Лидл ::72::

• 73 182
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
В понеделник ще обявя тотален и безвъзвратен банкрут!!! Детски дрешки, чуднотии за кухнята - подправки, марципан, украси.....нямат милост! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=854&rdeLocaleAttr=bg
Това казвах и аз... с дом. потреби е силно вероятно да ме изкушат х'американцитИ.  smile3521
Отивам да гледам...
Ох... по-разорителна брошура не съм виждала... как можаха накуп да предложат толкова чудесии... Crazy  Crazy  Crazy

# 226
Повечето кухненски неща от понеделник ги имам и ги препоръчвам  Peace
За марципан и фъстъчено масло и аз може да спя пред магазина  Mr. Green

# 227
  • До морето
Малееее, другата седмица като ги смятам отиват към 150 лв., а дори няма да купувам дрехи или хранителни продукти  ooooh!

Тези килими пускали ли са ги преди, отзиви?

# 228
  • София
Скоро трябва да пуснат и при нас ботушки, те все така правят, чакат до последно.  ooooh!
За детските дрешки ще съм пас. Имам за най-малките и после за най-големите, а ние сме по средата. То и нищо не ми трябва, само термо дънки за малкия, но скоро пусках и бяха с ужасна подплата.
Че то един сняг е паднал, да се чудим какво да ги правим децата без ботуши... Wink
Явно точно за това няма за средната възраст, защото скоро пускаха само за тях, но най-вероятно и тези термо няма да са с по-различна подплата...

Аз взех пижами, беше бутаница при тях, имаше само 2 от детските от 146/152 при нас, едвам намерих и за ММ една бройка от неговия номер... дано не се наложи да подменям Simple Smile

В следващата брошура освен марципана, май нищо друго не ме грабва, рано ми е за коледа Wink

# 229
Детските етажерки са поскъпнали Rolling Eyes Бяха 32-35 лв по спомен...

Потекоха ми лигите, докато разглеждах брошурата Mr. Green

Набелязах суитчер на детето 122 Peace

# 230
  • софия
А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?
Рецепта е с котешки езичета, а не с бисквитките от Лидл, така че грамажът е на кутия котешки езичета.

От следващата брошура само един клин за детето харесах. Всички други коледни неща са добре познати и ще ги има поне до Коледа, та няма да се хвърлям от сега.

# 231
  • Sofia
Я кажете,  къде гледате дрехи в следващата брошура?  newsm78
Малко ми е останалото, та и тях да видя...  newsm53

# 232
  • софия
Я кажете,  къде гледате дрехи в следващата брошура?  newsm78
В хартиената брошура, но в он-лайн брошурата би трябвало също да ги има.

# 233
Я кажете,  къде гледате дрехи в следващата брошура?  newsm78

в онлайн брошурата..http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm заповядай

# 234
  • Sofia
Благодаря, момичета!  bouquet
Хартиена не получаваме у наше "село".

# 235
A кой марципан хвалите толкова много?

# 236
Аз лично- всичкия
И ядем, и готвим, изобщо...
О, сега си припомних, че от потребитеслкия мейл ми бяха обещали ноември да пуснат пак млените бадемки...ма да ги пускат вече  Praynig че много ги ползвам  Flutter

# 237
А аз за приставката за прахосмукачка. Дали върши работа? Мисля да я ползвам при почистване на сушилнята, че много трудно чистя под филтъра на барабана.
Аз имам такава, върши работа.  Peace
И мъжките пижами ли са уголемени?  newsm78 Аз съм купувала много пижами от Лидл и нито една не се е свила. Peace

# 238
Такаа - пижамите са хубави според мен, обаче мъжката добре, детската и тя е добре.
Дамската се оказа с петна по горнището по-светли като я разгънах вкъщи и супер тесни ръкави иначе самото горнище е широко. Аз взех с лилавото горнище едноцветното. Ще я връщам.
Някой има ли сивата да каже как е горнището, нормални ли са ръкавите?
Мъжката е Ливърджи, а дамската Есмара.
Според мен са уголемени пижамите.
И се наложи да си искам талоните за играта на висок тон, защото въобще нямаха намерение да ми ги дават, после: "Ама аз нямам.", накрая: "Миииии ще взема от на колежката, ама тя дали има."

# 239
Дайте мнение за конвекторите от другата седмица. Помня, че преди време се обсъждаха. А, ако някой макар и странично изрази мнение за сравнение между конвектор и маслен радиатор /може и на лични да не става много спам/ ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт