iskam bebe

• 5 472
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Ами навремето за Борис Бекер се говореше че е станал бща от някаква манекенка, забременяла именно по тоя начин в една тоалетна. Киселинна или не, явно някой спермуч жилав е останал  Thinking

# 16
Цитат
др ще се опитам да разкажа на кратко историята и мн ще се данядавм да дадете някав съвет .февруари месец те стане година от както има аборт имам здравословни проблеми с бъбраците бях обсъдила въпроса за бременсот p роф които ме лекуваше в софия забременя просто немога ка кай нищо с което мога да опиша колко бях щаслива помня че мнплъка от радост за пръв път в живота си плака от радосткогато казах на проф той нз защо се отметна и каза че не ми е бил разрешавал кална се в живота си разрешил ми беше каза само ако мана бебето тогава ще продължи лечението ми за бъбраците мн трудно взекс това решение и направих аборт няколко мсеца неможа да са съвзема не можах от факта че метата която най мн исках беше се случила а я махна и най гадното б6е че манах бебето а проф ме излуга не продължи лечението ми сега се лекува с др проф които м е разрешил бременост от 4 месеца почти 5 правим опити но безоспешни знам че трябав да съм спокойна за да се случи признама си само и единсвено за това мисля сънувам постояно такива сънища бебета и нз си още какво ям пия гледам телевизия все за това мисля вече и секса е по различен някак си като по задължение го правя за да забременя не защото имам желание моляви кажете нещо мн съм притеснена нямам никакви гинеколкогични проблеми цикъла ми ена 28 27 29 дена редовен си ми е

zdr 6te se opitam da razkaja na kratko istoriqta i mn 6te se danqdavm da dadete nqkav savet .fevruari mesec te stane godina ot kakto ima abort  imam zdravoslovni problemi s bubracite  bqx obsudila vaprosa za bremensot  p rof koito me lekuva6e v sofiq zabremenq prosto nemoga ka kaj ni6to s koeto moga da opi6a kolko bqx 6tasliva pomnq 4e mnplaka ot radost za pruv put v jivota si plaka ot radostkogato kazax na prof toi nz za6to se otmetna i kaza 4e ne mi e bil razre6aval kalna se v jivota si razre6il mi be6e kaza samo ako mana bebeto togava 6te prodalji le4enieto mi za bubracite  mn trudno vzex tova re6enie i napravix abort nqkolko mseca nemoja da sa suvzema  ne mojax ot fakta 4e metata  koqto nai mn iskax be6e se slu4ila a q maxna i nai gadnoto b6e 4e manax bebeto a prof me izluga ne produlji le4enieto mi sega se lekuva s dr prof koito m e razre6il bremenost ot 4 meseca po4ti 5 pravim opiti no bezospe6ni znam 4e trqbav da sam spokoina za da se slu4i priznama si samo i edinsveno za tova mislq sanuvam postoqno takiva suni6ta bebeta i nz si o6te kakvo qm piq gledam televiziq vse za tova mislq ve4e i seksa  e po razli4en nqkak si kato po zadaljenie go pravq za da zabremenq ne za6toto imam jelanie molqvi kajete ne6to mn sum pritesnena nqmam nikakvi ginekolkogi4ni problemi cikala mi ena 28 27 29 dena redoven si mi e

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 19:44 от AnMary

# 17
Дай сега на български. Това посмъртно не мога да го прочета.

# 18
  • В сърцето на любимия човек
Дай сега на български. Това посмъртно не мога да го прочета.
И ако може някой друг препинателен знак или поне точка   ooooh!

Това, което разбрах е, че е направила аборт, защото някакъв професор и казал да махне бебето, за да и лекува бъбреците, пък после изобщо не я лекувал.
И сега е драма, че не става от 4-5 месеца, ама нищо не се прави по въпроса, освен да се реве.

# 19
  • София
Аз нищо не разбрах от написаното, толкова неграмотно  Tired

# 20
Мерси Пънче- сбито и ясно  Heart Eyes

# 21
  • София
То остави, че е на латиница и липсва всякаква пунктуация, гл. букви и нови изречения, ами е и на развален български, та съвсем тегаво  ooooh!
Все пак - 5 м. не е голям период за настъпване на бременност, но зависи и от възраста.
Пише, че няма никакви гинекологични проблеми - има някои основни изследвания, които се правят, за да се установи това, дали са направени? След аборт май ЦС е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт