Лидл ::72::

• 73 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Зърнестото сирене / котидж / е много гъсто и сухо . Не бях купувала от близо месец - дали само за промоцията е в такъв вид или си е изменен?
Нашето пък е по-течно от друг път. Явно е въпрос на партида  Tired

# 151
  • София
Киселите краставички-турски са; същите на вкус като старите (имах останал буркан, който унищожих преди 2 дни, а сега специално отворих нов, за да сравня Laughing) Peace
Чудесно! Благодаря за отговора!  Hug

# 152
  • София
Имам спомен, че съвсем скоро имаше боички за рисуване на лице. Моля, ако някой е видял някъде изостанали (в София), да каже, че току- що дядо Коледа получи и такава поръчка.  Praynig

# 153
Привет, дали скоро ще пускат делукс пастетите, които бяха 6 бр за 10 лв?
З

# 154
  • Бургас
Имам спомен, че съвсем скоро имаше боички за рисуване на лице. Моля, ако някой е видял някъде изостанали (в София), да каже, че току- що дядо Коледа получи и такава поръчка.  Praynig
В момента са на промоция в хелоуинските неща - боички и пастели, всяко по 8.99лв Peace

# 155
  • Ямбол
Привет! Все не се осмелявам,но ако е спам ,приемам.
Та,бях си взела този уред кухненски робот 5 в 1 за бебето,като захранвах,но преди около 2 месеца се повреди и ми дадоха чисто нов,който вече не ми е необходим,Нов опакован ,с гаранция 3 години,червен е, ако е в интерес на някой,струваше 111 лв, но го намалям.
http://www.lidl.de/de/silvercrest-kochautomat-ssk-300-a1/p110385

# 156
Спряха ли бисквитите за лидълската торта с ананас?

# 157
  • гр.Варна
Момичета,имам един въпрос към вас.Миналата година майка ми си взе  отоплителна печка от Лидл.Сега има проблем с нея и исках да ви питам:къде носите уредите закупени от Лидл на ремонт?
Допълвам си поста за информация на момичетата с проблем като моя.От Лидл ми отговориха,че уреда заедно с касовия бон се носят на управителя в магазина и той приема стоката за ремонт.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 09:13 от pars

# 158
  • Варна

Лидл има ли такова топено пушено сирене в черво?
Няма точно такова в Лидл.
Моринга, скоро купувах от въпросното топено пушено сирене. Като саламче е с бежова опаковка, има го и по други магазини, не само Метро. Вземала съм и на Жоси, и на Хелиос. Ако имате Кауфланд или Била - в софийските го продават.

Благодаря за темата  bouquet
ами това, което купих, беше марката на Метро - Хорека, тъмнокафява опаковка. прочетох етикетите и на Жоси, бяха 2-3 вида, но вътре имаше нишесте или картофено пюре, някаква такава съставка за сгъстяване, и се отказах. в Хорека нямаше и затова избрах него. ще проверя и Хелиос, мисля в Кауфланд съм го засичала

# 159
  • софия
Няма ги от доста време. Дано ги пуснат пак.

# 160
  • Варна
Мнение за детските палатки ? Помня че са ги пускали и преди но тогава не ме вълнуваха и не съм ги заглеждала.Отвора на вратата до земята ли е / имаме една в която за да влезе детето трябва да прескочи 5 см. плат на отвора за вход /. И дали при игра се срутват лесно ?
Хубави са палатките - високи, просторни, синът ми много обича да играе в нея. Отворът стига до земята. КАто минус отчитам това, че дъното също е от тази тънка шушлякова материя и се надира много бързо. Ние сложихме вътре мокетено килимче с диаметър 1 м. и просто заспа Simple Smile За обръщането - ами леки са, ако се облегнеш на тях ще се преобърнат.

# 161
Имам някакъв спомен, че някой питаше за термо фолиото, което се слага зад радиатора в Лидл Сливен до автогарата снощи имаше много  Rolling Eyes

Иначе и аз чакам пижамите от утре  Peace

# 162
Не съм ходила в Лидл вече 4-5 дена и май по-добре, че ..... доста изкушения тази седмица!
Ще дебна утре за пижамите, та може и да се подсладя с някой друг сладолед.

# 163
  • В полите на Витоша :)

Коя е тази лидълска торта? Може ли рецепта, моля?

# 164
  • софия

Коя е тази лидълска торта? Може ли рецепта, моля?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823

Общи условия

Активация на акаунт