Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Изрових си едно тестерче на 337, което ми дадоха в магазина. Не са се объркали  Heart Eyes Далия Дивин си е, но ми напомня много на онази Каролина...(тя и Каролината ме грабна от раз). Няма значение дали е копие на ЕДТ или ЕДП, ще го изпръскам с кеф. Заедно с Далията отнесох и един нощен Трезор, но не съм имала възможност да го разнося още.

# 586
Много интересна тема. Коя е най-сполучливата имитация на Бърбъри Боди според вас?

За мен най-добрата версия като трайност и близост до оригинала е тази на Ди енд Пи.

След нея поставям Рефанската.

# 587
Здравейте момичета. много ми хареса темата. Аз вчера си поръчах парфюм от DP - Диорисимо. Интересува ме дали някой е ползвал и да препоръча добра имитация от тази марка, понеже чух много хубави отзиви. Аз лично се чудя дали е добър Романса номер R4. Ще следя темата с интерес Simple Smile

Много е трайно Диорисимото и е доста добра имитация. Аз съм го имала. Освен това и никоя друга марка не го предлага.

Романса също им е добър и траен. Подарявала съм го на приятелка.

# 588
FM 148 кой парфюм е?  Thinking

# 589
Според Google:
FM 148 Lancôme – Miracle Forever

# 590
Здравейте момичета. много ми хареса темата. Аз вчера си поръчах парфюм от DP - Диорисимо. Интересува ме дали някой е ползвал и да препоръча добра имитация от тази марка, понеже чух много хубави отзиви. Аз лично се чудя дали е добър Романса номер R4. Ще следя темата с интерес Simple Smile

Много е трайно Диорисимото и е доста добра имитация. Аз съм го имала. Освен това и никоя друга марка не го предлага.

Романса също им е добър и траен. Подарявала съм го на приятелка.

Благодаря за инфото, получих Диорисимо днес и съм очарована, следващият, който ще поръчам ще бъде Романса Simple Smile

# 591
  • София
Seawind, момичета, пишело е Рефан в моите сънени очи.  Crazy  Joy Наистина е Парфен.  Peace

# 592
  • Karlovo
Има ли имитация на този парфюм - http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html  ?
Оказа се че при нас има и Зак зодиак и утре съм там да тествам и тях .На първа страница прочетох ,че на La Vie Est Belle тяхната имитация е най -добра .Някоя друга хубава тяхна имитация да ми препоръчате ?

# 593
Има ли имитация на този парфюм - http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html  ?
Оказа се че при нас има и Зак зодиак и утре съм там да тествам и тях .На първа страница прочетох ,че на La Vie Est Belle тяхната имитация е най -добра .Някоя друга хубава тяхна имитация да ми препоръчате ?

Zag Zodiak - 078 ID IDYLLE GUERLAIN
Jodex - GUERLAIN - ''IDYLLE''   LESSIE
Bargelo - 380  IDYLLE GUERLAIN
Parfen - 516   Idylle   Guerlain

# 594
  • Бургас
На Идилията на Герлен имат имитация Заг, Парфен,Джодекс и Баргело.Аз имах тази на Заг не беше лоша,но има какво да се желае от към близост до оригинала,трайността също не беше цвете-повече не бих повторила с нея. PeaceНай-хубавото от истинския парфюм не са могли да го направят,а оригинала е прекрасен...Но какво ли се учудвам Герлените не могат да ги докарват.

# 595
  • Karlovo
А на Баргело дали ще е добра или на някой от другите ?

# 596
  • Deutschland
Dreems, на Заг ти препоръчвам Покривните градини. Страхотен е

# 597
Dreems, понеже виждам, че си от Карлово, та да попитам- къде в града се предлагат парфюмите на заг зодиак?

# 598
  • Karlovo
В техния сайт пише на ул. Водопад 25 ,но утре ще ги разузнавам.Може и да няма вече магазин там. Има и номер ,ако не намеря магазина ще звънна на номера .

# 599
  • София
Menerva, тествах Олимпеа. И в рефанската и в парфенската версии намирам разлика с оригинала, но като цяло и двете са по-скоро сполучливи. Повече харесах тази на Рефан.  Peace На моята кожа по-траен е Олимпеа та Рефан. Парфенският почти изчезна.
Потвърждавам, че Далия на Рефан е имитация на EDT. И наистина наподобява 212 VIP Rose. Затова на Виктория й се е сторил познат.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт