Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 173 330
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Ст Загора
Аз съм с amazfit active сдържи му батерията

# 1 126
Vanne, на Garmin от приложението на телефона можеш да си зададеш от кога до кога да ти е "заспал" часовника. На мен ми е малко досадно, че ако стана преди това време трябва ръчно да спра режима, но иначе са светенето нощем помага.

# 1 127
  • София
След едногодишно ползване на моя Гармин Venu Sq 2 Music в цвят ivory/peach днес се разделям с него официално и вярно, че доста поскъпна всичко, но в Емаг го продават за 800лв, което е абсурдно.

Поръчала съм си Хуауей Уоч ГТ 4 силвър със златните украски и много ми допада, защото хем е дамски, хем е стилен.

Не, че не съм доволна от Гармин, батерията му държи между 10 и 12 дни като нон стоп ми е вързан за телефона, но нещо не можах да свикна на менюто и това си е. Освен това аз съм свикнала да се будя с часовника си сутрин, а на Гармина му е много слаба вибрацията дори на най-силната степен и няма звук към алармата.

Та в този ред на мисли ще го продавам и ако някой има интерес от хубав, запазен часовник, с кутията е, вижте, за гаранция трябва да проверя, но мисля, че 250лв му прилягат, без да се изхвърлям.

# 1 128
Ами той уж е в режим сън, задавам период примерно от 23:00 до 07:00 и в 23:00 си включва режима и показва само часа и Zz, демек спиш. Ама екранът постоянно светва докато мърдам ръката. Ще трябва и аз да поровя в настройките повече. Garmin Vivoactive 5 е моделът.

# 1 129
Ами на моя Venu Sq2 екрана се изключва и не свети, освен ако не натисна бутон. То още като го настройвах в началото ме пита за тия работи, вече и не помня къде съм влизала, но знам, че приложението беше.

# 1 130
Здравейте! Някой да го има този смарт часовник,моля за мнение колко време издържа батерията крачките измерва ли ги правилно.
 SAMSUNG GALAXY WATCH 7 L310

# 1 131
  • До хладилника, който обичам
За седмицата не знам, шестицата мери крачки акуратно, батерията държи около две денонощия, ако много и често мери спортни занятия, може и по-малко да издържи.

# 1 132
  • Мюнхен
Ама екранът постоянно светва докато мърдам ръката. Ще трябва и аз да поровя в настройките повече. Garmin Vivoactive 5 е моделът.

Vanne, ето тук можеш да видиш как да изключиш жестовото включване на екрана.

Аз имах възможност да пробвам epix Pro Gen 2 Sapphire, 42mm и вече от близо месец съм горда собственичка на такъв часовник и за мен ТОВА е истината просто Heart

Впечатленията ми до момента:
- Батерията - желязна, изкарва си десетте дни. Тренирам редовно 8-14 часа на седмица: няколко стила танци + силови. Та...мога да оценя данните в целия им блясък, без постоянно да мисля дали не трябва да го заредя случайно.

- Има неща, които в други часовници не съм виждала - заредила съм си сплитовете за силовите там, включително може да брои повторенията и го прави точно. Така всичко ми е на едно място - имена на упражнения, серии, повторения, кг, може да се експортира удобно.

- Събота пък съм на поход с приятели и съм си свалила направо GPX файла за маршрута там, та ще изтествам и картите.

- Кефи ме и функцията за daily suggested workouts --> променят се спрямо натоварването ми последните дни и HRV, мога да избирам дали препоръката да е за темпо или за пулс.

Въобще...скокът ми от Huawei GT2 Elegant на този е ГОЛЯМ, усещам как ще се разберем мн добре. Sweat Smile На Huawei не ми беше вариант да продължавам, защото съм с айфон и доста неща са лимитирани/с намален живот на батерията, а Apple Watch пак заради батерията въобще не съм обмисляла. И Гармина има разни смартуоч-типични функции като плащане, известия и съобщения, ама аз последните съм ги изключила, още един телефон на китката не ми трябва.

# 1 133
  • 1st floor

- Събота пък съм на поход с приятели и съм си свалила направо GPX файла за маршрута там, та ще изтествам и картите.
Може ли повече инфо как свали файла? И как бяха картите? Simple Smile

# 1 134
Здравейте!

Аз използвам smart watch garmin както в ежедневието си, така и докато спортувам.
Наскоро разбрах, че пулс са пуснали нов модел часовник, специално разработен да измерва метриките, докато спортува човек много по-точно от всички останали. Какво мислите, дали е възможно и ако някой от вас го е пробвал, ще се радвам на обратна връзка.

# 1 135
Привет ! Да попитам и тук -днес трябва да взема решение между тези два часовника ,специално се интересувам за гармина конкретно дали си заслужава парите спрямо хуавея ...

# 1 136
  • 1st floor
Аз съм с Venu 2S. Много се чудех за тройката, когато го купувах, но не видях оправдание за разликата в цените.
Когато ходим на планина заедно с приятел с Хуавей (не помня кой модел обаче), ги пускаме и спираме заедно. И двата са с GPS и мерят надморска височина. После сравняваме и с официалните данни за маршрута, ако е марикран. Неговият има доста отклонения. И във височината, и в километрите. Иначе като меню и как изкарва статистиката май повече ми харесва. Simple Smile

# 1 137
Двойката май няма опция за говорене по тел.и детектор за дрямка ,но не съм сигурна.Интерфейса на Хуавея е много по-френдли ,наистина.Иначе ,сега като му свикнах доста ми харесва венуто,доволна съм .
Най-готиното е ,че се връзва със фитнеспала и ми смята разбивка на приети ,изразходени калории .

# 1 138
  • 1st floor
Двойката май няма опция за говорене по тел.и детектор за дрямка ,но не съм сигурна.Интерфейса на Хуавея е много по-френдли ,наистина.Иначе ,сега като му свикнах доста ми харесва венуто,доволна съм .
Най-готиното е ,че се връзва със фитнеспала и ми смята разбивка на приети ,изразходени калории .
Аааа! Ти вече го взе ли? Joy Не можеш с двойката да говориш, да. Но на мен не ми беше важно.

# 1 139
Взех го веднага ,да -цената беше много добра за черен петък и го гепих.Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт