Лидл ::72::

• 73 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Аз етажерката я взех преди 2-3 месеца, пак струваше 44 лева, явно миналата година е била по-евтина. Но и аз съм доволна, ММ щеше да припадне като видя цената, но събира много неща, малкият има сума дреболии, които не знаех къде да държа и само премятах по разни торби и кутийки, сега си намериха точното място. А и той много обича да вади чекмеджетата, да ги изсипва и пак да си ги нарежда.

Моята е купувана отдавна - преди 2, даже 3 години... категорично тогава цената не беше толкова.

# 256
  • Бургас
Моята е от преди 2 години и беше 40лв, както писах. Нормално е все пак да има леко поскъпване Peace

# 257
Лидл ме изненадаха приятно - в 10 часа имаше доволно детски пижами.
Снабдих детето с пижамка , пантофки и лампа калинка.

+1 При нас на касата дават талончета без да си искаш, при необходимата сума разбира се. Дори на клиента след мен касиерката подробно обясни къде и как да го регистрира, т.к. очевидно той не беше запознат с играта.

-1 При нас вече брошурите за следващата седмица в магазина ще ги излагат в петък. Cry Досега ги излагаха в четвъртък и ми беше удобно като пазарувам в четвъртък да си взема за следващата седмица. #Cussing out При вас днес имаше ли нови брошури.

# 258
  • Варна
Затова пък чаршафите явно са свършили, щом са свалени от онлайн брошурата. Е извинете, може ли нещо, обявено на промоция да свърши още до обяд на първия ден? И тва не им е сефте изобщо. Не могат да ме убедят, че всичко живо се е юрнало да пазари чаршафи от Лидл, просто са заредили по 5 бройки.

# 259
  • София
Скрит текст:
Някой да даде координати на местонахождението на котешките езичета! Снощи 3 пъти обиколих и .... не ги открих.
А това с талоните определено съм го проспала.
Скрит текст:
Гледам аз едни бележки до етикетите с цените и...чак реших, че нещо са си правили ревизия  Laughing Чак на касата свързах ситуацията с талончетата, които дават. Дадоха ми едно, регистрирах го, но...за кое от всичко, което купих ми се полагаше  newsm78
Сигурно няма да сваря пижами  Sad
Хайде да идва марципана, че....от лятото го бълнувам!

Оказа се, че и аз съм доста  smile3507. Направих сметка 43 и нещо... чак навън се усетих, че можех да взема 1-2 пакетчета дъвки, за трето талонче  smile3516
Не ми се наложи да си искам, но и тя можеше да ми предложи/подсети, не че е длъжна разбира се.

Затова пък чаршафите явно са свършили, щом са свалени от онлайн брошурата.
Скрит текст:
Е извинете, може ли нещо, обявено на промоция да свърши още до обяд на първия ден? И тва не им е сефте изобщо. Не могат да ме убедят, че всичко живо се е юрнало да пазари чаршафи от Лидл, просто са заредили по 5 бройки.

Току-що ги гледах в магазина до Халите в София.

п.с. Някой питаше и за боички за лице. И от тях имаше - тип водни и тип пастели. 8-9 лв. струваха.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 14:09 от mimeime

# 260
Моята е от преди 2 години и беше 40лв, както писах. Нормално е все пак да има леко поскъпване Peace

Кое му е нормалното? Според мен не е нормално. Аз я взех за 30 и нещо лв, всяка година - нагоре и нагоре ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640593.210;topicrefid=20  по-надолу-цената 2012г е 30 лв. Crossing Arms
Спални комплекти при нас в 9ч имаше само три бройки Rolling Eyes пижами - доволно количество Peace

# 261
Етажерките са на същата цена в Айко.
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=81398

# 262
  • София
Аз пък си купих от саксийките- тикви, много са симпатични. На Каблешков имаше мъжки и детски пижами доста, но дамски нито една. Имаше и от чаршафчетата.

п.с. Някой питаше и за боички за лице. И от тях имаше - тип водни и тип пастели. 8-9 лв. струваха.

Аз, благодаря, боички намерих, но сега ще помоля приятелка да ми вземе и пастели.  bouquet

# 263
Американска седмица newsm44 Ще се купува пак кленов сироп, фъстъчено масло Heart Eyes Crazy, готовите палачинки Heart Eyes, маршмелоу. Laughing

От Коледните работи досега не съм взимала и ще изчакам да ги видя. Вие какво препоръчвате?

А тези кутии стъклени ли са? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31209&rdeLocaleAttr=bg

# 264
  • Варна
Затова пък чаршафите явно са свършили, щом са свалени от онлайн брошурата. Е извинете, може ли нещо, обявено на промоция да свърши още до обяд на първия ден? И тва не им е сефте изобщо. Не могат да ме убедят, че всичко живо се е юрнало да пазари чаршафи от Лидл, просто са заредили по 5 бройки.

в Лидл на Република по обед имаше чаршафи

# 265
  • Варна

И се наложи да си искам талоните за играта на висок тон, защото въобще нямаха намерение да ми ги дават, после: "Ама аз нямам.", накрая: "Миииии ще взема от на колежката, ама тя дали има."

На мен за сметка от 14,99 лв не ми дадоха, явно Лидл са за една стотинка.  Crossing Arms

А онзи ден на касата на един чичак пред мен за сметка от 43 лв нищо не му дадоха.  Confused

# 266

Не, пластмасови са. Аз ги имам от минала промоция, не са лоши даже се чудя дали да не взема пак. Удобни са ми заради начина си на затваряне  Peace

# 267

Не, пластмасови са. Аз ги имам от минала промоция, не са лоши даже се чудя дали да не взема пак. Удобни са ми заради начина си на затваряне  Peace
И аз ги загледах. За тази цена няма как да са стъклени.
Мислех от Икеа да си поръчвам...имам време, ще преценя..

# 268
Харесах си форма за кекс, дано се доредя.
Талоните и аз си ги поисках вчера, но вместо 3 ми дадоха 5 smile3521

# 269
  • Stuck in a moment

Може, може. Вечер лично съм виждала от някои артикули по колко бройки зареждат. И ако някой реши да си купи от вечерта, познай колко ще има за следващия ден.

Гледам, ще се почват коледните марципани.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт