Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 387
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравей Нел!  Simple Smile Наливните на Парфен са без капки.  Peace В София цената за 30 мл. е 8 лв., 50 мл. - 12 лв. и 100 мл. - 20 лв. При закупуване на 100 мл. наливен парфюм се предоставя и подарък 10 мл. с аромат по ваш избор.
При последващо зареждане на парфюм, т.е. без закупуване на шише, цените са - 30 мл. - 6,60 лв., 50 мл. - 8 лв. и 100 мл. - 18 лв.
Благодаря ти! bouquet

# 436
  • BG-DE
Освен See by Chloe и Нилската градина кои други аромати на Парфен заслужават внимание?

# 437
А дали има магазин на Парфен в Пловдив?

# 438
Момичета, да Ви се похваля, че в последно време разносвам My Burberry-D&P.

Имам го от преди, но чаках да стане малко по-хладно времето. Мисля, че сега е най-удачният период за него.

Миналата година в края излезе Рефанската версия на парфюма, която подчертавам също, че е много, много добра- и като близост до оригинала, и като трайност.

Версията на D&P обаче е неузнаваема. Още само като съм я тествала подозирах, че ще е много добра, но тя надмина очакванията ми.

Ароматът е съвсем близък до оригинала. Разликата между версиите на Рефан и на Ди енд Пи е, че тази на Рефан е малко по-остра.

Първо тази на Ди енд Пи, не мога да Ви опиша колко е наситена и какъв шлейф прави около мен. Непрекъснато ме питат с какъв парфюм съм. Влизам в една стая, излизам, влизам след един час и във въздуха се носи този парфюм.

Наситеност- отлична! Изключително наситен аромат.

Трайност- повече от отлична. От десет часа нагоре. Като до 5-6 час от носенето има много голям шлейф. А върху дрехите мириши и след изпиране. Както и този аромат специално се усеща и след душ.

Това е една от най-най-хубавите имитации на Ди енд Пи, на които съм попадала.

Ако някой търси тази имитация и харесва парфюма, горещо препоръчвам тази версия, като пак подчертавам, че и Рефанската е много добра, като по-нискобюджетен вариант!

# 439
Момичета, много полезна информация споделяте, както винаги  bouquet

А Парфен може ли да се поръча от друго място освен онлайн магазина им? Там и цените са малко надути, гледах последно 75 мл за 26 лв  Crossing Arms А тези Ниски гладини така ме влекат...

Онзи ден минах през Рефан. Съфорумка ми беше казала за наливни до Била на Колхозния пазар във Варна и ходих там уж да пробвам новите аромати. Да ама не Simple Smile Момичето каза "Да, получихме три нови" и ми даде тези, които са излезли преди известно време, но не и най-новите. Не ми допадна нито един, по спомен бяха 335, 337, 339 и 246. Някак еднакво ми миришеха  newsm78 Но и аз напоследък се усещам, че харесвам по-тръпчиви аромати, много налитам на унисекс такива и нямам търпение да пробвам Булгари от новите им предложения. А какви са цените на наливните рефани по принцип? Момичето в магазина ми каза към 9 лв със стандартно количество капки и бутилка за 30 мл, май към 15 лв беше за 50 мл и малко скъпо ми се видя.

# 440
  • Бургас
Хм,хм хм,в Бургас 30мл Парфен е 10лв.Сладурке Hug,лично на мен тези,които ми харесаха освен двата,които си изброила ти са-Lacoste pour femme- Lacoste, Envy me-Gucci,Amarige-Givenchy,Valentina-Valentino,Alien-пиша и него защото много хора го харесват,а и ми се стори доста добър Peace,The One  - Dolce & Gabbana, Ultraviolet- Paco Rabanne,Armani  Code-Giorgio Armani,Desire The one- Dolce & Gabbana,Pour Femme - Dolce & Gabbana,Can Can-Paris Hilton,Cherry in the air- Escada.Щом заредят новите,веднага ще споделя впечатления и за тях. bouquetАз пък искам да похваля,Бърбъри Лондон във версията на Ди Енд Пи-много наситен и изключително траен аромат,доста добре направен и много близо до оригиналния,днес съм с него. Heart EyesЦветен и елегантен парфюм заслужава си. PeaceАз от Рефан си вземам винаги 30мл,60капки,/защото много бързо ми писват/,с мое шишенце и ми излиза шест лева. PeaceИ  на мен Рефанските много ми се доближават като аромати,не ме кефи тая работа,продължавам да търся нови  готини и различни аромати от другите имитационни  марки ,а и не само. bouquet

