♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 21

• 42 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Имам чувството,че Баръш като е до Гюпсето нещо се притеснява.

За сметка на него,тя е като отвързана.
Избива комплекси жената с това непрекъснато хилене.

Това за избиването на комплекси може и да има нещо вярно,но тя не е безизвестна,за кво се хили като че ли преди малко е имало креватна гимнастика с Баръш hahaha hahaha hahaha hahaha

# 526
Дано наистина да не е хамилейм-бременна,че Дървото като нищо ще се ожени за Елфа #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ай ся и ти  ooooh!  Мислете положително, бре хора  Mr. Green  Повтаряйте си като мантра Елфа не е бременна  Naughty  Елфа не е бременна  Naughty   и то ще се случи  Flutter

# 527
https://www.youtube.com/watch?v=TUsTZ0zA_uQ
След Гюпсето да оправя вкуса,че нещо ми стана гадно.

# 528
Дано наистина да не е хамилейм-бременна,че Дървото като нищо ще се ожени за Елфа #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ай ся и ти  ooooh!  Мислете положително, бре хора  Mr. Green  Повтаряйте си като мантра Елфа не е бременна  Naughty  Елфа не е бременна  Naughty   и то ще се случи  Flutter

Елфа не е бременна,иначе ще абортира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 529
Превод моля  Praynig

Резюме на еп.3 на Кара Севда

Скрит текст:
Kemal için intikam saati gelmiştir

Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.
Kemal’in ataklarıyla sarsılan Emir, Kemal’i daha yakınına çekmek için sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce eşiğinden içeri adım atamadığı Nihan’ın evine giriş biletidir. Diğer tarafta Kemal’in varlığı bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Yaşanabilecekleri az çok tahmin eden Vildan’ın gerginliği Önder'in dikkatinden kaçmaz. Ozan’ın hazırladığı sürprizse; Nihan’ın içini kanatırken, Kemal’in öfkesini daha da güçlendirir.

Nihan, Kemal’i görmenin sarsıntısıyla aklı dağılsa da, Emir’in evliliklerine koyduğu yeni kuraldan ötürü gergindir. Her şeyin üst üste gelmesi Nihan’ı soluksuz bırakır. O da, anılarında huzur bulacağı tek yere, Külüstür'e gider. Nihan, Kemal’e söyleyemediği gerçeklerle boğuşurken; Kemal’inse aşkına rağmen, Nihan’a olan öfkesi ağır basar.
Nihan’ın evliliğinin oyundan ibaret olduğuna şahit olan Ozan, hesap sormak için Emir’in karşısına çıkar. Ozan’ın Emir’le yüzleşmesinin etkileri, hayatlarında katlanarak devam edecektir.
Emir’in Kemal’le yaşadığı anlaşmazlıklar, Kemal’e olan öfkesini her geçen gün daha da biler. Diğer taraftan Kozcuoğlu ile Sezin ailesinin ortak sırrını bilen gizemli kişi, şantajlarına bir yenisi ekler.
Ailece Kemal’in İstanbul’da kalışı kutlanırken; Tarık, Kemal’le ilgili bir gerçeği masaya yatırır. Ailede soğuk rüzgârlar estiren bu gerçek, Kemal’i özellikle babasının karşısında zor bir sınavdan geçirir.
Kemal bu şehrin ve Nihan'ın ona yaşattıklarından artık kaçmayacaktır. Kemal için zaman, mücadele zamanıdır. Leyla ise Kemal'de fark ettiği intikam isteğini kendi yöntemlerince köreltmek ister. Ama bu seferki çabası, Kemal'e büyük sürpriz olacaktır.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 15:12 от неЖност

# 530
  • Perla
Да се включа с няколко изречения за Ашка. Изгледах 18 епизод и  на руски .За мене това е ключовият момент- добро режисьорско решение- Синан "заби нож" в гърба на своя най- добър приятел. Вярно, че виждаше нови възможности за фирмата, но повече искаше да "начеше" егото си- по мое мнение.

Иначе имах повече очаквания за този епизод. Рейтингът показва, че не само аз съм била така. Дотегна ми това "иди ми- доди ми", "искам те, но не мога да обясня"; дори горящият поглед на Йомер не е достатъчен- да я затвори в мамината си къща и да се разберат накрая. Зрителите /и аз, де  Simple Smile / искат да виждат любовта между двамата, да им се радват и ако така продължават с размотаването, трудно ще задържат рейтинга.
Из- съвсем не е бяла и добра. Досети се, че Дефне е ЖЕНАТА. То пък и много трудно да се сети човек- има ли друга жена около него? Затова и я пита за скришната татуировка на Йомер. От една страна, да разбере докъде са стигнали; от друга- да покаже, че той е бил неин и ще бъде. Щяло да им бъде весело, вълнуващо, ако пак се съберат. Без да мисли за болката, която преживява Йомер, Из настоява, че ще го завлече във Франция. Ама първо да се излекувал. Няма ни чувства, ни срам това момиче- така я виждам аз.
Ама Йомер и той за бой!  Naughty В нито един момент не отряза нито мераците, нито приказките на Из- да ѝ каже, че има жена, която обича, и хич не му се занимава с нейните щуротии. А той мълчи и гледа- Из си вярва, а Дефне страда.
Надявам се в другата серия поне малко да мръднат напред...

# 531
Нихан наистина се слива с обстановката  ooooh!

Хубав Кемал  Heart Eyes

# 532
Из си вярва защото Йомер и позволява.Ако и скръцне с зъби няма да е така.Но за сметка на това пък Дефне го накара да направи нова колекция.

# 533
Скрит текст:

Това за избиването на комплекси може и да има нещо вярно,но тя не е безизвестна,за кво се хили като че ли преди малко е имало креватна гимнастика с Баръш hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joyможе ,може Joy Joy Joyтова вече не го знаем.
Много голяма уста има , като се захили отива до ушите, Mr. Greenама Баръш си я гледа
hahaha

# 534
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joyможе ,може Joy Joy Joyтова вече не го знаем.
Много голяма уста има , като се захили отива до ушите, Mr. Greenама Баръш си я гледа
hahaha
Обича си я дори да се смее като Магаре hahaha hahaha hahaha hahaha

# 535
Много голяма уста има , като се захили отива до ушите, Mr. Green ама Баръш си я гледа hahaha
Вижте какво дълбоко гърло има Wink  Mr. Green

# 536
Много голяма уста има , като се захили отива до ушите, Mr. Green ама Баръш си я гледа hahaha
Вижте какво дълбоко гърло има Wink  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
и ВИЕ ли мислите същото като мен?Тази кви ли неща лапа? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
Не искам да знам Гюпса какви неща може да лапа честно.............. ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 538
Иначе имах повече очаквания за този епизод. Рейтингът показва, че не само аз съм била така. Дотегна ми това "иди ми- доди ми", "искам те, но не мога да обясня"; дори горящият поглед на Йомер не е достатъчен-
Ама Йомер и той за бой!  Naughty  .

Рейтингът е много добър, дори по-добър от предишния епизод
Няма как да е друго поведението на Дефне,докато не разкрие тайната.Аз нея съжалявам, а не мераците на Йомер, защото тя се съобразява с всички-Нериман,Синан,брат,приятелка, Неджми.
Ако Дефне беше жена- ,,завоевателка ,,отдавна щяхме да гледаме друг сериал, а Йомер вече да и е направил едно две деца в майчината къща

# 539
Пууу, мундарки недни, с таз уста хляб яде жената. Бързо по три пъти ''Отче наш''  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт