Лидл ::72::

• 73 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Картофените ньоки само ги сварявате ли? Сос нещо трябва ли им?

# 106
  • София
Млякото и аз го харесвам, но колбасите....нещо не ме грабват или аз не уцелвам верните.
Примерно салам, кой бихте препоръчали? Да не е мазен, и да не мирише на пластмаса.

Саламите не ги знам, но шунката им е хубава. Купувам от нарязаната, която е около 200 гр в пакетче. На вкус ми напомня шунката от едно време.

На мен пък млякото им не ми харесва. Прясното изобщо не може да се сравни с Верея например, а киселото веднъж е добро, друг път - някаква пихтия. Говоря за едно и също мляко, това с 4,5% масленост. Лятото купих веднъж айран, но беше безумно солен. Със същата цел (айран за консумация на момента Wink ) купих и някакво по-рядко кисело мляко с нисък процент масленост, но беше блудкаво на вкус и почти не приличаше на кисело мляко.

# 107
Да за кроасаните от топлата витрина- всички са много вкусни. А трицветните макарони снощи детето не ги одобри, а много обича. Аз не мога да кажа, защото макарони по принцип не ям.

# 108
Приядоха ми се кроасани.  Blush Ще взема да ги пробваме.

Наистина ли са хубави кренвиршите на Пикок? На каква цена са?

# 109
Тъничките кренвирши-пояснявам. Тънички.  Grinning
В момента малката опаковка от 200г е на промоция 1.11лв /редовна цена 1,69/. Има и голяма 700г. към 4-5 лева беше.

# 110
  • Пазарджик
Много ви благодаря за инфото за лупите Hug Hug Hug

Фиде-аз ползвам, и харесвам малките разфасовки, тъничкото.

Инхалатори (мобилни от 85лв) има и в Ст.Загора..поне 6бр бяха.

Талоните-както при стикитата, на всеки 15лв-1бр. Peace

Току що ми казаха от кол центъра, че инхалатори НЯМА никъде. Грешна ни била информацията.
В Пазарджик в събота имаше поне 10 броя инхалатори.

# 111
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!

Погледни коментарите в предната тема-къде има останали  Peace

Маслините-купуваме от гръцките-големия буркан (кило и нещо-10лв) зелени, без костилка-чудесни Peace

# 112
Опитвали сме повечето колбаси на Пикок и са ни харесвали  bouquet

# 113
  • София
Детски зимни ботушки няма ли да има скоро......

# 114
  • Пловдив
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!
И в Пловдив видях миналата седмица инхалатори (от преносимите по 85лв.).Не са били от брошурата (и аз следя брошурите ),бяха изложени до стоки от миналата година.Явно сега са ги изкарали.Имаше още дамски палта и детски момчешки якета (аз търся за сина ми,но тези бяха доста тънки),анцузи за децата и разни изостанали неща.Интересно,че нищо не беше намалено.

# 115
И аз от кога чакам инхалатори и да изтърва... В брошурата не видях.

# 116
  • Пловдив
Момичета,доволни ли сте от големия луканков салам на Дулано/бял отвън/ за около 8,90лв.  Thinking
Опитахме малкия,свински,добър е и поне по етикет е ок.

# 117
Момичета,доволни ли сте от големия луканков салам на Дулано/бял отвън/ за около 8,90лв.  Thinking

Вкъщи много го харесваме  Party

# 118
Ако е един немски ли се води, дебел такъв Mr. Green - и аз го харесвам.

# 119

Преди малко отново взехме от него.
ММ много го харесва, твърди, че другите луканкови салами са му много наситени на подправки.

Общи условия

Активация на акаунт