Лидл ::72::

• 73 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Забравих да питам за специалната тиква - испанска май беше . Какво й е толкоз специалното - цената ли или ?!?

Май е с по- тънка кора и по- лесна за издълбаване. Ако имаш предвид тази от хелоуинската брошура.

# 196
  • на Мелмак

Kaто Лидл и Пени, но на друг господар. Шоколадите им са много хубави. Mr. Green
Май били от добрите немечки  Mr. Green
Ще видим и тема ще има  Grinning

# 197
  • Варна
Ако Алди стъпи на БГ пазара ще почерпя  Laughing. Аз и на Реал съм фен от немските вериги,ама те са доста по-висока класа та надали ще се прежалят да дойдат в ориента. Да се оплача,снощи нямаш нито един клин у наше село нито от дебелите чорапогащници пфу.

# 198
Ако Алди стъпи на БГ пазара ще почерпя  Laughing. Аз и на Реал съм фен от немските вериги,ама те са доста по-висока класа та надали ще се прежалят да дойдат в ориента. Да се оплача,снощи нямаш нито един клин у наше село нито от дебелите чорапогащници пфу.

Ооо, на Real и аз бих се радвала, но със сигурност би бил някаква побългарена версия.

# 199
  • Sofia
Дано да е по-скоро появата на конкуренция ( Алди или подобно ) щото Лидл съвсем се оля вече с покачването на цените !!

# 200
  • Sofia
На мен Пени ми беше класа по-долу от Лидл.

# 201
Здравейте момичета! Искам да ви питам дали бихте ми препоръчали лидълския вариант на Baileys. Днес видях, че има два вида - 0,500 и 0,700 мл, като този от 0,500 мл е в симпатична висока бутилка. Кой от двата да взема и струват ли си изобщо?

# 202
  • София
Има много положителни отзиви за лидълския Бейлис.
Форумка си го сипва в бутилка от минерална вода и си го пийва докато е на работа -сама се е снимала и изтипосала в друга тема.
Пробвала съм този от 700 гр, -  хареса ми. Дъщерята също го хареса и като си дойде в България винаги си има в стаята.

# 203
Утре съм за пижами.  Peace

# 204
  • Русе
А аз за приставката за прахосмукачка. Дали върши работа? Мисля да я ползвам при почистване на сушилнята, че много трудно чистя под филтъра на барабана.

# 205
Клинове имаше вчера на Ботевградско, но не съм гледала размери Peace
Взех някакъв криейтив компект на детето, голяма радост Crazy

# 206
  • на Мелмак
Дано да е по-скоро появата на конкуренция ( Алди или подобно ) щото Лидл съвсем се оля вече с покачването на цените !!
Цените са повишени не само в Лидл Peace

# 207
Някой да е купил детска пижама да сподели отзиви ?

# 208
  • софия
С детето се снабдихме с пижами. Доволна съм. В магазина на Вагона беше спокойно.

Следващата седмица е американска, започват и с коледните изкушения.

# 209
Някой да е купил детска пижама да сподели отзиви ?
Чудесни са! Според мен пак са уголемени т.е. вземам 1 номер по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт