Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 376
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
И на мен Dia ми е отвратителен, но съм сигурна, че баба ми би го оценила. А има ли някой тествал wild pears на Montale

# 466
  • София
seawindJoy
Тествах и Wild Pears, но само на блотер. Laughing За мен много свеж аромат. От първото напръскване се усеща крушата, след това избиват и цутросово-цветни нотки. Лично на мен ми хареса.  Peace Не познавам оригиналът, за да кажа колко си приличат.  Sad

# 467
Bright Crystal, благодаря ти  Hug Накрая ще направя една парфюмна разходка до Бургас  hahaha

А забравих да питам също някой дали се е възползвал от безплатните тестери в сайта на Парфен. Аз май ще ги пробвам, но ще изчакам първо отзиви за новите аромати  Blush
Аз си взех 3 тестерчета и съседка взе още 3. Това беше преди повече от месец. Пристигат за седмица и ти ги носят в къщи. Доволна съм.

Много ти благодаря за отговора  bouquet Ти ми беше казала за наливен Рефан в Цветния квартал, дали помниш там какви са цените?

# 468
Виолетка и Гардения на Sandago на кои парфюми са имитация?

# 469
  • Чукарландия
Виолетка и Гардения на Sandago на кои парфюми са имитация?

Виолетката е на Герлен Insolence, ЕДТ, Гарденията не я познавам. Peace

# 470
  • Бургас
Гарденията е на -Terracotta Le Parfum -Guerlain/според мен/,моля поправете ме ако греша и има запознати с този парфюм. Peace

# 471
  • Варна
 Бамбо и Далия Рефански има вече и във Варна. Преди малко забърсах по една 30-ка и от двата......Да видим. До тук май Олимпеята  ми води класацията тая есен следвана от Трезор-а и Манифестото. Най често определено посягам сутрин към Олимпеята особено ако съм кисела и имам нужда от парфюм за оправяне на деня  Laughing

Иначе и двата нови парфюма на първо четене ми допаднаха,но като ги разнося малко ще преценя. Определено не ме грабнаха от първо подушване/не познавам оригиналите/.

Подуших и 336. Hermes - Jour d Gardenia  много приятен,но го оставям за след някой ден.

# 472
Здравейте, Дами Simple Smile Hug Искам за Ви попитам дали някой имал наблюдения на парфюмите bargello. Тоест преди седмица , видях че на витрината на bargello има парфюми на Raphella.. Защото като номера са еднакви с тези на bargello. Примерно с omnia crystalline на bargello се усещаше прекрасно а на Raphella по-слабо. Та въпроса ми е дали тези Raphella парфюми са еднакви с тези на Bargello? Simple Smile Simple Smile Hug Hug Praynig Praynig

Не мога да ти кажа дали са еднакви, но като бях на екскурзия до Сандански си купих от техния щанд в Кауфланд - Raphella с аромат на Дона Карън. Като дойда с него на работа колежките казват - днес си с хубавия парфюм. Като например съм с ейвънските - няма коментари. Много е траен. У наше село няма на Raphella, нито на bargello/ поне аз не знам . Следващия път като ида до Пловдив ще им потърся магазина

# 473
  • Бургас
Гарденията прилича на Terracotta Le Parfum, но не съвсем. Като цяло е близка до нея.
Видях, че днес Сангадо участват в кампанията на Емаг  с цветната си колекция, към 15 лв. бяха ароматите.  Peace
Брайт, в Парфен в Бургас няма нищо от най-новите. Писах им скоро във Фейсбук. Казаха ми, че ще ги заредят евентуално след Нова година, но ти може да попиташ пак.  Simple Smile От тези, които коментирахме до сега, имат Аметистовата кожа на Армани.
Аз днес се сдобих с цели седем аромата от последните, благодарение на мила приятелка  Heart Eyes В момента ги тествам и първите ми впечатления са чудесни. Ще пиша отново по-късно. Има доста интересни попадения. Interlude Amouage определено ми допада многооо  Heart Eyes

# 474
  • Варна
Много ти благодаря за отговора  bouquet Ти ми беше казала за наливен Рефан в Цветния квартал, дали помниш там какви са цените?
12 ст. милилитъра и 6 ст. капката. Шишетата по 30 мл и 50мл. са на една цена - 2 лв. Можеш да си носиш твои шишета, ако искаш.

# 475
Благодаря, Нел  bouquet

# 476
  • Karlovo
Днес се свързах с Ди енд Пи за парфюма My burberry ,за да го поръчам. Каза ми че мирише на роза .Разгледах преди малко пирамидата ,има роза ,но има и доста други неща .Моля тези които го познават да кажат дали е така . Само розата ли се усеща ? Няколко поста напред дамата беше писала ,че сега е времето за него ,а днес ми казаха ,че е за по топло време .Аз си го поръчах де ,но ми се иска да прочета и вашето мнение . Изпрати ми и каталога с ароматите ,мога да го пратя на който пожелае .Новите аромати извън каталога са :
B10 - BURBERRY -  MY BURBERRY /силен аромат на роза/
J4 - JIMMY CHOO
P8 - PRADA CANDY
Y3 - YVES SAINT LAUREN - MANIFESTO
Y4 - YVES SAINT LAUREN - BLACK OPIUM
мъжки:
V3 - VERSACE EROS
D3 - DIOR - HOME INTENSE

# 477
  • BG-DE
Не съм пробвала My Burberry на D&P но allforone се изказа много позитивно за тази версия и я определи като много близка до оригинала, а там, според мен, розата не е доминираща това е комплексно, много елегантно ухание, което мисля, че е съвсем подходящо и за сега и за пролетта, общо взето май само в топлото би бил задушлив. Аз не мога да разделям парфюмите на съставки но във Фрагрантика един потребител беше го определил така Burberry Body + Chance Tendre = My Burberry, може и да има нещо вярно в това  Laughing

P.S. KDS, много интересен изглежда този Interlude Amouage, той на Парфен ли е, и гледам, че във Фрагрантика са дадени два: мъжки и дамски, ти на кой мислиш, че е имитацията  ?

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:06 от Menerva

# 478
Днес се свързах с Ди енд Пи за парфюма My burberry ,за да го поръчам. Каза ми че мирише на роза .Разгледах преди малко пирамидата ,има роза ,но има и доста други неща .Моля тези които го познават да кажат дали е така . Само розата ли се усеща ? Няколко поста напред дамата беше писала ,че сега е времето за него ,а днес ми казаха ,че е за по топло време .Аз си го поръчах де ,но ми се иска да прочета и вашето мнение . Изпрати ми и каталога с ароматите ,мога да го пратя на който пожелае .Новите аромати извън каталога са :
B10 - BURBERRY -  MY BURBERRY /силен аромат на роза/
J4 - JIMMY CHOO
P8 - PRADA CANDY
Y3 - YVES SAINT LAUREN - MANIFESTO
Y4 - YVES SAINT LAUREN - BLACK OPIUM
мъжки:
V3 - VERSACE EROS
D3 - DIOR - HOME INTENSE

Има роза, но не се усеща само тя и не доминира, дори след като се развие. Ароматът наистина е много елегантен и топъл, създава усещане за уют. Категорично е за по-хладно време. Аз съм го тествала и в топло време и е задушлив и идеята му се губи.

Сега се сещам, че и аз когато го купувах (но вече познавах оригинала и бях ползвала Рвфнаския) ми акцентираха, че е аромат на роза, но не е така.
Ще чакаме да споделиш отзивите си.

# 479
magicjo, благодаря! Звучи много като парфюм за моя вкус, но не знам дали да не изчакам него до пролетта. Ще поръчам тестер сигурно от онлайн магазина, за да видя дали ще си паснем.
Minerva, Парфен имат и мъжкия и дамския Interlude. Помирисах дамския и опрделено е много интересен аз усещам отчетливо киви.

Общи условия

Активация на акаунт