♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 21

• 42 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ако не ми бяха познати никовете, щях да помисля, че съм объркала темата  Shocked Joy

# 541
Иначе имах повече очаквания за този епизод. Рейтингът показва, че не само аз съм била така. Дотегна ми това "иди ми- доди ми", "искам те, но не мога да обясня"; дори горящият поглед на Йомер не е достатъчен-
Ама Йомер и той за бой!  Naughty  .

Рейтингът е много добър, дори по-добър от предишния епизод
Няма как да е друго поведението на Дефне,докато не разкрие тайната.Аз нея съжалявам, а не мераците на Йомер, защото тя се съобразява с всички-Нериман,Синан,брат,приятелка, Неджми.
Ако Дефне беше жена- ,,завоевателка ,,отдавна щяхме да гледаме друг сериал, а Йомер вече да и е направил едно две деца в майчината къща

Добрите героини в ТР сериали всичките будали hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Как една не беше по-настъпателна и да се бори за този който обича?

# 542
Дефне се съобразява с всички.А и за момента Йомер каквито и мераци да има Дефне тук от така няма да правят кекс поне докато истината не излезе наяве.

# 543
Пууу, мундарки недни, с таз уста хляб яде жената. Бързо по три пъти ''Отче наш''  hahaha
3 пъти е малко hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Особено днес на този празник!
Ако има някоя празнуваща да се чувства поздравена

# 544
Ако не ми бяха познати никовете, щях да помисля, че съм объркала темата  Shocked Joy
У дома си  Hug  

Цитат
Пууу, мундарки недни, с таз уста хляб яде жената. Бързо по три пъти ''Отче наш''  hahaha
Сарде, манатарко моя  Hug  Тя не само хляб яде, ами и салам бре  Mr. Green  Не три, а триста пъти ще го повторя  Crazy

# 545
У дома си  Hug 

Цитат
Пууу, мундарки недни, с таз уста хляб яде жената. Бързо по три пъти ''Отче наш''  hahaha
Манатарко моя  Hug  Тя не само хляб яде, ами и салам бре  Mr. Green  Не три, а триста пъти ще го повторя  Crazy

И то шпека на Баръш hahaha hahaha hahaha hahaha
Туй как да и простим? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Гори Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 546
Скрит текст:
Иначе имах повече очаквания за този епизод. Рейтингът показва, че не само аз съм била така. Дотегна ми това "иди ми- доди ми", "искам те, но не мога да обясня"; дори горящият поглед на Йомер не е достатъчен-

Няма как да е друго поведението на Дефне,докато не разкрие тайната.Аз нея съжалявам, а не мераците на Йомер, защото тя се съобразява с всички-Нериман,Синан,брат,приятелка, Неджми.
Ако Дефне беше жена- ,,завоевателка ,,отдавна щяхме да гледаме друг сериал, а Йомер вече да и е направил едно две деца в майчината къща

Я да беше Ясемин типа жена на  Йомер...никакъв морал и тайни нямаше да важат Mr. Green
щеше да е преработен ПатронЯ.
Тя защо и Нериман се страхува от нея и намери точно Дефне,обикновена, скромна,на моменти първична-жена която не знае каква цена има.Всъщност и Йомер точно това осъзнава и спомена ,когато коментираха новия модел  

Хубав мъж,хууубав
Да му се ненагледаш, аферим на родителите му

# 547
А ве кво ви пука за кекса, важното е да бушуват страсти. Пък страсти в Ашкъ бол. То кекс има в един друг кулинарен канал ХХL . Я да си гледаме модните тенденции на турски чепици правени с  дефицитна кожа италианска.

# 548
"Отче наш", "Отче наш", "Отче наш"  Joy Joy Joy

Ха сега по другата тема- някой няма ли да преведе резюмето за Карасевдата  Praynig Praynig Praynig

# 549
Скрит текст:

Я да беше Ясемин типа жена на  Йомер...никакъв морал и тайни нямаше да важат Mr. Green
щеше да е преработен ПатронЯ.
Тя защо и Нериман се страхува от нея и намери точно Дефне,обикновена, скромна,на моменти първична-жена която не знае каква цена има.Всъщност и Йомер точно това осъзнава и спомена ,когато коментираха новия модел  

Хубав мъж,хууубав
Да му се ненагледаш, аферим на родителите му

Оф остай,много се е разкрасил Бу-то Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама мойто си ми е достатъчно hahaha hahaha hahaha hahaha

# 550

Joy Joy JoyЕ що недей така, устата на Люспа ли те уплаши Joy Joy Joy Joy

# 551
  • Пловдив
Толкоз теми изписахме, доживях да разберем тайната на връзката между Люспата и Баръш.  newsm65
Ако някой не е започнал, ще погледна след малко резюмето на КС.

Ели, то си е страшно бе, като вампирка от Underworld е тука Люспа  Crazy

# 552
Салам, не слага в уста Гупсе, защото е с % съдържание на свинско Crossing Arms Наща може само телешки суджук да плющи. Crazy
Три пъти ''Отче наш'' цялата молитва и не забравяйте, че през пости месо не се туря в уста hahaha

# 553
Я да си гледаме модните тенденции на турски чепици правени с  дефицитна кожа италианска.

Сега е наред икономическата полиция да хване Дениз,как така  с марката Пасионс изнася обувки на Транба.
 И като  представители на балканите има 100 процента далавера. Без измама няма да минем,и какво прави Дениз на представянето на новата колекция на фирмата

# 554
Озета на Севда на руски
Тогда, когда НИхан не может отойти от шока, что Кемаль присуствует на вечеринке по случаю ее с Эмиром 5 юбилея свадьбы да и еще партнер по бизнесу Эмира, Кемаль в то время такие бомбезные вещи говорит.
Эмир атакует Кемаля и делает предложение Кемалю чтобы быть к нему поближе. Это предложение - как бы билет на вход в дом Нихан, в который он не смог зайти много лет назад. С другой стороны, присутствие Кемаля достаточно для того, чтобы все взвесить(обдумать). Вильдан немного себе представляет что может случится. И ее такой обеспокоенное состояние помечает Ондер. Озан сделает сюрприз.У Нихан душа обливается кровью, а злость Кемаля еще больше увеличится. Нихан даже если погрузится в мыслях о том, что она может видеть Кемаля, но с другой стороны она будет обеспокоена новыми условиями брака, которые поставил Эмир. Все свалится в одну кучу(все будет идти не так, как нужно) и Нихан будет в плохом положении. И она пойдет к Кюлюстюр.. Только там она найдет покой. С одной стороны Нихан не не может рассказать правду Кемалю, и будет от этого мучатся. С другой стороны Кемаль, не смотря на то, что он испытывает любовь к Нихан, на нее обрушит всю свою злость.
Озан, который узнает, что брак Нихан и Эмира был наигран, идет к Эмиру чтобы разобраться во всем. И то, что между ними произойдет(реакции от их разговора) повлияют на дальнейшую их жизнь.
между Эмиром и Кемалем есть непонятки(не могут в чем-то согласится), и по той причине злость Эмира на Кемаля с каждым днем увеличивается. Появится еще один человек, который будет шантажировать. Этот человек узнает тайну семьи Козджуоглу и семьи Нихан.
Семья Кемаля будет праздновать возвращения Кемаля в Стамбул. И тогда за столом Тарык скажет правду про Кемаля. Семья будет от этого в большом шоке. И папа Кемаля будет поучать Кемаля.
Кемаль уже не убежит из этого города и от того, что он пережил из-за Нихан. Но для Кемаля это время - время борьбы. Лейла понимает, что Кемаль хочет отомстить. И она хочет отговорить его от этого.Но на этот раз на Кемаля ждет большой сюрприз.

Общи условия

Активация на акаунт