Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Днес се свързах с Ди енд Пи за парфюма My burberry ,за да го поръчам. Каза ми че мирише на роза .Разгледах преди малко пирамидата ,има роза ,но има и доста други неща .Моля тези които го познават да кажат дали е така . Само розата ли се усеща ? Няколко поста напред дамата беше писала ,че сега е времето за него ,а днес ми казаха ,че е за по топло време .Аз си го поръчах де ,но ми се иска да прочета и вашето мнение . Изпрати ми и каталога с ароматите ,мога да го пратя на който пожелае .Новите аромати извън каталога са :
B10 - BURBERRY -  MY BURBERRY /силен аромат на роза/
J4 - JIMMY CHOO
P8 - PRADA CANDY
Y3 - YVES SAINT LAUREN - MANIFESTO
Y4 - YVES SAINT LAUREN - BLACK OPIUM
мъжки:
V3 - VERSACE EROS
D3 - DIOR - HOME INTENSE

Prada-Candy го имат от есента на 2013-та, не им е нов, но явно така го презентират, иначе е много добър.

Мисля си по повод на този пост и не само, че Ди енд Пи, макар да са за мен най-качествената имитационна марка, предлагана в България (нямам наблюдения само върху Парфен), правят една голяма грешка с това, че не пускат нови аромати. За тази година са пуснали четири нови- Манифесто, Черния опиум, Джими Чу и Май Бърбъри и няма да има, доколкото разбрах други до края на годината. Другите марки печелят много и основателно с това, че на няколко месеца обновяват предлаганите аромати...А да не говори за Парфен, които са напускали аромати, които не ги имитира никой.

Отделно Ди енд Пи, ако някой аромат е по-интересен, не е масов и от най-купуваните...Веднъж го има, на следващото зареждане може да го няма, после пак го има...Там нещата са малко- предлага се това, което върви.

Споделих си размислите... Simple Smile

# 481
  • BG-DE
 seawind, много благодаря за информацията  bouquet Утре ако не падат камъни  Simple Smile ще се понеса пак към Руски паметник  animal037 BTW днес ходих до Парадайс и там цените на щанда на Парфен са  Shocked 10 мл - 10 лв, за сравнение вчера за 50 мл дадох 12 лв  Rolling Eyes

# 482
  • Бургас
My Burberry е цветна градина след дъжд,точно както го описват и във Фрагрантика. PeaceИзключително стилен,скъпо ухаещ и секси аромат за мен,цветен е да,но не прекалено и задушливо цветен.Имам оригинала и тези дни ще сравня с версията на Ди Енд Пи и ще пиша. PeaceНе се усеща само роза,има цитрус, фрезия и  дюля не мисля,че е само за хладно време,аз съм си много добре с него и през лятото/нито ме задушава нито нищо,идеален си ми е/ Това за Боди и Нежния Шанс ме накара да се замисля,дали наистина би се получил My Burberry.По отделно двата парфюма ги познавам отлично и не ми приличат по нищо на  My Burberry,и трите  аромата са много различни,но много красиви сами по себе си/от които на мен лично най- малко ми допада Бодито/

# 483
  • Karlovo
Аз тази вечер получих Черния опиум и Си на Армани от Баргело + 2 тестерчета (Императрицата и един мъжки ) .От мерак сега ухая на Модерната муза ,с който бях през деня ,на едната китка Опиума ,на другата Императрицата. Сега си гледам филма и редувам -блузата ,едната китка ,другата китка  hahaha .Не откривам разлика между Рефанската и Баргело имитация на Императрицата, но и не разбирам много де .

# 484
  • BG-DE
Брайт, страхотно описание на My Burberry, абсолютно точно и страхотно реалистично  newsm51, ако не плувах в облак Идилия веднага щях да се напръскам яко, но нищо и утре е ден Grinning

# 485
  • София
magicjo, благодаря! Звучи много като парфюм за моя вкус, но не знам дали да не изчакам него до пролетта. Ще поръчам тестер сигурно от онлайн магазина, за да видя дали ще си паснем.
Minerva, Парфен имат и мъжкия и дамския Interlude. Помирисах дамския и опрделено е много интересен аз усещам отчетливо киви.
seawind, и аз съм го оставила за покупка през пролетта. Интересен аромат. Дано ти хареса при тест и на теб. Peace
Minerva, предполагам че става въпрос за дамският Interlude. Мъжкият не беше зареден.

