Изгодни полети по целия свят – търсачки, промоции, летища, компании…

• 139 914
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ето една оферта, която интересува потребител, пускам всичко за нея…
Paris 08.03.2016 - Ft De France  - 15.03.2016 Paris  367.00 €
от https://www.flipo.de/en/reservation/show/293?aid=fly4freecom&src=CAL

Скрит текст:
Air France
Economy
Air FranceDepartureArrival
Flight: AF 848
Boeing 777-300
Flight conditions
Paris (ORY)
France
16:05
Tuesday 08. Mar. 2016
Ft De France (FDF)
Martinique
19:45
Tuesday 08. Mar. 2016
Flight duration: 08:40
pass
RETURN
Air France
Economy
Air FranceDepartureArrival
Flight: AF 847
Boeing 777-300
Flight conditions
Ft De France (FDF)
Martinique
22:05
Tuesday 15. Mar. 2016
Paris (ORY)
France
11:15
Wednesday 16. Mar. 2016
Flight duration: 08:10
Всички добри оферти се променят с часове, но всеки ден излизат нови и нови...

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 14:06 от bubanka

# 31
  • Beyond the Frontiers
Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Ryanair започва полети от София.
На сайта на превозвача вече е възможна резервация на полети от българската столица.
Първата дестинация от София е до италианския град Пиза.
Полетите започват от 4 април 2016 два пъти седмично в понеделник и четвъртък.
Началната цена е под 30 евро в едната посока.
Компанията започва по-късно през април 2016 и полети до Лондон.

# 32
  • Берлин
Записвам се тук. Следя основно изгодни билети до Берлин от Пловдив или София - пролетта на 2016.
Изборът тук е мноооого ограничен за жалост.
Bled, невероятен труд си вложила.Адмирации  bouquet

# 33
  • София
И другата оферта, която ще свърши работа за Кариби, ако горната не става:
От същия сайт...
Paris 15.03.2016 Pointe-a-Pitre 05.04.2016 Paris   367,17 €
Скрит текст:
Economy
Air FranceAbflugAnkunft
Flug: AF 766
Boeing 777-300
Flugbedingungen
Paris (ORY)
Frankreich
15:00
Dienstag 15. Mär. 2016
Pointe-a-Pitre (PTP)
18:40
Dienstag 15. Mär. 2016
Flugdauer: 08:40
pass
Rückflug
Air France
Economy
Air FranceAbflugAnkunft
Flug: AF 793
Boeing 777-300
Flugbedingungen
Pointe-a-Pitre (PTP)
17:35
Dienstag 05. Apr. 2016
Paris (ORY)
Frankreich
07:30
Mittwoch 06. Apr. 2016
Flugdauer: 07:55

Hug   bouquet  за всички вас.
Няма отказване, ще си помагаме докато може...

PAPURCHE MEHURCHE
Следи ги ТУК, ще открием и други възможности...

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 14:03 от bubanka

# 34
Както Евхен ви посочи, просто трябва да се абонирате за fly4free. http://www.fly4free.com/ Много полезно и доста по информативно, някой е намерил изгодните за деня оферти преди вас и ви ги изпраща в мейла. Последният линк също е от този сайт. И няма да ви е нужно да ставате "инпектор ДюДю".

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 14:05 от Анонимен

# 35
Блед, дай изгодни еднопосочни билети Paris-Guadeloupe за 30.03.16 или 31.03.16.... bouquet
За сега намерих най-евтини с XL и Air Caraibes, какво ще кажете за тези две компании? ММ има страх от дълги полети и не иска да се "качва на кой да е"... Mr. Green ooooh! Та проучвам въпроса.... Joy
AirFrance са много скъпи и не знам дали имат промоции за тези дати?

# 36
  • София
Пътечке проблема е във фиксираните дати, но аз знам защо е така.
Общо взето имаш 4 възможности, никъде в момента за тези дати няма промоция.
Цените се въртят около 300 евро, горе-долу колкото и в двете посоки.
Нещо такова
Скрит текст:
Type de vols
Tous les résultats
XL Airways
XL Airways
Air Caraibes
Air Caraibes
Corsair
Corsair

Vol Direct
296,97 € от https://www.opodo.fr/travel/secure/?action=engine%2FItinerarySea … 6a&#/details/
307.09 €
308.00€
367.06 €
413.61 €
Следи ги ТУК и ТУК и ТУК и ТУК
За компаниите не се притеснявай, между тях няма фрапиращо лоша, гледай цената.
Зависи до кога максимум искаш да купиш ?

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 16:33 от Bled

# 37
Bled, благодаря... Започвам да следя за билети и в тези сайтове, които си дала....  bouquet

# 38
  • Beyond the Frontiers
Аз не знам, колко полезна мога да бъда, тъй като агенциите не работим със сайтове, а директно с централизирани резервационни системи и с авиокомпаниите. Всички тези сайтове по същество са агенции, който са свързани с различните резервационни системи. До колко успяват да намерят добри цени зависи изцяло от разработчика на сайта.

Лично аз имам няколко случая на клиенти, които намират цени през сайтове "уж" по-ниски от официалната. Но като стигнат до последната стъпка /плащане/ се оказва, че цената е леееко по-различна. Коментирам разлика 10-20 евро на билет, което при цена 80-90 евро си е доста. Примерно. За това и съветвам - ползвайте търсачките за да ви ориентират, а после на сайтовете на авиокомпаниите. Peace

Единствен недостатък на централизираните системи, които ние ползваме, е че ниско тарифните авиокомпании не са свързани и техните оферти не излизат при нас.

