♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 21

• 42 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Памирица Първа, да вземеш да ни облечеш мъжа, че ще настине Praynig
Ще му се сбръчкат хептен стафидите от студената вода, айде кош да го премениш запред чужди очи  Heart Eyes Hug

# 511
Да ви поздравя с много хубава песен,много подходяща за Ашка и предстоящите кадри

İrem Derici - Aşk Eşittir Biz
Скрит текст:

Ирем Дериджи май ще бъде гост звезда в Ашк-а  Rolling Eyes

Ели, много хубав подпис имаш  Heart Eyes

# 512
Памирица Първа, да вземеш да ни облечеш мъжа, че ще настине Praynig
Ще му се сбръчкат хептен стафидите от студената вода, айде кош да го премениш запред чужди очи  Heart Eyes Hug
Сарде Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За кво да си крия Мъжо,нека видят кво са изпуснали повечето Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 513
Люспата нали я водиха на кино, да кротува там, поне до следващата серия.  Mr. Green

И на изложба са я водили.Не се спира да говори,до като Баръш е до нея.

Barış Arduç & Gupse Özay Röportajı | Magazin D

И турските медии коментират връзката на Баръш с Люспата

https://www.youtube.com/watch?v=-vC0oGKbM6M
Нежи, Peaceзначи тази певица ще гостува в Ашка, може би ще присъства на някакво тържество.

Веси много ти е примамващ подписа
Peace

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 14:14 от eliNIM

# 514
Ако може Баръш без Гюпсето ще е много добре.

# 515
Люспата нали я водиха на кино, да кротува там, поне до следващата серия.  Mr. Green

И на изложба са я водили.Не се спира да говори,до като Баръш е до нея.

Barış Arduç & Gupse Özay Röportajı | Magazin D

Нежи, Peaceзначи тази певица ще гостува в Ашка, може би ще присъства на някакво тържество.

Веси много ти е примамващ подписа
Peace
Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знам обаче като го видях не се сдържах hahaha hahaha hahaha hahaha

# 516
Имам чувството,че Баръш като е до Гюпсето нещо се притеснява.

# 517
Галче, той не само, че се притеснява когато е с Гупса, ми и три пъти си плюва в пазвата като я види. Тя го е вързала с червен конец за себе си и той завалията к'во да прави седи си вече година и половина с нея. Много си прозорлива, аферим сана Hug

# 518
Мен Гюпсе не ме дразни,винаги може и някоя Мерве да има около него.Тази поне си я знам,може да не е красавица от класа,но си има някъв чар,щом Баръш е с нея,а спорем мен той не е сляп Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да всички искат той да бъде с Дефне в живота,но в реала не винаги всичко е както го виждаме ние Peace Peace Peace Peace
Важното е рейтинга да не спада,за да се задържи сериалчето,а кой с кой е дреме ми на манатарката hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 519

Нежи, Peace значи тази певица ще гостува в Ашка, може би ще присъства на някакво тържество.

Да, Ели  Peace  Рускините са писали, че ще е гост звезда Ирем. Ще видим де  Laughing  Може и да грешат  Peace

В това предаване, водещата и гостите й галиба се чудят на връзката на Баръшко и ГупселинДа  Crazy

Вес  Hug  Манатарко моя  hahaha  Липсваше свежото ти чувство за хумор  Peace 
Разбирам, че Памир ти е важен  Mr. Green  но ти съвсем ни забрави, джанъм  Crazy

# 520

Нежи, Peace значи тази певица ще гостува в Ашка, може би ще присъства на някакво тържество.

Да, Ели  Peace  Рускините са писали, че ще е гост звезда Ирем. Ще видим де  Laughing  Може и да грешат  Peace

В това предаване, водещата и гостите й галиба се чудят на връзката на Баръшко и ГупселинДа  Crazy

Вес  Hug  Манатарко моя  hahaha  Липсваше свежото ти чувство за хумор  Peace 
Разбирам, че Памир ти е важен  Mr. Green  но ти съвсем ни забрави, джанъм  Crazy
Кво да правя,аз не ви забравям обаче пак гости имах hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега вече съм тука.
Още даже епизода на Статуса не съм изгледала,но си го свалих.Развод има нали?

# 521
mama-sarda то не е нужно да гледаш много то се вижда.

# 522
Има, Вес  Peace  И на финала имаше нещо хубаво - Елфа се претрепа по стълбите  Mr. Green

# 523
Има, Вес  Peace  И на финала имаше нещо хубаво - Елфа се претрепа по стълбите  Mr. Green
Аз ви четох и ви се радвах.Дано наистина да не е хамилейм-бременна,че Дървото като нищо ще се ожени за Елфа #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 524
Имам чувството,че Баръш като е до Гюпсето нещо се притеснява.

За сметка на него,тя е като отвързана.
Избива комплекси жената с това непрекъснато хилене.

Общи условия

Активация на акаунт