Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението за даряване на дрехи, споделено във форума?
Какви са предложените начини за съхранение на летни и зимни дрехи?
Какво представлява житният режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението за даряване на дрехи, споделено във форума?
Една учителка от Велико Търново, която се грижи за около 10 деца от закрит дом, търси подкрепа. Миналата година беше проведена кампания за събиране на дрехи, учебници и книги за тези деца. Предложението е да се подкрепи учителката Мариана Пенчева и децата, които имат нужда от всичко, особено малки дрехи.
-
Какви са предложените начини за съхранение на летни и зимни дрехи?
-
Какво представлява житният режим?
-
Можете ли да ми дадете предложение за приготвяне на нещо като лютеница?
-
Какви са плановете ви за уикенда?

Избрахте ли вече датата
да си жива и здрава, много щастлива!
( ох като казвам софиянка винаги се сещам за едни мазни кифли от детството си!само в Бургас ги имаше ... )
докторът чак в петък щял да ме види .... и довечера трябва да обсъдим сложния въпрос, ако отромол фетила не е свършил каквото трябва дали ще ползваме донор ..........

Софиянките ми бяха любими да си призная, след като сладката "бутерка" - като охлювче навито сиропирано десертче ми го наака един гларус 

), трябва да имаш електронен подпис - съответно и пин.Най-малкото трябва всеки да си издаде електронен подпис и всички да си дадат личните карти в посолството.По-труно и по-скъпо ще е фалшифицирането, но не и невъзможно.
.