# 441
Bright Crystal, благодаря ти  Hug Накрая ще направя една парфюмна разходка до Бургас  hahaha

А забравих да питам също някой дали се е възползвал от безплатните тестери в сайта на Парфен. Аз май ще ги пробвам, но ще изчакам първо отзиви за новите аромати  Blush

# 442
Здравейте, дами  Hug Hug Бихте ли ми препоръчали добра имитация на estee lauder modern muse и burberry my burberry. Ще съм Ви благодарна Hug Hug Praynig

# 443
Здравейте, дами  Hug Hug Бихте ли ми препоръчали добра имитация на estee lauder modern muse и burberry my burberry. Ще съм Ви благодарна Hug Hug Praynig

Съвсем малко по-нагоре от твоя пост съм писала за My Burberry.  Simple Smile

# 444
a някаква добра имитация на Allure Chanel??? newsm78

# 445
a някаква добра имитация на Allure Chanel??? newsm78

Най-добрата за мен е на D&P- много близка до оригинала и с отлична трайност.

# 446
Здравей Нел!  Simple Smile Наливните на Парфен са без капки.  Peace В София цената за 30 мл. е 8 лв., 50 мл. - 12 лв. и 100 мл. - 20 лв. При закупуване на 100 мл. наливен парфюм се предоставя и подарък 10 мл. с аромат по ваш избор.
При последващо зареждане на парфюм, т.е. без закупуване на шише, цените са - 30 мл. - 6,60 лв., 50 мл. - 8 лв. и 100 мл. - 18 лв.

Благодаря ти и аз за подробната и точна информация. Ще ни бъде от полза в темата.
Интересуват ме две неща, ако можеш да споделиш.
Нали няма разлика между техните наливни и капсуловани...
И от всички ли парфюми от списъка им имат и наливни?

# 447
  • Бургас
Най-добрата имитация за мен на Алюр е на Сан Сиро,имам база за сравнение тай като имам проба от истинския.Трайността му е потресаваща Peace

# 448
Хм,хм хм,в Бургас 30мл Парфен е 10лв.Сладурке Hug,лично на мен тези,които ми харесаха освен двата,които си изброила ти са-Lacoste pour femme- Lacoste, Envy me-Gucci,Amarige-Givenchy,Valentina-Valentino,Alien-пиша и него защото много хора го харесват,а и ми се стори доста добър Peace,The One  - Dolce & Gabbana, Ultraviolet- Paco Rabanne,Armani  Code-Giorgio Armani,Desire The one- Dolce & Gabbana,Pour Femme - Dolce & Gabbana,Can Can-Paris Hilton,Cherry in the air- Escada.Щом заредят новите,веднага ще споделя впечатления и за тях. bouquetАз пък искам да похваля,Бърбъри Лондон във версията на Ди Енд Пи-много наситен и изключително траен аромат,доста добре направен и много близо до оригиналния,днес съм с него. Heart EyesЦветен и елегантен парфюм заслужава си. PeaceАз от Рефан си вземам винаги 30мл,60капки,/защото много бързо ми писват/,с мое шишенце и ми излиза шест лева. PeaceИ  на мен Рефанските много ми се доближават като аромати,не ме кефи тая работа,продължавам да търся нови  готини и различни аромати от другите имитационни  марки ,а и не само. bouquet

Пробвала ли си Рефанския Лондон на Бърбъри да направиш съпоставка...Да не ме разбереш погрешно, убедена съм, че този на Ди енд Пи е по-добър.

Колко часа ти издържа като трайност?

# 449
  • Бургас
На Рефан съм го мирисала само няколко пъти,подчертавам,че не съм го купувала,нито разносвала.Мнението ми е,че и той е добър,но не колкото този на Ди Енд Пи-говоря от към близост до самия оригинал.При мен трайността му е от 12 часа нагоре,примерно съм се пръснала следобяд,като се събудя на другата сутрин косата ми още ухае. PeaceСмея да твърдя,че този парфюм има и  развитие,колкото повече време минава става по-красив.

Общи условия

Активация на акаунт