Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • BG-DE
Момичета, аз ли нещо съм се сбъркала или в магазина на Рефан на Тунджа нещо са оплели - не знам. Вчера си взимам Далия Дивин, и давам едно мое шишенце да ми налеят. Днес пръскам и - аромата по-скоро ми бие на една Каролина Ерера, която си бях взела миналата година, но номерът й не беше 337. Нищо общо с това, което ми дадоха като тестер!

Нищо чудно да са объркали нещо, аз миналата година имах подобен случай. Ако имаш възможност отиди да провериш и ще ти го сменят  Peace

# 571
  • Бургас
Виктория, объркали са сигурно и според мен. 337 е добро копие на единия Далия Дивин, мисля, че е на ЕДТ, но не съм сигурна. Пръсках в Дъглас на два блотера ЕДТ и ЕДП, но в последствие не съм убедена дали запомних правилно кой кой е  Laughing Ще чакаме отзиви  Peace

# 572
  • Karlovo
Аз днес минах през нашия Рефан и си взех -  BURBERRY WEEKEND,  PARIS/ YVES SAINTH LAURENT,  LONDON/ BURBERRY и  EDP CHLOE FOR WOMEN/ CHLOE .Сега пръснах малко от Париж ,че го взех от любопитство .Не е лош ,харесва ми .Другите по нататък ще ги тествам.
дъщеря ми преди около 5 години беше харесала http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Ricci-Ricci-6382.html ,но сега не може да го открие .Каза ,че е мирисала парфюма в същата бутилка ,но бил различен .Правили ли са някаква промяна ,реформулиране по него .И ще ви помоля да кажете на коя фирма е добра имитацията на този парфюм.

# 573
Аз днес минах през нашия Рефан и си взех -  BURBERRY WEEKEND,  PARIS/ YVES SAINTH LAURENT,  LONDON/ BURBERRY и  EDP CHLOE FOR WOMEN/ CHLOE .Сега пръснах малко от Париж ,че го взех от любопитство .Не е лош ,харесва ми .Другите по нататък ще ги тествам.
дъщеря ми преди около 5 години беше харесала http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Ricci-Ricci-6382.html ,но сега не може да го открие .Каза ,че е мирисала парфюма в същата бутилка ,но бил различен .Правили ли са някаква промяна ,реформулиране по него .И ще ви помоля да кажете на коя фирма е добра имитацията на този парфюм.

Изключително добра е версията на Ди енд Пи.

Имат и Рефан, но към тяхната имам някои забележки.  Peace

# 574
Здравейте момичета. много ми хареса темата. Аз вчера си поръчах парфюм от DP - Диорисимо. Интересува ме дали някой е ползвал и да препоръча добра имитация от тази марка, понеже чух много хубави отзиви. Аз лично се чудя дали е добър Романса номер R4. Ще следя темата с интерес Simple Smile

# 575
  • София
Добро утро!  Simple Smile
Видях, че ще откриват магазин на Рефан в подлеза, след изхода на метрото в посока НДК. Не беше напълно зареден и подреден, но това, което се виждаше бяха амфори с наливни парфюми.  Laughing

# 576
Magicjo, май не е Рефан, а Парфен, защото имам бегъл спомен, че продавачката веднъж спомена нещо за нови магазини в метрото, но си го пуснах покрай ушите.

# 577
  • Karlovo
Мили дами ,купувате ли имитации на мъжете си и кои са ви любимите ? Тук постоянно обсъждаме дамските парфюми ,сега малко да обърнем внимание на нашите мъже и синове ,който има .
Аз съм взимала на моите мъже Gucci Guilty ,212 VIP и Black XS на Рефан ,харесаха май много Гучито .Не са им слабост парфюмите и чакат аз да им взема .

# 578
  • София
seawind, ами пишеше Рефан по стелажите.  33uu

# 579
  • BG-DE
Тези Парфен нещо взеха да ме разочароват  Sad вчера почти 10 мл изпръсках от Сицилианския бадем върху себе си и изчезваше почти мигновено, в един момент реших, че аз нещо не го усещам но се оказа, че и другите не го чувстват  Sad Не знам може и в мен да е проблема, че напоследък всичко бързо ми изфирясфа, но не ми харесва  Confused

# 580
Здравейте, аз днес получих парфюма от Ди енд Пи Д3 Диорисимо и много ми хареса, имитацията е страхотна, но за трайност още не мога да кажа. Ако сте ползвали парфюми на тази марка, споделете мнение за добри имитации.

# 581
  • Бургас
Аз съм ги мирисала почти всички на Ди Енд Пи,имат си и минуси и плюсове,както всички имитационни марки.Разликата е цената 21лв,което мен не ме удовлетворява за имитация PeaceСравнявала съм ги с Рефан,аз разлика не виждам/в ароматите/ освен,че парфюмите на ДП имат развитие.

# 582
Аз съм ги мирисала почти всички на Ди Енд Пи,имат си и минуси и плюсове,както всички имитационни марки.Разликата е цената 21лв,което мен не ме удовлетворява за имитация PeaceСравнявала съм ги с Рефан,аз разлика не виждам/в ароматите/ освен,че парфюмите на ДП имат развитие.

Може ли пояснение, в какъв смисъл имат развитие?

# 583
  • Казанлък
Много интересна тема. Коя е най-сполучливата имитация на Бърбъри Боди според вас?

# 584
.........щях да умра от яд защо не взех този разкош  smile3511, а става въпрос за имитацията на  http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma … Sicilia-1688.html. Момичета, за мен това е най-прекрасният млечен бадем, прекрасен, топъл, плътен, аромат точно за сега. Между другото има прилика с Бадема на Лерболарио, но този някак повече ме грабна, обаче не познавам оригинала и доколко се доближава до него нямам представа, а и честно казано не ме интересува, защото просто страшно ми хареса  Heart Eyes

Еех Menerva   този  много мек ванилен  бърбън съчетан с  кедъра и мъха и в комбинация с балсам- толу  .....е  парфюм мечта, унисекс парфюм и неподвластен на времето. Аз ще го използвам през през цялата година, нищо че е за по-студено време.  Невероятен е, говоря за оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт