Лидл ::72::

• 73 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Дамските пижами наистина са малко уголемени. Аз взех с тъмно синьото горнище с разните фигурки, дето образуват сърце. Имам теснички ръце и ми е добре, петна няма  Peace

# 241
Аз имам пижама от летните М и всичко й е ок, ама тази е някаква недъгава.
Ще видя другите цветове как са, от тези отворена нямаше.

# 242
А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?
Рецепта е с котешки езичета, а не с бисквитките от Лидл, така че грамажът е на кутия котешки езичета.

Ами да де! Точно за грамажа от кутията на котешките езичета питам.  Ще си купя просто котешки езичета от друг магазин  Wink

# 243
За пижамите четох, че се свиват след пране

# 244
  • Варна
Взех и аз пижама за големия ми син ,исках да е  малко по-плътна ,ама хайде.. иначе са  много  сладки..Много исках да взема  от спалните комплекти ,с количките ,ама свършиха ,много жалко ,хубави са ,мекички.. Sad
Взех и препарта за мухъл ,дано върши работа,без хлор и миризма,хм  newsm78,някой  да е имал такъв ? Загледох и омекотитела, ама имам в момента и ще му се почудя още малко Thinking
Хванах и една торта тирамису ,нещо ми е суха ,аз обичам сочни сладкиши.
Обаче тези донати направо ще ми развалят фигурата ,много са вкусни ,с белия крем особено..досега не съм излязла от там без да си взема поне 2-3 бройки Crazy. Страотни Heart Eyes
Ще си чакам аз другата седмица ,че там ще има разорение ,като гледам ...добре че ще има превод на майчински тогава Party

# 245
Аз имам препарата без хлор от миналата година - при мен не помогна особено, даже никак.

# 246
а спалните комплекти са само плик с калъфка нали?
не мога да разбера защо не включат и чаршаф, никак не ме кефят така.

# 247
  • Варна
Аз имам препарата без хлор от миналата година - при мен не помогна особено, даже никак.
ще падна  Close..
5  лева и никаъв резултат ли Rolling Eyes

# 248
  • софия
А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?
Рецепта е с котешки езичета, а не с бисквитките от Лидл, така че грамажът е на кутия котешки езичета.

Ами да де! Точно за грамажа от кутията на котешките езичета питам.  Ще си купя просто котешки езичета от друг магазин  Wink
https://www.bgfoods.co.uk/bg/p/378/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%8 … D0%B8%D1%87%D0%B5
 Tired
Скрит текст:
Няма как да знаем, че питаш за продукт, който го няма в Лидл в темата за магазина. Ти сериозно ли седиш и чакаш тук някой да ти каже, вместо да го потърсиш сама в Гугъл?

# 249
Дайте мнение за конвекторите от другата седмица. Помня, че преди време се обсъждаха. А, ако някой макар и странично изрази мнение за сравнение между конвектор и маслен радиатор /може и на лични да не става много спам/ ще съм много благодарна.

Миналата година ги пускаха май два пъти даже..

Разлика няма  - и двете колкото дърпат от мрежата, толкова и отдават.

# 250
Пени фалира. Всички магазини се разпродадоха. Сега чакаме Алди уж.
И аз много ще се радвам да дойдат Алди обаче за сега само ще оглеждат.... Confused

От Aldi Sued отговориха: "Не може да потвърдим информацията, че планираме да стъпим на българския пазар."
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/09/18/2612782_aldi_og … _penny_si_trugva/

# 251
  • София
Конвектора загрява бързо стаята и веднага изстива след спиране. При радиатора е обратно-бавно загрява,но излъчва топлина след спиране. И двете ползваме, предпочитам радиатора, по-приятно топло е с него.

# 252
  • Бургас
Сдобих се и аз с пижама (залепна ми направо, не е с тесни ръкави, нито е широка, петна няма - със сивата горничка), пантофки за малкия в градината , меса разни, котидж сиренце, сметана и едни безобразно скъпи, но добре изглеждащи кестени Embarassed
За препарата против мухъл и от мен един минус!
За детската етажерка от другата седмица, да кажа, че побира доста боклучки, здрава е и беше 40лв преди. Харесах си много неща и да видим как ще редуцирам списъка като дойде понеделник ooooh!

# 253
  • Варна
Аз етажерката я взех преди 2-3 месеца, пак струваше 44 лева, явно миналата година е била по-евтина. Но и аз съм доволна, ММ щеше да припадне като видя цената, но събира много неща, малкият има сума дреболии, които не знаех къде да държа и само премятах по разни торби и кутийки, сега си намериха точното място. А и той много обича да вади чекмеджетата, да ги изсипва и пак да си ги нарежда.

# 254
И аз сдобих детето с пижама  Simple Smile
На мен лично ми допадат, сега остава да видя какво ще се случи с нея след като я изпера и тогава ще мога да дам заключително мнение Simple Smile

Харесаха ми и крафт материалите, но този път пропуснах Simple Smile

Между другото на мен дрехите и аксесоарите за Хелоуин ми изглеждаха ужасно парцаливи ! Не че щях да купя де, защото и без това не го тачим тоз ден.

По-надолу четох че някой обясняваше за талончетата, на мен ми дадоха, а и жената на касата беше заредена стабилно доколкото видях (това в магазина в Кичука).

Общи условия

Активация на акаунт