# 486
  • Karlovo
Днес получих My Burberry ,много ми хареса .Определено е различен от това което съм ползвала напоследък, според мен е силен ,но аз точно такива харесвам. Ще си го разхождам редовно .Другата седмица ще проверя и как се справя с ароматите в моята работа.
Искам да се възползвам от трите тестера на Парфен .Кой номер е Interlude дамския ?За другите мисля да взема Ели Сааб да го сравня с на Баргело и за третия приемам предложения .

# 487
  • София
Interlude e номер 880.

# 488
  • Karlovo
Благодаря  bouquet

# 489
  • Бургас
Сладурке, Hug днес съм с My Burberry :love:Dreems,аз бих ти предложила да вземеш тестер от Lancome in love.Пиши на какво си се спряла,моля те.

# 490
  • Бургас

Искам да се възползвам от трите тестера на Парфен .Кой номер е Interlude дамския ?За другите мисля да взема Ели Сааб да го сравня с на Баргело и за третия приемам предложения .

Dreems, Ели Сааб на Парфен е хубав, но на Баргело е по-хубав, поне според мен. Не виждам смисъл да го тестваш. По-добре опитай нещо ново. Парфен имат много интересни предложения. Кажи горе-долу какъв тип аромати харесваш или кои, освен, че трябва да са силни   Peace

# 491
  • Karlovo
KDS на Парфен имам само Розе елексир .Искам нещо различно ,което сте пробвали .Мислех си и за Том Форд Виолетовата орхидея,Табако ванил или Cafe rose .Много харесвани (орхидеята и Табако ванил)  във форума като оригинални .Аз имам рефанската Черна орхидея ,нещо не ми допада и се чудя тези като нея ли ще са . Не съм помирисвала нищо от Roberto Cavalli и той ми е любопитен или Chloe,Chanel .Та общо взето да е нещо ,което ви е харесало .Все още опознавам парфюмите и искам да пробвам всичко до което се докопам  Grinning .

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 16:15 от dreems

# 492
  • BG-DE
 Днес ходих пак до Парфен (то луд умора няма  Simple Smile)  и мога да докладвам следните впечатления: Interlude не е лош обаче никакъв уау ефект не предизвика в мен и ми се струва, че май не му е сега сезона, лекичък ми се видя, Хипноуз и The One изобщо не ми харесаха, Хипнотичната отрова и Черният опиум са ОК. За първи път, обаче, се сблъсках с добра имитация на Омния Кристалин, Ели Сааб също ми допадна но не познавам този на Баргело и най-накрая си взех Среднощната роза на Ланком, която като близост е ОК но нещо ми се струва, че на Баргело сигурно е по-добра  Banghead и за да е драмата ми пълна на тръгване от магазина девойката ми пръсна нещо, което каза, че мисли, че ще ми допадне. В първия момент, преситеният ми от ухания нос нищо не усети, но след около половин час като помирисах блотерчето щях да умра от яд защо не взех този разкош  smile3511, а става въпрос за имитацията на  http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma-Blu-Mediterraneo-Mandorlo-di-Sicilia-1688.html. Момичета, за мен това е най-прекрасният млечен бадем, прекрасен, топъл, плътен, аромат точно за сега. Между другото има прилика с Бадема на Лерболарио, но този някак повече ме грабна, обаче не познавам оригинала и доколко се доближава до него нямам представа, а и честно казано не ме интересува, защото просто страшно ми хареса  Heart Eyes

P.S. Брайт, ако ходиш в скоро време до Парфен тествай, моля те, тяхната Среднощна роза и после, ако може, по-деликатно ми съобщи резултата да не се спомина от раз  bishop

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 18:48 от Menerva

# 493
  • Deutschland
Сдобих се с Манифесто, но...нищо ново. За мен е същият като Boss Intense, а кратката справка във фрагрантика ми показа, че и нотките им са еднакви като цяло. Не съжалявам, дано наистина е траен

# 494
В сайта на  Ди енд Пи никъде не откривам цените какви са ?

Общи условия

Активация на акаунт