Лидл ::72::

• 73 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз вземам кренвирши Пикок от тъничките. Преди време някой ги беше похвалил и оттогава друг кренвирш вкъщи не влиза smile3513

Аз пък съм фен на тъничките на Baroni. То има ли на Пикок тънки? newsm78
И наденицата им също много ми допада.

# 121
  • Асеновград
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!
Явно са пуснати без да са минали в брошура, и аз затова се учудих.Забелязах ги защото оглеждах минали промоции заради въпроса на една потребителка в миналата тема за настолната лупа.Бяха точно до нея и имаше между 7 и 10 бр. Вероятно са извадили имани на склад от стари промоции, и друг път се е случвало с някои стоки, изведнъж се появяват  много време след като промоцията е минала и след като 'УЖ" са изчерпани навсякъде. Едва ли толкова бройки са върнати ,а и не са на намаление а с редовна цена. Дразнещото е че има не малко бройки и на различни места ,а на нац. телефон твърдят че са изчерпани.

# 122
Аз вземам кренвирши Пикок от тъничките. Преди време някой ги беше похвалил и оттогава друг кренвирш вкъщи не влиза smile3513

Аз пък съм фен на тъничките на Baroni. То има ли на Пикок тънки? newsm78
И наденицата им също много ми допада.

Има има Аз пък не съм забелязала на барони тънките Joy
на Пикок са тънки колкото един пръст Peace

# 123
Виждала съм ги тези кренвирши, но като видя че са по 1лв и си мисля, че няма да са хубави. Но ще купя задължително, щом казвате че са хубави.  Peace

# 124
  • софия
Колко на обратно? L?  Аз ще ги пазя.

Не, късата чертичка на Г не гледа на дясно, а на ляво....схванахте ли? L  е елементарно  Wink
Това е 1 или l. Peace Шрифтът на кодовете е различен и този е тъпия шрифт.

# 125
+1 Така, кроасаните са от топлата витрина, с масло, любими са ми, от К се разпадат като се ядат, от Лидл не, дори и децата не ронят от тях.
+1 Класически салам Дулано - за пръв път проядох салам, иначе не ги обичам и не ям никакъв друг. Големи, кръгли, нарязани парчета.
+1 Нарязан на тънко бекон, Пикок, също като салама, идеален за сандвичи и мезе
+1 за киселото Пилос, но 3,6% !!! мноого добро
+1 детските кренвирши, такова чудо също не ядяхме, докато не открихме тези

и много други неща, които купуваме само от Лидл и напоследък друга марка и продукт не влизат в нашата кухня
Зеленчуците са им малко скъпи, но редовно попадаме на добра цена от тях и също купуваме

# 126
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Да имате информация или впечатления от марката на предлаганата прахосмукачка? Hoover мисля, че беше.

Моята пералня е марка Hoover и съм доволна.  Peace

# 127
Мъжките пижами с каква дебелина са?

# 128
  • Sofia
Не видях от трицветните спагети, че бързах...късе са ги наредили този път? Rolling Eyes
При бискивитите, сосове, ризотото, макароните от промоцията - в Лидъла, в който ходим на края на единя от "островите", откъм  хладилниците.

Кроасаните с масло от тяхната витрина и ние харесваме, само такива се случва да купуваме понякога.  

# 129
Здравейте , снощи в Лидл на Пещерско шосе (Пловдив ) имаше поне 5 бр инхалатори на 85 лв
Тази вечер ще обикалям за тенджера под налягане  ( до вчера имаше на пещерско 2 бр , снощи цът)
От националният естествено казаха че е изчерпано всичко но ще се по разкарам за всеки случай
 някой ако  е  видял някъде в града ще съм благодарна да сподели  Praynig
Нещо ако искате да огледам свиркайте така или иначе ще се обикаля поне да съм полезна  bouquet

# 130
Чадър исках аз, но така и не успях да си взема. Дали има някъде станали?

# 131
  • В полите на Витоша :)
Взех този ароматизатор
Скрит текст:

Не разбрах обаче как се ползва ,сваля се найлончето и така се остава ,така ли newsm78

Капачката на ароматизатора се отвърта (не се маха, остава на шишето). Моят стои в офиса и вечер го затварям, за да не се хаби Simple Smile ИНаче си ароматизира добре, като вляза от коридора и ми мирише.

# 132
  • София
Има ли "готова" замразена баница в Лидл?

# 133
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!
Явно са пуснати без да са минали в брошура, и аз затова се учудих.Забелязах ги защото оглеждах минали промоции заради въпроса на една потребителка в миналата тема за настолната лупа.Бяха точно до нея и имаше между 7 и 10 бр. Вероятно са извадили имани на склад от стари промоции, и друг път се е случвало с някои стоки, изведнъж се появяват  много време след като промоцията е минала и след като 'УЖ" са изчерпани навсякъде. Едва ли толкова бройки са върнати ,а и не са на намаление а с редовна цена. Дразнещото е че има не малко бройки и на различни места ,а на нац. телефон твърдят че са изчерпани.
Разглеждайки мнооого назад по темите, останах с впечатление, че са били в брошурите от Януари месец. Минала е зимата и са ги прибрали. Сега с настъпване на сезона отново са ги извадили или каквото там правят със застояла стока. Но със сигурност не е изтеглен от производителя, напоследък от колцентъра не ми съдействат никак. Единственото което чувам е НЯМА, НЕ ЗНАМ, НЕ МОЖЕМ. А когато попитам ВАС нещо, получавам ( при това коректен ) отгововор до час ! Друго не остава освен да благодаря на всеки един отзовал се на питанията ми.

# 134
Мъжките пижами с каква дебелина са?
Абе, за десети пъти казвам - всичките пижами от четвъртък са с БАРХЕТНО ДОЛНИЩЕ и ГОРНИЩЕ ОТ ТЪНКО ТРИКО ! Четете бре...

Не видях от трицветните спагети, че бързах...късе са ги наредили този път? Rolling Eyes
При бискивитите, сосове, ризотото, макароните от промоцията - в Лидъла, в който ходим на края на единя от "островите", откъм  хладилниците.

Кроасаните с масло от тяхната витрина и ние харесваме, само такива се случва да купуваме понякога.  

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт