Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 395
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
На Рефан съм го мирисала само няколко пъти,подчертавам,че не съм го купувала,нито разносвала.Мнението ми е,че и той е добър,но не колкото този на Ди Енд Пи-говоря от към близост до самия оригинал.При мен трайността му е от 12 часа нагоре,примерно съм се пръснала следобяд,като се събудя на другата сутрин косата ми още ухае. PeaceСмея да твърдя,че този парфюм има и  развитие,колкото повече време минава става по-красив.

Благодаря ти за споделеното.  bouquet На Ди енд Пи всичко се развива като аромат.

# 451
  • София
Allforone, няма разлика между капсулованите и наливните на Парфен. По принцип всички аромати се предлагат и в двата варианта. Но не се знае какво ще има налично в магазина от предлаганият асортимент.  Simple Smile

# 452
Разликата между наливните и капсулованите на Парфен, е че капсулованите са по-луксозни. Момента с цената са го измислили с промоциите. Ако си къпиш капсулован в магазин, ти подаряват 30 мл., което ти зе връзва на 18 лв. А от сайта винаги пазарувам намалените по 20 лв. Или двойните и тройните промоции, при който излиза по 17лв. (Двойната) и 19 лв. ( тройната) за 100 мл. Лично аз предпочитам капсуловани, защото са ми по-красиви. Между другото вече са пуснали онлайн малко от новите с тестери. Имаше Olympea, Bamboo, Aventus и още нещо, но не помня

# 453
  • Karlovo
Hristina M. Koleva на Модерната муза аз си взех на Баргело ,много ми харесва и трайноста е голяма .Не знам обаче колко е близо до оригинала ,не съм го мирисала .
Дами  Ди енд Пи имат ли онлайн магазин да ги разгледам ?Намирам някакъв ,но нещо не ми отговарят номерата от първа страница и шишето е със друго име върху него .

# 454
  • София
dreems, ето сайта - http://dpperfumum.bg/
Това им е фейсбук страницата - https://bg-bg.facebook.com/DpPerfumumBulgaria Ако имаш фейсбук можеш да им изпратиш съобщение с телефонния си номер за контакт. Ще ти се обадят.  Peace
nina1, Парфен нямат магазин в Пловдив, доколкото знам.

# 455
  • Варна
Bright Crystal, благодаря ти  Hug Накрая ще направя една парфюмна разходка до Бургас  hahaha

А забравих да питам също някой дали се е възползвал от безплатните тестери в сайта на Парфен. Аз май ще ги пробвам, но ще изчакам първо отзиви за новите аромати  Blush
Аз си взех 3 тестерчета и съседка взе още 3. Това беше преди повече от месец. Пристигат за седмица и ти ги носят в къщи. Доволна съм.

# 456
Здравейте, Дами Simple Smile Hug Искам за Ви попитам дали някой имал наблюдения на парфюмите bargello. Тоест преди седмица , видях че на витрината на bargello има парфюми на Raphella.. Защото като номера са еднакви с тези на bargello. Примерно с omnia crystalline на bargello се усещаше прекрасно а на Raphella по-слабо. Та въпроса ми е дали тези Raphella парфюми са еднакви с тези на Bargello? Simple Smile Simple Smile Hug Hug Praynig Praynig

# 457
  • BG-DE
Най-накрая и аз днес успях да стигна до Парфен и то не бе мирисане не бе чудо (продавачката на Руски паметник е много мила  Simple Smile) See на Клое е наистина перфектен, но Roses elixir на Монтал е безкрайно далечен (повече ми приличаше на Гардения Жур) дори помолих дамата да провери дали не сбъркала нещо  Simple Smile, Олимпеата им също не ме вдъхнови, Кристал ноар става (много по-удачен от рефанския), пробвах и Аметистовата кожа на Армани - много ми прилича на Ботега Венета и има уникална трайност (след неколкократно миене на ръцете продължава да се усеща осезаемо) но не познавам оригинала и не знам доколко е близък, много ми допаднаха Манифесто и Chergui  http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Chergui-2762.html, като последния само съм мирисала в Съркъл и ми се струва, че има голяма прилика но не съм съвсем сигурна, обаче сам по себе си е много хубав. И след това и още куп измирисани неща след като тотално се  #Crazy пошашавих, взех, че се сдобих с една 50-ца Идил на Герлен, който, ми се струва, че е ОК като близост и трайност ама не знам дали точно това ми се носи в момента  Joy   обаче винаги когато в близост има изнервящ обстановката мъжки екземпляр така ми се получава  Joy

# 458
  • Бургас
   обаче винаги когато в близост има изнервящ обстановката мъжки екземпляр така ми се получава  Joy

С мъж на пазар за дрехи, козметика и парфюми !?! Никога не си причинявам това!  Joy
Roses elixir не прилича грам на Жур Гардения. Може би наистина продавачката е объркала нещо. Не познавам оригинала, но като гледам пирамидата, в имитацията се усещат същите неща  newsm78. На мен лично много ми допада....както и Chergui - при него усещам разлика с оригинала, който съм пробвала само веднъж, но също ми харесва. Аметистовата кожа на Армани и на мен много ми заприлича на Ботега Венета. Скоро ще се сдобия с него и ще пиша по-подробно. Между другото Ботега Венета на Парфен също ми допадна, повече от версията на Заг Зодиак.
Относно Бърбъри Лондон и Май Бърбъри - версиите на Рефан са много хубави и бюджетни, но версиите на Ди енд Пи са две идеи по-хубави, направо са чудни  Heart Eyes
Hristina M. Koleva, Модерната муза се предлага само от Баргело, доколкото знам. Много добър вариант е, заслужава си.  Peace

# 459
  • София
Ако става въпрос за прилика между Jour d’Hermes Gardenia и Roses elixir според мен няма нищо общо между тях. Първият е силно белоцветен и задушлив.  Peace
А Cuir Amethyste освен на Ботега ми напомня и на Dancing Lady Hypnotic Night на Oriflame.

# 460
  • BG-DE
KDS, абсолютно си права по отношение пазаруването с мъж,  ама нямаше как да го избегна  Joy, а по отношение Roses Elixir, аз съм на ясно, че  няма грам нищо общо с Жур Гардени,  защото преди време ометох една бутилка от оригинала и затова не мога да си обясня дали продавачката не обърка нещо или моите сетива дадоха фира от много душене, но съм склонна да се съглася с хората от Фрагрантика, че Roses elixir определено има прилика с Мис Диор Шери (старата версия), а парфенската версия си беше чисто жасминово белоцветно флорална (ни рози ни ягоди  Grinning) но като цяло впечатлението ми от Парфен е положително, то имаше още много измирисани неща като Ла ви е бел (добър им е) и други, които вече не помня  Cry

# 461
  • Бургас
Момичета, от близо година и половина ви чета. В резултат на това на тоалетката вече нямам място за парфюми. Crazy Имам парфюмен шкаф- там ги прибирам, за да не получи удар мъжа ми. Laughing
Благодарение на вашите съвети се сдобих с черния опиум (баргело) и see by chloe (парфен). Невероятни са, опияняващи, а трайността е отлична. Благодаря ви!  Hug
 Днес момичето в магазина на парфен ме зарадва, че в събота ще получат някои от новите аромати. Пак ще се ходи, то се е видяло  Blush

# 462
Аз също съм така,шкафа ми е пълен  Laughing. Може ли да те помоля ако в парфен са получили Amouage interlude да го подушиш и да споделиш дали е хубав,много ми е мерак да си го взема,но ще чакам мнения първо.

# 463
  • Бургас
И аз се интересувам и от двата парфюма на  Amouage,за съжаление утре няма да мога да отида до Парфен,между другото утре работят до обяд,а в неделя почиват.Още в понеделник ще отида,дано са заредили някой от новите и ще пиша.Някой ако иска да проверя за определен парфюм да казва. HugОтносно моите парфюми,мъжлето вече свикна да купувам през дни и не му прави впечатление. Grinning,дори сам ме пита кво си се забучила пак и не чуваш кво ти говоря,пак ли козметика и парфюми избираш. hahaha

# 464
  • София
Пробвах и двата.  Simple Smile
Interlude Amouage си заслужава тест. Много са съставките, които се усещат, но според мен са сполучливо балансирани, няма преобладаващи и ми е трудно да ги различа и опиша.  Peace
Dia Amouage изобщо не ми харесва. Потресаващи алдехи и нищо друго. Мирише на сапун Лукс или Рексона.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт