Весели съпруги от 2015

• 79 776
  • 448
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, Честито и от мен! bouquet

# 331
mtaneva, честитоооо  Hug Лека и безпроблемна и сладко бебче на финал! Успех и с ремонта!

И на нас ни предстои купуването на къща. Надявам се другата седмица вече да финализираме, че главата ми кипи от проекти  Laughing За съжаление няма да ни останат много пари за ремонт, но малко по малко ще си я направим. Трябва и да се науча да карам кола... Цирк ще е  Joy

# 332
  • София
Покрай бебета,ремонти,работа никой няма време да пише.  Crazy

Алечка а в града ли ще ви е къщата или извън?Стискам палци със финализирането. Hug

# 333
Благодаря ви! Simple Smile Дано всичко мине леко Simple Smile
Алечка, успех със сделката Simple Smile отнемат си време тези неща, особено през лятото банките нещо ги помързява да работят бързо Simple Smile А за ремонтите, то само избора на майстори си е цяла тирада.. та успех и на вас с това Simple Smile

# 334
Мерси, момичета!
Къщата е извън града, ние отдавна си мечтаехме за това и изневиделица се появи много хубава къща за добра цена. Разбира се, като всяка селска къща, има нужда от голям ремонт, но ще се справим, не бързаме. Обаче направо се отчаях с ваденето на документи (защото ще правим ипотека) - от тук бележка, от там бележка... Дано и в банката да не чакаме много, че ми писна,  и ми е неудобно от хората вече, повече от месец ни чакат... Но хубавите неща ставали бавно, казват Simple Smile

# 335
  • София
Дано всичко се нареди! bouquet Направо ме побърква тази бюрокрация,аз се изнервям като трябва да си сменя л.к,представям си за нещо друго.  Crazy

Ние си се гледаме с малката,брат ми ще е при нас за няколко дни,та поне малко разнообразие да има,уикендът,ако всичко е наред мислим да отскочим към морето.  Praynig

# 336
Сеа, как ти се отразява майчиството? Слуша ли малката Катерина  Hug

# 337
  • София
В началото ми беше доста трудно - докато се свикне,коликите,будуването-лудница е. Но постепенно човек влиза в ритъм.Много слуша за сега, спи си вечерта,като излезем някъде е много кротка,ще видим като почнат зъбите как ще е. Laughing

# 338
Здравейте и от мен!
Алечка и вие влизате в нашия режим с къщата.Сега правим оградата, много финанси трябват но лека полека всичко става. Simple Smile

Мтанева, леко и безпроблемно раждане и сладък здрав бебок на финал!!!

Сеа,трудно е наистина в началото,но с течение на времето нещата стават все по-добре,важно е да сте живи и здрави!

# 339
Илейн, като стигнем до оградата ще почерпя цялото село  Mr. Green Наистина има много работа, обаче аз ще се успокоя като я купим. Ужасна бюрокрация се оказа с тези кредити, направо се хванах за главата... Уж до края на месеца вече трябва да сме усвоили и ще мирясам. После вече зор няма, слава богу има къде да живеем, та ще си ремонтираме спокойно.

# 340
Бъркаш Алечка 😂😂 не се мирясва после е зор да го ремонтираш и да си палиш джапанките . Аз така бях нищо че имаше къде да седим 😂😂😂 дупка пробих на главата на ММ с тоя ремонт ☺

Ние тази вечер си правим сбирка да отпразнуваме с кумовете годишнината от сватбата / малко се забавихме ,че нали гледаме утрешният ден да е почивен / та аз днес цял ден готвене ☺

# 341
Бъркаш Алечка 😂😂 не се мирясва после е зор да го ремонтираш и да си палиш джапанките . Аз така бях нищо че имаше къде да седим 😂😂😂 дупка пробих на главата на ММ с тоя ремонт ☺

Ние тази вечер си правим сбирка да отпразнуваме с кумовете годишнината от сватбата / малко се забавихме ,че нали гледаме утрешният ден да е почивен / та аз днес цял ден готвене ☺

Ух, недей така де  Mr. Green В момента мечтая само да приключи сагата по кредити и прехвърляния и да си взема нотариалния акт. Но за ремонта ще съм като теб. Аз от сега имам екселска таблица с план за действие  Laughing И съм припряна, а мъжът ми е спокоен, но поне след грандиозния ремонт на апартамента знам какво ме очаква. Снощи ходихме да си я гледаме и нямам търпение да започнем живота си там...  Heart Eyes

Честита годишнина на вас! Още дълги години любов и разбирателство! Весело празнуване!

# 342
Алечка, Силвушка е права, сега минава тоя зор с купуването и после почваш да нямаш търпение да направиш всичко,че да се нанесеш.А за оградата, ние просто започнахме оттам,защото двора беше разграден, та общо взето това е първото нещо ,което правим,а колко има още.....Но всичко с времето, полека лека,че и финанси трябват за тия къщи, а те бая гълтат.... ooooh! Grinning

# 343
Но всичко с времето, полека лека,че и финанси трябват за тия къщи, а те бая гълтат.... ooooh! Grinning

Ей тук е ключа за палатката при нас  Laughing Подозирам, че и без това ограничения ни бюджет, ще свърши много бързо, така че гледам от сега да се настроя, че няма да се преместим скоро... При нас решението да си купим къща беше много импулсивно и изобщо не бяхме подготвени финансово, а има ужасно много работа по нея, преди да стане за живеене. Ама да сме живи и здрави, все някога ще я направим.

Вие много работа ли имате по къщата? Много ще се радвам да споделяме опит Simple Smile

# 344
Да,Алчека, доста работа имаме,решили сме да правим разни промени по нея и ще ни трябват няколко години,за да стане.Но както казваш: да сме живи и здрави всичко ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт