Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 461
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
Последните освен Bamboo са ми напълно непознати Sad
Много се радвам, страхотна информация. Ако има и зимни сред тях, ще бъде супер

# 361
Ето още нови парфюмчета от Рефан:
340. Kenzo - Wild
341 - Gucci Bamboo
342. D&G - Floral Drobs
343. Valentino - Valentina Pink
344. Kenzo - Flower in the Air
Hug

Мерси за информацията!!!  bouquet

Flower in the Air го имат още от преди 2 години под номер 327.

# 362
Последните освен Bamboo са ми напълно непознати Sad
Много се радвам, страхотна информация. Ако има и зимни сред тях, ще бъде супер

От това, което видях във Фрагрантика, май само Dhalia Divin- Givenchy е по-зимен.

Но очаквам с интерес да се включат нашите парфюмни познавачки.

# 363
Брайт Кристъл, Нел, благодаря ви , момичета, страшни сте разузнавачи!!!
 Mr. Green bouquet Hug
Нищо за мене няма в новите предложения на Рефан, но дълбоко вярвам, че най - доброто тепърва предстои!!! Mr. Green

# 364
Момичета, много ме зарадвахте.  Hug Много харесвам Далия Дивин, и тъкмо смятах как ще олекна с едни 100 лв.  Grinning дано имитацията да е добра.

# 365
  • Бургас
Bright crystal в кой бургаски рефан са ги заредили?  Hug bouquet

# 366
  • Бургас
Момичета, изпреварили сте ме с информацията  bouquet
Нини, в стария Рефан в центъра и в МОЛ-а са заредени три от ароматите - Далия Дивин 337, другия на Живанши, който не мога да произнеса 339 Laughing и Валентина Пинк 343. Идната седмица трябва да пуснат и други.
Не познавам нито един от трите в оригинал, затова и не успях да ги оприлича преди няколко дни като ги пробвах. Взех си 339 и цял ден се чудих какво е, защото ми напомня на още няколко парфюма с рози, чай и плодове /това се усеща/, но със сигурност нямаше да се сетя точно за този  Laughing. Ще чакам да се включи някой, който ги познава.  Wink
Наистина всички аромати с изключение на Далия Дивин са по-свежи, пролетно-летни, но няма лошо, и друг път Рефан правят така. Може би вървят напред с представянето, както модните колекции  Joy
Хубавото е, че всички са супер нови - само Далия Дивин излезе през септември миналата година, останалите са от 2015  Grinning
allforone, предполагам, че този Flower in the Air ще е някоя от следващите версии на аромата  newsm78
Жур Гардения на Ерме е много хубав летен аромат, но ме съмнява да е докаран, ще видим....
Останалите ще трябва тепърва да пробваме и да сравним. Ще чакам да се включите  Hug

Пропуснах да кажа, че Валентина Пинк също става за по-хладно време - сладък е с доста плодове, за мен е по-скоро за есен-пролет  Peace

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 11:23 от KDS

# 367
Ето и  новите мъжки на Рефан.

416.JPG - Ultra Image, по скоро е Мale
417. Armani - Acqua di Gio Profumo
418. Guerlian - L`home ideal Cologne
419. Bvulgary - Eau de Parfume au the Blue
420. Dior - Sauvage for men

На пръв поглед ми се виждат летни предложения и са все излезли 2015,нека които са по- компетентни те да се произнесат.

# 368
Има интересни предложения от Рефан. Ще чакам мнения за розовата Valentina и синия чай на Bvlgari.
Да ви споделя информация от преди малко от Парфен. Този път ми отвяха главата с 40 нови, при това много от тях са нишови.
Ето ги и тях:
Мъжки:
682 Еpic man Amouage
683 Interlude Amouage
686 Allure edicion blanche Chanel
690 Gentlemen only Givenchy
692 L'Homme sport YSL
693 Black Aoud Montale
694 Montblanc Legend
696 Acqua Essenzialle Salvatore Ferragamo
696 Trussardi Uomo Trussardi
697 Valentino Uomo VAlentino
Дамски:
849 Island kiss Escada
854 Chance eau tendre Chanel
855 Love story Chloe
860 Midnight poison Dior
862 L'acquarossa Fendi
866 Pleats Please I. Miyake
867 Madly Kenzo
868 Tresor midnight rose Lancome
870 Incanto shine S. Ferragamo
876 Signorina S. Ferragamo
878 Versence Versace
880 Interlude Amouage
881 Dia Amouage
885 N1 Clive Christian
886 Spring Flower Serge Lutens
887 Un jardin en mediterranee Hermes
888 Eau de merveilles Hermes
890 Montale Wild Pears
Унисекс:
722 Black Musk Montale
723 Mandirolo di siciia Acqua di parma
725 Comme des Garcons 2
726 Cuir amethyste Armani Prive
729 Green irish tweed Serge Lutens
730 Molecule 1
731 Rose d'Arabie Armani Prive
734 Le jardin de monsieur Li Hermes
735 Vetiver oriental Serga Lutens

# 369
  • Karlovo
Препоръчайте ми парфюм-имитация подобен на Гучи Гилти мъжкия ,на Рефан или Баргело . Както споменах по назад в темата ще изпращам към Италия като подарък .На дъщерята вече ги избрах - Брайт Кристъл и Олимпеята ,но сега остава за зетя .Той много харесва Гучи Гилти ,какъв да му взема ? Не съм запозната с мъжките парфюми .

# 370
  • Бургас
Интересни предложения от Парфен,са съжаление много от тях не са моите/малко съм разочарована/, ненавиждам всичко на Кензо, Ферагамо и Клое Peaceдаже и труда няма да си правя да мириша нещо от тях.Интересни са ми двата парфюма на Amouage,но много  се съмнявам,че са ги изимитирали като хората/ще разберем/Очаквам с нетърпение да помириша и Нежния Шанс,както и  моята любима Среднощна Роза Heart EyesУтре ще отида пак до магазина,силно се съмнявам обаче да ги има налични,прекалено нови са.Дано има вече Нилските градини поне,че съм луднала по тях.Ще мина и през Рефан да видя новите и ще докладвам Peace Hug

# 371
Препоръчайте ми парфюм-имитация подобен на Гучи Гилти мъжкия ,на Рефан или Баргело . Както споменах по назад в темата ще изпращам към Италия като подарък .На дъщерята вече ги избрах - Брайт Кристъл и Олимпеята ,но сега остава за зетя .Той много харесва Гучи Гилти ,какъв да му взема ? Не съм запозната с мъжките парфюми .

Рефанският е доста близък до оригинала и с прилична трайност.

За този на Баргело нямам впечатления.

# 372
Има интересни предложения от Рефан. Ще чакам мнения за розовата Valentina и синия чай на Bvlgari.
Да ви споделя информация от преди малко от Парфен. Този път ми отвяха главата с 40 нови, при това много от тях са нишови.
...
Леле...40 на куп от раз....И на мен ми се "отвя главата".... Shocked
Благодаря за новините!
 bouquet
Дано има вече Нилските градини поне,че съм луднала по тях. Ще мина и през Рефан да видя новите и ще докладвам Peace Hug
Чакам да кажеш как са нещата.... Hug
Ето и  новите мъжки на Рефан.

416.JPG - Ultra Image, по скоро е Мale
417. Armani - Acqua di Gio Profumo
418. Guerlian - L`home ideal Cologne
419. Bvulgary - Eau de Parfume au the Blue
420. Dior - Sauvage for men
Благодаря!!!  bouquet

# 373
  • Karlovo
allforone аз съм му взела Гучи на Рефан ,но понеже на дъщерята са два и на него искам два да взема. Разчитам на вас ,да препоръчате още някой подобен като Гучито .

# 374
...
693 Black Aoud Montale
725 Comme des Garcons 2
...

ха! дано ги бива

Общи условия

Активация на акаунт