# 39
  • София
Аз не знам, колко полезна мога да бъда, тъй като агенциите не работим със сайтове, а директно с централизирани резервационни системи и с авиокомпаниите. Всички тези сайтове по същество са агенции, който са свързани с различните резервационни системи. До колко успяват да намерят добри цени зависи изцяло от разработчика на сайта.

Лично аз имам няколко случая на клиенти, които намират цени през сайтове "уж" по-ниски от официалната. Но като стигнат до последната стъпка /плащане/ се оказва, че цената е леееко по-различна. Коментирам разлика 10-20 евро на билет, което при цена 80-90 евро си е доста. Примерно. За това и съветвам - ползвайте търсачките за да ви ориентират, а после на сайтовете на авиокомпаниите. Peace

Единствен недостатък на централизираните системи, които ние ползваме, е че ниско тарифните авиокомпании не са свързани и техните оферти не излизат при нас.

Винаги си била полезна и ще бъдеш...

Не знам кой къде е вързан и не ми трябва.
Но със сигурност и аз намирам билети на по-ниски цени през тези търсачки. И то не със 10-20 евро, а доста повече понякога.
Ако добавиш правилно и съответната кр. карта, още малко надолу.
Като първо го преслушвам до края и тогава резервирам.
Днес също порових малко за приятел от форума. Резултата беше в полза на търсачките и то не малко.

Друг вариант вчера, търсих полет до Кариби...
Открих цена 150 евро/една посока/, през Expedia.
Сега ме подсети да проверя компанията Norwegian, цената е абсолютно същата, до стотинка.
Значи ще потърся утре още, ако мога някъде да сваля с карти...

Доколкото виждам нашите сайтове също добавят такса накрая, но иначе пък как ще съществуват.
Относно нискотарифните, излизат и те в някои наши търсачки. Като дори при някои те пита дали да бъдат включени в изскачащ прозорец.
Аз съм взимала билети и от наши агенции, оставала съм много доволна от отношението, но не и от цената.

Но всичко е много относително в полетите.
На мен например не ми пречи прехвърлянето на места да е около 24 часа, нощувам си и си виждам още един град. Но не избирам полети където чакането е около 10 часа. Това означава висене на летището.
Или малко, или много.
Сега гледам един полет Венеция-Бразилия, смешна цена, но 24 часа прехвърляне в Барселона, какво от това ? Нощувка, разходка и продължаваш. И цената за нощувката е в пъти по-малка, ако вземеш скъп полет.
Плюс това, въобще не ме притесняват прехвърлянията, щом не се занимавам с багаж, чекиран до края.
Напротив виждам повече летища...

# 40
  • Milano
Всеки си има предпочитания при пътуванията.

Аз предпочитам директни полети пък макар и по-скъпи понякога.

Гледам сайтовете на различните компании.

Обикновено съм с фиксирани дати (най-много +/- един ден) и чакане за връзка повече от 3 часа изобщо не ми влиза в плановете.

# 41
Всеки си има предпочитания при пътуванията.

Аз предпочитам директни полети пък макар и по-скъпи понякога.

Гледам сайтовете на различните компании.

Обикновено съм с фиксирани дати (най-много +/- един ден) и чакане за връзка повече от 3 часа изобщо не ми влиза в плановете.

Повечето сме така.

И действително през търсачките излизат много добри цени, но и през агенции също. На мен Галактик ми е давала по ниска цена от тези на сайта на авиокомпания и сайтове. Така, че да се обобщава е безотговорно.

# 42
  • Milano

Повечето сме така.

И действително през търсачките излизат много добри цени, но и през агенции също. На мен Галактик ми е давала по ниска цена от тези на сайта на авиокомпания и сайтове. Така, че да се обобщава е безотговорно.

Мен ли имаш предвид (понеже си ме цитирала)?

Изказала съм си личните предпочитания.

Никога не може да се обобщи за всичко и за всички.

Правете така, както вас ви удовлетворява, а не останалите.

# 43
Блед, дай изгодни еднопосочни билети Paris-Guadeloupe за 30.03.16 или 31.03.16.... bouquet
За сега намерих най-евтини с XL и Air Caraibes, какво ще кажете за тези две компании? ММ има страх от дълги полети и не иска да се "качва на кой да е"... Mr. Green ooooh! Та проучвам въпроса.... Joy
AirFrance са много скъпи и не знам дали имат промоции за тези дати?
Щом не иска кой да е, по-добре да ги избягва (това не от личен опит, а от разкази). То аз и Ер Франс избягвам, ако имам избор.

# 44

Повечето сме така.

Мен ли имаш предвид (понеже си ме цитирала)?

Изказала съм си личните предпочитания.

Никога не може да се обобщи за всичко и за всички.

Правете така, както вас ви удовлетворява, а не останалите.

Изобщо нямам предвид теб.  Stop Grinning напротив на 100 съм съгласна с теб. Това е недоразумението на он-лайн комуникацията. Опитах се да отделя единия абзац от другия.

Общи условия

Активация на акаунт