Весели съпруги от 2015

• 79 753
  • 448
  •   1
Отговори
# 360
Пу, да не и уроки, че си падам по синеоки като мен! Много ти е сладка бебка! Ама сещайте се и без повод така да споделяте в темата, я за един ден колко изписахме!

# 361
mtaneva, честито! Прекрасна е малката Божидара, отново с любимо за мен име  Heart Eyes

А Катерина какви големи, красиви очи има  Heart Eyes

Много хубаво, момичета! Шоколадче, добре че писа! Аз все нямам време...

# 362
  • София
Благодаря ви, момичета, само дето родителите и не са синеоки.  Joy Тайничко се надявам да станат поне пъстри като на баща и, че малко съмнително изглежда така.  Laughing

# 363
Здравейте и от мен Simple Smile Simple Smile.
И аз вече съм щастлива мама на две прекрасни момчета Никола и Петър на 3 месеца, който нямаха търпение и се появиха 43 дена по рано(не знам как да ви кача снимка). Родиха се на 14.08. Много сме щастливи вече си се преместихме в Несебър и скоро чакаме и тати окончателно  да си дойде при нас. Шоколадче много съжалявам, но много се и радвам за хубавата новина. Чакаме с нетърпение компания за разходки като си идваме. А всички бременелки пожелавам скоро да се насладят на този неповторим момент. Целувки от мен. :*

# 364
Нати, честито! Ти си герой, с двама юнаци! Ето, нашите красиви дами си имат вече мъжка компания  Heart Eyes

# 365
@Алечка - хихи да Simple Smile
Нати - честито! Наистина герой! Simple Smile направо незнам как се справяте с 2 Simple Smile исках близнаци много преди да родя. ноо сега леко преосмислям.. много е хубаво, но сигурно щях да изперкам Simple Smile

# 366
  • София
A, моля, моля, ние си имаме 3 гаджета вече.  smile3521 като и тримата са от различни градове.  Joy

Да са ти живи и здрави, Нати.  Hug

# 367
sea, ами така, ами! С такава хубавица таткото скоро пушка ще трябва да си купува  Laughing

Готови ли сте за празниците, момичета?

# 368
  • София
Ние на 24.12 сме при свекърите,на 25.12 при нашите,така че общо взето само с подаръците трябваше да се подготвим. Grinning Понеже свекърва ми купува за Бъдни вечер готова питка с паричка, а аз съм свикнала на масата са има домашно приготвена,ще се мъча на 24 през деня да направя у нас, ама я стане, я не Grinning

# 369
Ние на 24-ти сме в мама, на 25-ти на обяд в свекрите, вечерта пак у мама за голямото семейно събиране  Crazy Ама на мен ми е тъпо, защото мъжът ми е на работа и двата дни до обяд. Мислехме да правим коледни сладки, но няма да стане, а сама не ми се занимава. Може да метна едни мъфини, ако имам настроение. И подаръци имаме да докупуваме, а съм болна и изобщо не ми се обикаля...

sea, моля те махни снимката ми от цитата, че не искам да седи Simple Smile

# 370
  • София
Ние на 24-ти сме в мама, на 25-ти на обяд в свекрите, вечерта пак у мама за голямото семейно събиране  Crazy Ама на мен ми е тъпо, защото мъжът ми е на работа и двата дни до обяд. Мислехме да правим коледни сладки, но няма да стане, а сама не ми се занимава. Може да метна едни мъфини, ако имам настроение. И подаръци имаме да докупуваме, а съм болна и изобщо не ми се обикаля...

sea, моля те махни снимката ми от цитата, че не искам да седи Simple Smile

Въобще не съм се усетила, махам я  Peace

# 371
Благодаря  Hug

# 372
Благодаря  ви момичета Simple Smile Всичко е въпрос на свикване и организация. Много е яко у дома😀, поне никога няма шанс да ни е скучно. С риск да ни помислите за луди вече мислим за една принцеса. За празниците горе долу. На 24 25 ще сме със свекърите, а 26ти и седмицата до 31ви ще идем малко и при мойте родители. С  подаръците малко  изоставам, но скоро ще наваксам.

# 373
Нати, поздравления за смелото решение! Ама верно сте лудички. Имам приятелка с две момичета на 3.5. Каза, че това е най-мощният контрацептив  Mr. Green

# 374
Аз съм си при свекърите така или иначе...заради ремонта. Мисля, да поотложа у майка да идем след прегледа, да стана официално бременна дето се вика. То там нали и без това рядко ходя, та 2 в 1 хем празник, хем да съобщим. Свекървата знае за мен, свекъра не знам дали му е подшушнала. Смятам официално някой ден, ако стигна до снимка на тая точка да я покажем и кажем Laughing Весели и спокойни празници, момичета Tada

Общи условия

Активация на акаунт