Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 173 211
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 155
  • 1st floor
Моят Гармин винаги е бил издишал🤣Аз съм с Venu 2S и батерията трае 3 дни общо🤷♀ Уж издържаше седмица уж не знам си какво, но при мен не става.
Моят държи 7-8 дни. Доволна съм от батерията. Старият ми Гармин държеше от началото до края по 2-3 дни и беше много досадно това зареждане.
Bitch, и на мен повече ми харесва статистиката на Хуавей, ама пък не мери много достоверно, това което сме успявали да засечем със сигурност.

# 1 156
Лили на Гармин е доста базов, както споменахте.
Аз също го бях загледала и доста четох.
Вашият на Хуавей базов модел ли е?
Повечето марки имат различни класове и като се сравняват модели, трябва да са от един клас.
Не защитавам Гармина, и аз съм в чуденка и четене все още, но не е адекватно да се сравнява най-базовия откъм функции на Гармин, с висок клас модел на друга марка.
Ами например тия готините серии май Лили се казваха са тотално бейсик и нямат редица показатели ...изобщо не стават за спортуващи хора...само на марката Гармин и на едната красота се разчита...Аз още въздишам по Хуавея си ...толкова по-разбираемо и френдли е направен -примерно за стреса си пише -много нисък,нисък,среден ,висок ..а тука гармина ми го дава в числа ...много разбирам аз от оценка на стреса 30 ,за съня пак така...няма анимирано възпроизвеждане на маршрута ,изобщо дървена работа😅
Също така не ми се включват автоматично спортовете без да пускам режим изрично -хуавея веднага зацепваше гребния тренажор.

# 1 157
  • София
Моят Гармин винаги е бил издишал🤣Аз съм с Venu 2S и батерията трае 3 дни общо🤷♀ Уж издържаше седмица уж не знам си какво, но при мен не става.
Моят държи 7-8 дни. Доволна съм от батерията. Старият ми Гармин държеше от началото до края по 2-3 дни и беше много досадно това зареждане.
Bitch, и на мен повече ми харесва статистиката на Хуавей, ама пък не мери много достоверно, това което сме успявали да засечем със сигурност.
Venu 2S ли? И как издържа толкова?

# 1 158
  • 1st floor
Venu 2S ли? И как издържа толкова?
Не знам. Simple Smile Орязала съм някои неща, които не са важни за мен, но вече не помня. Със сигурност да не ми чертае карти и да запаметява, когато ходя. Много е досадно. Само общите крачки си брои. Пускам го сутрин за половин час в режим тренировка и още веднъж по един час вечер. През уикенда задължително един ден е в режим GPS от 6 до 10-тина часа, когато сме на планина. Почти всички известия от телефона също получавам. Твоят защо толкова бързо хаби батерията? Като го заредиш на 100% , колко дни ти показва на дисплея?

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 09:55 от НеПоКоРнА

# 1 159
  • София
Не знаех, че може да показва дни🤣🤣🤣
Иначе макс 4 дни ми е издържал и пада. Мисля, че не чертае крачки при мен къде ходя ама пак трябва да видя. Ще се пробвам да изключа неща и да видя дали няма малко повече да се задържи като дни. Аз не спя с него свалям го та не би трябвало да се затормозява да отчита сън или нещо друго.

# 1 160
Моят Garmin Vivoactive издържа по седмица и нещо.
Тези дни не нося нормалния си часовник защото му трябва нова каишка и ходя с Garmin-а. Кефи ме как вибрира като се заседя. Айде, вика, ставай да се раздвижиш. И аз какво да правя, ставам. Скръц скръц ставите... брей, той Garmin-a бил прав. Движението е живот. Simple Smile

# 1 161
  • Somewhere far away
Това с вибрирането го имат  и доста други марки , не е само Гармин.

# 1 162
Това напомняне като се заседиш едва ли има модел без такава опция вече, просто тя сравняваше с нормален часовник който изглежда че носи през повечето време а не смарт, явно обикновено не е с Гармина за продължително време и не е свикнала с това. Хубаво нещо си е наистина, на днешно време и заниманията ни на повечето са такива че лесно се заседявяме.

# 1 163
  • София
Моят Garmin Vivoactive издържа по седмица и нещо.
Тези дни не нося нормалния си часовник защото му трябва нова каишка и ходя с Garmin-а. Кефи ме как вибрира като се заседя. Айде, вика, ставай да се раздвижиш. И аз какво да правя, ставам. Скръц скръц ставите... брей, той Garmin-a бил прав. Движението е живот. Simple Smile
Изобщо тая функция е доста странна, защото точно съм станала и раздвижила и след 2 сек започва да казва да ставам, че съм се застояла🤣

# 1 164
Имат заложено като минимум някакъв обем движение или брой крачки преди да спрат да те броят че не си се раздвижила. Ако си съвсем буквална с това за секундите, просто не си била направила достатъчно че да го зачете, пък му е настъпило времето да ти напомни точно в този момент.
Тя целта е да се поразшаваш а не да направиш 2-3-5 крачки и да те остави на мира Grinning

# 1 165
  • София
Ми не правя 2-3 крачки тъй като ми се налага да търча из офиса и то пак като седна ки казва, че едва ли не не съм се движила… 😒Не знам какво са заложили, но някак не е вярно.

# 1 166
Е и аз не знам с точност какъв им е критерият, просто знам че не почва още от първите крачки да брои раздвижване. То вероятно и всяка марка си е за себе си все пак. И при мен ако съм станала и съм отишла до тоалетната примерно, явно не стигат защото ми се е случвало същото което описваш - тъкмо сядам обратно на бюрото и ми промрънква че много съм се заседяла. Но въпросната тоалетна е в съседната стая реално, не са голям брой крачки наведнъж да отида до там, после естествено съм се спряла на едно място за малко. Имат си някакви алгоритми които не знам има ли ги и някъде описани по начин дето да ти стане ясно ако търсиш.

# 1 167
Хуауей иска 1 минута движение на всеки час, примерно.

# 1 168
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Фитбит - 250 крачки.

# 1 169
Аз не изтъквах Garmin, а че наистина има полза от смарт часовника. Да ти напомня да се движиш. Моят като извървя към стотина метра и вибрира да информира, че предупреждението за раздвижване е изчистено.

Общи условия

Активация на акаунт