Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 385
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Karlovo
azaliya_m 50 мл. е 21 лева ,100 мл.мисля ,че беше 30 лева ,но не съм сигурна. На мен My burberry ми излезе 24.43 лв. с доставката 50 мл.

# 496
  • BG-DE
Ако се поръча от сайта не знам как са, а иначе са 50 мл - 21лв, 100- 35лв. Вероятно от сайта слагат отгоре и някаква доставка  Peace

# 497
Благодаря ви, момичета ! Запалихте ме с този My burberry  Hug

# 498
  • BG-DE
azaliya_m, ако не познаваш парфюма по-добре пробвай рефанската версия, днес бях с нея и имах възможността да пробвам и тази на D&P, ами да ти кажа честно аз не намерих разлика  Grinning Ако искаш да го пробваш по-изгодно е да си го поръчаш от сайта на Рефан  Peace

# 499
Това е идея. Мога да мина през магазина на Рефан да го помириша.

# 500
  • Бургас
Dreems, мисля, че Кадифената орхидея няма имитация. Според мен Табако Ванил и Кафе Роуз няма да ти допаднат много, щом не харесваш Черната орхидея, но не пречи да пробваш. Табако ванил има хубава версия на Рефан, може да пробваш нея, ако имаш магазин на лесно. Аз си взех Кафе Роуз на Парфен, но честно казано не смятам, че е особено добър.
Роберто Кавали правят наситени и сладки аромати. Аз съм им голям фен. Имам няколко оригинални. Рефан предлагат четири-пет от тях, определено са добри, така че отново ти препоръчвам да ги пробваш.
С Шанел по-добре не се занимавай. Никой не се справя добре с тях  Laughing
На Клое не съм фен, но може на теб да ти допаднат. За мен най-добрата версия на Клое Клое е на Ди енд Пи, но може да се запознаеш с аромата и от Рефан. Парфен предлагат и Зеления Клое, не е лош, по-скоро за ранна пролет. See by Chloe на Парфен е хубав. Chloe Love съм пробвала на Ди енд Пи и Сан Сиро - и двата са добри. Виждам, че Парфен също са го пуснали. Chloe Love Story на Заг Зодиак е хубав, но виждам, че и него са пуснали Парфен. Техния не съм го пробвала. Roses de Chloe на Рефан е много приятен.
От това, което съм пробвала на Парфен до момента ми харесват: Валентина Валентино, Каролина Ерера CH, Нилските градини на Ерме /за топло време са/, See by Chloe, In the Mood for Love на Фере....от най-новите:
880 Interlude Amouage
885 N1 Clive Christian
890 Montale Wild Pears
723 Mandirolo di siciia Acqua di parma - този, наистина е много топъл и вкусен бадем с ванилия, както е писала и Menerva, днес го нося  Grinning
726 Cuir amethyste Armani Prive
За съжаление не познавам повечето от нишовите аромати и не мога да кажа дали са добре имитирани.
Друг интересен аромат, който лично аз харесвам е Идол на Армани. На Парфен не е лош, но версията на Баргело е по-добра. Има още толкова много.... ooooh!

# 501
  • BG-DE
KDS, как е като трайност Сицилианският бадем при теб, о-о-х , как прекрасно ми ухае от блотера (вече едно 6 часа ), всичко е ясно  Joy в понеделник ще се взима и по-добре, че тази седмица всичките ми покупки ( и не само парфюмни ) бяха пълен провал  smile3511 Нова седмица, нов късмет  Grinning
BTW Днес момичетата в Парфен споделиха, че една част от нишовите аромати ще спрат да ги поддържат поради липса на интерес но не уточниха кои точно  Confused   

# 502
  • Бургас
Траен е доста, както и  Interlude...Cuir amethyste също. Засега това са ми впечатленията  Peace

# 503
  • BG-DE
Много благодаря,  bouquet и аз останах с подобно впечатление душейки блотера, но все пак на кожа е различно  Grinning

# 504
  • Karlovo
KDS благодаря ,избрах си три ,които не познавам .
Аз още ухая на My burberry ,не бях попадала на толкова траен да ухае до къпане и то все едно сега съм се пръснала . По принцип и при другите има някаква остатъчна миризма ,но този е бие всички .

# 505
  • BG-DE
Да, наистина е много трайно Бърбърито, бях забравила това му качество и чак ме хвана яд, че не мога да пробвам както трябва новата си придобивка но сега ще си измия косата и ще се нафущя яко  Laughing

# 506
  • Бургас
KDS благодаря ,избрах си три ,които не познавам .
Аз още ухая на My burberry ,не бях попадала на толкова траен да ухае до къпане и то все едно сега съм се пръснала . По принцип и при другите има някаква остатъчна миризма ,но този е бие всички .

Какво си избра? Пиши после впечатления  Peace

# 507
  • Karlovo
Избрах - Interlude ,723 Mandirolo di siciia Acqua di parma и 726 Cuir amethyste Armani Prive . Утре ще им се обадя ,когато ги получа ще споделя мнение .

# 508
  • София
Тази седмица бях много приятно парфюмно изненадана.  Heart Eyes
Вчера, отворила шкафа с парфюми и чудейки се с какво да стопля сетивата си в студеният, дъждовен и мрачен ден, взех шишенцето на ДиП Глория Кашарел.
Това е парфюм, който майка ми ползваше преди години и, който съм ползвала понякога, но по това време абсолютно не съм го оценила.  Embarassed
Такова очарование и разкош се разнесе след като се напръсках!  Crazy
Невероятен мек, кадифен бадем, със сладки ванилови череши, великолепно обгърнати от Амарето и амбър. Великолепен топъл и сладък аромат, без да е лепкав и накъртващ. В него няма нищо старомодно, абсолютно актуален е и днес.
Много жалко, че са спрели оригиналът от производство.  Sad Но ДиП смятам, че добре са се справили.
Благодаря на парфюмната ми приятелка за безпогрешния усет към аромати!  bouquet

dreems, чудесен избор.

# 509
  • Бургас
Аз също много харесвам Глория на Кашарел,споменавала съм го много пъти.Незная за версията на Ди Енд Пи,но аз го имам на Роксан,страхотен е. Heart EyesДнес съм с Алюр на Шанел. Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт