Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, дами . Бих те ли ми препоръчали добра имитация на Lancome Hypnose  Hug Hug Praynig

# 391
  • Бургас
Категорична съм,най-добрата имитация на Хипнозата е на Лорис  Peace

# 392
  • Deutschland
Така съм се заканила на тези Лорис  Mr. Green
От обявата в olx с безплатната доставка, за колко време идват? Ще си поръчам една Самсара оттам

# 393
  • Варна
Така съм се заканила на тези Лорис  Mr. Green
От обявата в olx с безплатната доставка, за колко време идват? Ще си поръчам една Самсара оттам

Безплатната доставка е за Зак, а Лорис са по 10 лева и не са с безплатна доставка.

# 394
  • Бургас
Здравейте, дами . Бих те ли ми препоръчали добра имитация на Lancome Hypnose  Hug Hug Praynig
На мен ми харесва най-много Хипноуз на Баргело.
Аllforone, Далията на Рефан не е нещо кой знае какво, но е много приятен. Става за сега. На мен ми е ванилов, сладък и топъл аромат с някакви плодове, по-скоро праскови /в ЕДП май имаше слива и нямаше ванилия, а ЕДТ беше с ванилия и праскова, но не съм сигурна  newsm78/. Попада в категорията, които харесвам и нося доста. Пробвай го, заслужава си да го поносиш, въпреки че знам, че харесваш по-тежички. Но не очаквай нещо изключително  Hug
Момичета, най-новите аромати на Парфен не са заредени в магазина в Бургас, може би чак след Нова Година  Sad

# 395
  • София
Точно така е, KDS, в Далия ЕДП има сладка и сочна слива, с чудесно балансирани бели цветя и сандалово дърво.  Peace Много го харесвам и се надявах него да са изимитирали от Рефан, но не.  Sad
Затова пък от Парфен са се постарали с този списък. Избрах си 10 броя за тест.  Laughing

# 396
На Мария Луиза новите на Рефан ще бъдат заредени най-рано в петък  #Cussing out или още по-лошо другата седмица, когато вече съм на обект  #2gunfire Има ли ги в София някъде заредени вече?

# 397
  • Бургас
Току що се връщам от магазините,ходих пак до Парфен,имаше само два от новите аромати.Нилските градини са уникални-преобладава моркова Grinning Солар,мисля,че много ще ти допаднат,чакам да споделиш Hug И като близост са ги докарали.За сефте ми хареса аромат на Клое Shocked,явно стават и чудеса,дори отнесох 30-чка от Chloé See by Chloé-много хубав нежен,чувствен парфюм много ми хареса началото-бергамонта и ябълката Heart Eyesи за да сравня доколко са го изимитирали  влязох в Бюти Зоната.Направо ми скриха шапката честно,едно към едно са го направили,браво Парфен,сега дори пак ги сравнявам,аз разлика не откривам PeaceПръснах и Манифесто/оригинала/ и пак сравних с този на Роксан е аз лично не мога да ги различа.Помирисах и новия на Булгари-Голдеа,за мен не е нищо особено,пък цената му е висока-25мл към 90 и няколко лева,абсурд да дам точно за този аромат,ако го изимитират обаче,ще си го купя Laughing.Много ми хареса Черния Опиум/оригинала/-няма такъв разкош честно,по-хубав е дори от Манифесто/мое мнение/.Влязох и в Рефан-имаше три нови парфюма,Далията не ми допадна,Валентина Пинк също,не са моите.Валентината ми ухаеше на още сигурно 10 подобни,не ми хареса.Много ми хареса Jardin Precieu,но го оставих за по нататък,че съм отрупана с всякъкви парфюми,сега най-много се радвам на новото Клое,на Гучи и на Среднощната Роза.Магазинерката каза,че в близките две седмици няма да зареждат в Парфен новите аромати,каза около Коледа.Надявам се съм Ви била полезна. bouquet

# 398
  • Бургас
И аз писах до Парфен в Бургас, както и на официалната им страница. От Бургас ми казаха, че евентуално ще заредят от най-новите след Нова година. От Парфен ми отговориха, че до края на другата седмица ще имат всички нови предложения в интернет магазина им.
Брайт, Черният опиум има много добри версии от Баргело и Ди енд Пи, на Рефан също не е лоша. Може да пробваш  Simple Smile
И аз мога да препоръчам Нилските градини и See by Chloé. Клоето не ми е любим аромат и не бих го купила в оригинал, но имитацията си заслужава.
Нилските градини са много приятни и свежи. Има разминаване, но основната идея, както и специфичната зеленчукова нотка, са уловени. Предполагам, че другите градини, които ще пуснат сега, също ще са добри.  Peace

# 399
  • Бургас
KDS,да със сигурност ще пробвам само чакам да отворят Баргело и при нас,наистина Черния Опиум си заслужава много,но аз не виждам за какво да купувам оригинали като има много добри имитации,много пари хвърлени на вятъра са това PeaceСтрахотен е този Клое,ухае ми на рози и мед Heart Eyes

# 400
Току що се връщам от магазините,ходих пак до Парфен,имаше само два от новите аромати.Нилските градини са уникални-преобладава моркова Grinning Солар,мисля,че много ще ти допаднат,чакам да споделиш Hug И като близост са ги докарали.
Е след това, което си написала, не виждам как ще пропусна! Благодаря ти!  Hug
Много ми хареса Черния Опиум/оригинала/-няма такъв разкош честно,по-хубав е дори от Манифесто/мое мнение/.
Категорично е по - хубав от Манифесто и според мен също! Аз не можах много да го разбера Манифестото, но Черния опиум много ми допадна...Е, не върху мен, а ловя шлейфа му от други дами... Heart Eyes
Надявам се съм Ви била полезна. bouquet
И още как!!
 bouquet

# 401
Момичета а в комплекта мостри в Парфен колко мострички са толкова колкото са показани на снимкката или повече?

# 402
  • BG-DE
Искам да похваля La Nuit Tresor във версия на Рефан, бях го забравила и днес случайно ми излезе шишенце с останало от лятото известно количество   Heart Eyes Много красив, плътен и изключително траен аромат, нямам спомен доколко е близък до оригинала (ще трябва тези дни да проверя  Simple Smile) Силно препоръчвам да го пробват любителките на ванилия. Много по-елегантен от Ла ви е бел, а и не така лепкаво сладък, по-скоро е в тоналността на Черния опиум, но лично за мен, по-завършен, изобщо заслужава да му се обърне внимание  newsm53   

# 403
Вчера подуших La nuit и се влюбих  Heart Eyes изобщо серията Трезори ми е абсолютен фаворит.
Цитат
Влязох и в Рефан-имаше три нови парфюма

Bright Crystal, да си признаеш без бой, в кой Рефан си влязла  Mr. Green ?

# 404
  • Варна
Искам да похваля La Nuit Tresor във версия на Рефан, бях го забравила и днес случайно ми излезе шишенце с останало от лятото известно количество   Heart Eyes Много красив, плътен и изключително траен аромат, нямам спомен доколко е близък до оригинала (ще трябва тези дни да проверя  Simple Smile) Силно препоръчвам да го пробват любителките на ванилия. Много по-елегантен от Ла ви е бел, а и не така лепкаво сладък, по-скоро е в тоналността на Черния опиум, но лично за мен, по-завършен, изобщо заслужава да му се обърне внимание  newsm53   

И аз му се кефя много. Тази есен го открих благодарение на Menerva bouquet
Тествах и Среднощната роза на Баргело и той много ми допадна. За мен двата са близки, но всеки си има своя чар , в случая това е  финното ухание на рози.   newsm51 за Брайт която го откри.
Пробвах и Черния Кристал на Рефан беше от 100мл опаковки - капсуловани със 120 капки - така го пишат. За мен аромата е много интересен и изискан и изтрая около 4 часа само от едно пръскане от 10 - 20 см. Като се върнах в къщи го сравних с тестерчето на Парфен и мисля са почти еднакви. Не съм сравнявала с оригинала, обаче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт