Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 542
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
В ДМ има едни сладки парфюмчета, около 8 или 9 лева са. На моят пише Sweet candy truffle, мирише на шоколад и ванилия и е много траен. Дали са имитации?

# 286
  • Хасково
Здравейте момичета Simple Smile
Парфюмите на БАРГЕЛО колко мл са , че не намерих инфо във сайта и също такааа имате ли мнения за YSL Manifesto i Black Opium  Hug Hug

# 287
  • Бургас
Моят е 50мл-15 лева с доставката 19лв-леле страхотна е Розата не мога да и се нарадвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не очаквах да ми хареса чак толкова  Crazy

# 288
  • Karlovo
Дами, в реалните магазини на Баргело има ли наливни парфюми или са капсуловани ? Утре се надявам да се добера до техен магазин в Пловдив, че ми събудихте любопитството с тази Среднощна роза .

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 15:06 от dreems

# 289
  • Пловдив
Дами, в реалните магазини на Баргело има ли наливни парфюми или са капсуловани ? Утре се надявам да се добера до техен магазин в Пловдив, че ми събудихте любопитството с тази Среднощна роза .
Само капсуловани са, нямат наливни. А и в Пловдив не бяха получили Среднощната роза - бях при тях в събота и тъкмо си получаваха новата стока. Но има какво да се види все пак...
Аз останах очарована от тяхната Модерна муза - трайност около 6-7 часа и обра комплиментите на колегите. Казаха, че скоро не съм слагала толкова хубав парфюм  и се носел след мен - можело да познаеш от къде съм минала Grinning

# 290
  • София
Къде има магазин на Рефан за наливна парфюмерия за районите Младост,Дървеница,Хладилника,Студентски град?В Мол Парадайс са само капсуловани...

# 291
  • София
На 18 ноември Рефан открива два нови магазина на Граф Игнатиев 9 и 35. Peace Не знам дали ще предлагат и наливна парфюмерия. На който му е удобно местоположението може да провери. Simple Smile

# 292
Къде има магазин на Рефан за наливна парфюмерия за районите Младост,Дървеница,Хладилника,Студентски град?В Мол Парадайс са само капсуловани...

в КРИТ в Мл. 3 има наливен Рефан, но с много ограничен избор

# 293
Хвани метрото и за нула време си на Лъвов мост при най - богатия избор и при най- коректните търговци в цяла София /според мен и според още много хора тук!/... bouquet

# 294
  • София
Къде се намира точно на Лъвов мост?

# 295
  • София
На трамвайната спирка на Мария Луиза в посока център. Малко магазинче за бельо. Има голяма табела, така че няма как да го пропуснеш. Peace

# 296
  • Варна
 Hug
Привет дами, препоръчайте добра имитация на
Elixir des Merveilles Hermes
 http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html

Благодаря newsm51

# 297
  • BG-DE
За съжаление този парфюм няма имитации  Peace

# 298
  • Варна
 smile3518Благодаря
За съжаление този парфюм няма имитации  Peace

# 299
На трамвайната спирка на Мария Луиза в посока център. Малко магазинче за бельо. Има голяма табела, така че няма как да го пропуснеш. Peace

ходих точно тази сутрин и си взех Еуфория - изпръскала съм една бутилка, но понеже е често срещан и за мен лесно омръзващ парфюм, реших да взема имитацията му на Рефан 153 - хем похвалена, хем минавах покрай магазина, за който съм чела толкова много във форума
милилитри към капки = 1:1
оригинален към имитация = нищо общо
трайност = 0 /напръскано директно върху кожата, избягвам да пръскам дрехи/
+ долавям ясно "рефанската" нотка от преди години  Sick
единственият плюс - жената на щанда беше много любезна

за сравнение - скоро взех Уоманити, пак на Рефан, но от друг магазин - много съм доволна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт