Конкурсът веч' приключи!За награда всяка по две чертички ще получи!35+

• 23 329
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
Дара, много хубаво одеалце, както и манекена, да е здрав и послушен!
Ава,  bouquet за стиховете, ама Шери напълно заслужава.
Муунлайт, добре дошла и късмет!
Мистик, плановете за уикенда са под въпрос дали ще се оправи чавето или не, иначе аз ще поработя
Скрит текст:
За 26.10 от нашето училище са планирали еднодневна екскурзия и сме облегчени родителите, но сега моето като се тръшна - от вчера с вирус, едвам се надига от легнало до седнало положение и не знам какво ще го правя, дано мине за три дни и да е ок за понеделника.
За срещата с Две в едно,
Скрит текст:
щом Хепи не работи, не се сещам за друго в Мола освен разни кафета. Трябва ли да има храна за обяд? Срещу Мола има сладкарница Неделя, там може също кафе и торта. Ако някой познава по-добре заведенията да даде предложение. Ако оздравее малката може да се опитам да направя резервация, но не знам за колко души и за къде. Досега май се очертава Две в едно, Амини, Манди, аз, Магнетчето, Зазу и Ава под въпрос, за Дара не разбрах ще успее ли, колко ще сме? Списъкът не е изчерпателен, така че който иска си не е тук, да си каже, да се преброим

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 17:14 от MianaNia

# 46
  • В градината...
Ние утре отиваме в Габрово за ден, пралелята на ММ да се запознае с унуката.

Мимче, това, с групите, е много хубаво.
Една позната наскоро ме пита как реагира Ида на други деца - ами никак, защото няма къде да види такива. И като видя нейното, 3-годишно, пищя, три опита прави детето да види бебето, а нашата - рев.

# 47
  • Пловдив
В нашето училище екскурзиите са забранени до второ нареждане на директора Thinking И всеки се спасява сам.

MianaNia,дано да не е сериозно и да се оправите Peace

Мимче,добре си го замислила Wink

Перу,няма ли наоколо други майки с деца и да си излизате заедно по разходки Thinking

# 48
  • София
Муунлайт, добре дошла, желая ти успех!

Ава, браво, момиче!  bouquet

Мистик, добра идея за преместването на стрелките напред тук и сега. Имам още работа, обаче съм вече толкова изморена, очите ми парят и само искам да свърши работното време и да си тръгна. Аз ще гласувам със сигурност.  Peace

MianaNia, дано да оздрвее детето и да отиде на екскурзията

За уикенда съм планирала да правя един сладкиш, ама съвсем прост. Ще водя и детето на детски център, че не се издържа иначе, в това лошо време се чуди къде да изразходва енергията си.... За прането, чистенето и подреждането на гардеробите не ми се говори  Mr. Green

# 49
Аз пък събота е неделя ще ходя при майка, ще и връча детето и ще пия червено вино и ще гледам сериали  Mr. Green

# 50
  • София
В мола има едно заведение Flowers. Много прилично готвят, като всеки ден си има обедно меню. Има и големи маси, но трябва предварително да се запазят.

Мимче, Звездичка Hug

MianaNia, бързо оздравяване на детенце!

# 51
  • В градината...
Сигме, остави, и аз се зарибих по един сериал, да не повярвам  ooooh!

Мистик, мяркам из града колички, ходят по 2-3 заедно едни момиченца. Фръцкат се  Rolling Eyes
аз излизам рядко  и то с мои дружки - едната прави това лято сватба на щерка си, другата също не е далеч от тази работа и общо взето - така.

# 52
Кой сериал?

# 53
  • Пловдив
Перу,то и аз като бутах количката,нямах приятелка с която с кеф да седна,пък да си бъбрим...все сама.Ама не ми пречеше Grinning И по паркове и по кафета.Хич не ми пукаше,а и съм си правила доста запознанства Wink
Скрит текст:
Сега много близка приятелка е в 4-я месец.Надявах се да сме заедно,ама...по натам Tired
И аз обичам сериали,ама от типа на "От местопрестъплението" Whistling

# 54
Само се записвам, посре ще пиша, хубава вечер  Hug

# 55
  • В градината...
Мистик, градът ни е много малък и набързо го обикалям. С количката почти няма магазин, в който да мога да вляза, не че съм се засилила де.
Сигме, остави, един турски, от вчера се зазяпах. Ама така е, като няма нови серии на От местопрестъплението.

# 56
_moonlight привет и добре дошла!
Даре видях одеалцето, страхотно.Майстор си ти, а Стефчо - приказка направо.Аз нали съм по сметките - сметхах, че ти си номинирана в най-много категории - цели 7 и пак ти си с най-много общо гласове от всички категории - 56.За това бързо да ти се връчва наградата от заглавието  Naughty
Перу викаш сериал, че и турски.Това е от седенето в къщи, после минава да знаеш  Wink
Уикенда няма план, може би малко пазар (последен оглед на плочките  Joy) и едно гости.Готвене и стоене на топло.Ама не съм си оскубала доматите още, та ... може и работа да си намеря.
Този режим житния съм го чела.Мисля си, че трябва и вътрешна психологическа нагласа за него.Трябва да си готов за него, а аз не съм.
Сигма много ми стана мило как обясняваш за мнението на щерката какво са яли за обяд Heart Eyes. Имаш една прекрасна лудетина.

# 57
  Еха, темата е трепач, а конкурса ни усмихна всички.Браво Шери  bouquet - за труда и старанието.
После ще коментирам, ама нали съм със златен медал - да се отчета по случая:

На Шери
За темите ни тя се грижи
и всяка със усмивка да дари.
Тук ние на седянка си бърборим,
но тя в огнището жарта държи!

От днес и куче вече гледа,
не стигат две деца и мъж.
Бъди усмихната, щастлива
и дълго още да ни радваш ти.

Ава,много благодаря за специалното посвещение.Поласкана съм.

А,тя Дарето в цели 10 категории е номинирана,но за другите не се пребори bouquet

# 58
  • В градината...
При гастрит и колит жито - абсурд  Naughty

# 59
Направо поръчков излезе конкУрса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт