консултирай с педиатър!
А идеалното решение за запек+ колики- това Аптамил Комфорт.
Минали сме през какво ли не,това мляко ни реши проблема.

# 12
Здравейте аз ви препоръчвам ЛАКТАНА БИО тъй като и моето бебче се беше запекло. Първо бяхме на Фризолак но малкия се запече, след това преминахме на Аптамил , но и с нея продължи да си има запек и накрая взехме Лактана Био. Искам да ви кажа че ефекта от нея се отрази още на другия ден.

# 13
Запечено е ,защото нан ар е с картофено нишесте,което запичааа. Пробвай с аптамил ар, на вкус е приятен и е с рожкови а не с нишесте вътре.

# 14
Здравейте аз ви препоръчвам ЛАКТАНА БИО тъй като и моето бебче се беше запекло. Първо бяхме на Фризолак но малкия се запече, след това преминахме на Аптамил , но и с нея продължи да си има запек и накрая взехме Лактана Био. Искам да ви кажа че ефекта от нея се отрази още на другия ден.

Peace Подкрепям с две ръце!

Общи условия

Активация на акаунт