Лидл ::72::

• 73 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Има ли "готова" замразена баница в Лидл?

Има Peace

Аз вземам кренвирши Пикок от тъничките. Преди време някой ги беше похвалил и оттогава друг кренвирш вкъщи не влиза smile3513

Аз пък съм фен на тъничките на Baroni. То има ли на Пикок тънки? newsm78
И наденицата им също много ми допада.

Има има Аз пък не съм забелязала на барони тънките Joy
на Пикок са тънки колкото един пръст Peace

Baroni и Pikok вече са едно - имаше такива табелки по едно време при саламите, че едното преминава в другото, ама кое в кое не помня  Crazy

# 136
Барони в Пикок минава, ама гледам, че още си го има старият асортимент при нас и определено не съм виждала същите тънки на Пикок... #Crazy
Нищо де, едни и същи са явно. Винаги държа резерв - поне наистина имат вкус...

# 137
Вярно, че имаше такова нещо с марките, но тези тънките от край време са си Пикок. Thinking
Няма значение де.. Hug

ПС...търсих снимки, но не намерих...Здраве да е.
.http://www.ciam.pl/wedliny/produkt-pikok-parowki-wieprzowe-750g - това само намерих

# 138
  • София
Чакам четвъртък за детските пантофки.

# 139
  • София
Някой взимал ли от бонбоните, които са 1 кг? Трябва да купя за раздаване и се чудя тези дали са добри.
Иначе съм хвърлила око на бадемовия ликьор Mr. Green

Бадемовия ликьор на мен лично ми е адски, непоносимо сладък, за съжаление. Иначе е много приятен, разкошен аромат. Бърках със сода, с лед .. не, не мога да го пия от захар  ooooh!

# 140
  • Варна
днес от Метро купих пушено топено сирене дето е във формата на салам, и у нас се оказа голям хит хаха та да ви питам на Лидл има ли такова топено пушено сирене в черво? и ако да - хубаво ли е? гледах продуктите на първа страница, но не намерих, ако съм пропуснала, извинявам се Simple Smile

# 141
Аз се прецаках веднъж да си взема от тези зелени маслини Чериньола. Костилката е огромна, месото не се отделя от костилката, а самите те са супер кисело-солени. Не стават!
И на нас не ни харесаха. Peace

# 142
  • На брега на морето
И аз се записвам.
Чакам в четвъртък пантофите.

# 143
  • Асеновград
Мнение за детските палатки ? Помня че са ги пускали и преди но тогава не ме вълнуваха и не съм ги заглеждала.Отвора на вратата до земята ли е / имаме една в която за да влезе детето трябва да прескочи 5 см. плат на отвора за вход /. И дали при игра се срутват лесно ?

# 144
  • оттам, откъдето започва България
Млякото и аз го харесвам, но колбасите....нещо не ме грабват или аз не уцелвам верните.
Примерно салам, кой бихте препоръчали? Да не е мазен, и да не мирише на пластмаса.

Саламите не ги знам, но шунката им е хубава. Купувам от нарязаната, която е около 200 гр в пакетче. На вкус ми напомня шунката от едно време.

На мен пък млякото им не ми харесва. Прясното изобщо не може да се сравни с Верея например, а киселото веднъж е добро, друг път - някаква пихтия. Говоря за едно и също мляко, това с 4,5% масленост. Лятото купих веднъж айран, но беше безумно солен. Със същата цел (айран за консумация на момента Wink ) купих и някакво по-рядко кисело мляко с нисък процент масленост, но беше блудкаво на вкус и почти не приличаше на кисело мляко.
Купи си кисело мляко Пилос 3,6%. Ще ти хареса.  Peace 4,5% не сам купувала.

# 145
  • гр. София
Някой взимал ли от бонбоните, които са 1 кг? Трябва да купя за раздаване и се чудя тези дали са добри.
Иначе съм хвърлила око на бадемовия ликьор Mr. Green
Бадемовия ликьор на мен лично ми е адски, непоносимо сладък, за съжаление. Иначе е много приятен, разкошен аромат. Бърках със сода, с лед .. не, не мога да го пия от захар  ooooh!

Купих го днес и наистина е доста сладък, но в малки количества е поносим. Ще го пробвам със сода, добре ми звучи.
Но основно го взех, за да го слагам в бисквитите и кексовете, които ще правя за Коледа.

Отказах се от бонбоните. Мислех си, че повечето са шоколадови, а то - обратното. Ще трябва други бонбони да търся Tired

# 146
днес от Метро купих пушено топено сирене дето е във формата на салам, и у нас се оказа голям хит хаха та да ви питам на Лидл има ли такова топено пушено сирене в черво? и ако да - хубаво ли е? гледах продуктите на първа страница, но не намерих, ако съм пропуснала, извинявам се Simple Smile

Почти съм сигурна, че няма, а и аз се озъртам за такъв.
Скрит текст:
В една от пиците от Пицария Селена слагат такова топено-пушено сирене и просто го обожавам и ми се иска да знам кое е  Twisted Evil като си правим домашна пица, нищо чудно да е това от Метро, обаче този магазин ми е супер далеч ...

# 147
  • София

Лидл има ли такова топено пушено сирене в черво?
Няма точно такова в Лидл.
Моринга, скоро купувах от въпросното топено пушено сирене. Като саламче е с бежова опаковка, има го и по други магазини, не само Метро. Вземала съм и на Жоси, и на Хелиос. Ако имате Кауфланд или Била - в софийските го продават.

Благодаря за темата  bouquet

# 148
Зърнестото сирене / котидж / е много гъсто и сухо . Не бях купувала от близо месец - дали само за промоцията е в такъв вид или си е изменен?

# 149
Киселите краставички-турски са; същите на вкус като старите (имах останал буркан, който унищожих преди 2 дни, а сега специално отворих нов, за да сравня Laughing) Peace

Общи условия

Активация на акаунт