Лидл ::72::

• 73 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Безхлорните препарати само убиват  мухала по идея, после трябва да си почистете петната, не изчезват като  при препаратите с хлор. Т.е. е колкото да спре разпространението... но дали наистина върши работа не знам, не че не сме пръскали , но някак не останах сигурна в резултата.

# 286
  • оттам, откъдето започва България
Белината е вече толкова разредена, че въобще не мирише толкова. След няма и половин час се измирисва. Ама я по-добре си купуте за 5 лв. като може с 0.80 лв. да свършите работа.  Peace

# 287
  • София
Абе.... не е така, обикновенно пръскам с аче аз... е няма такъв смърделник,  дни му трябват да се изветри.
Миналото лято взимах специален препарат за  мухъл (хлорен)  поразреденичък, може и други примеси да е имал не го знам, до час-два не се усещаше, че е пръскано.
За разлика от Саво, с който пръскахме преди 10 години, ай това му трябваше 1 седмица на отворени прозорци да спре да вони.
Без хлорния ест въобще не мирише на хлор, не че няма друга миризма, но и той е сравнително бързо проветрив. Но чиста белина... пълен задух.

# 288
  • Варна
Въобще не се измирисва за половин час белината. Поне ден-два и трябва, в малко затворено помещение тип баня пък съвсем.

# 289
Аз съм най-доволна от Савото, от години само него ползвам. Peace

# 290
  • София
Аз от този Tilex останах доволна

# 291
Аз пръсках с белината от Лидл - спрея. Изобщо не се отмирисва за половин час Shocked
Нали ви казах-три пълни дни на отворени цял ден прозорци и още миришеше. Детето спа в другата стая през това време.

# 292
  • под тепетата
Някой взел ли е острилка? Мнение ?

# 293
Има ли зеле в Лидл и на каква цена ?

# 294
  • Русе
Да ви кажа - препарата върши работа. Петната от мухъла не изчезват, но и нов не се появява на напръсканото място. Преди 2 години бях пръскала в ъгъла зад един шкаф. Оня ден чистих шкафа и видях, че няма новоизбил мухъл. На принципа на този препарат е и Церезит стоп мухъл, само дето 500 мл. е на цена 7 лв. От него пък ми се налющи и падна боята там, където съм пръскала.

Към приставката за прахосмукачката съм със смесени чувства на първо ползване. Понеже не прилепва плътно, свисти много гадно докато чистя.

Даринанда, няколко пъти ти се писа, че оригиналната рецепта е с Котешки езичета, които НЕ се продават в ЛИДЛ и никога не са се продавали. Бисквитите, които ги заменят, бяха мини бишкоти и си мислех днес, че може би може с начупени бишкоти Савоярди да се направи тази торта.

# 295
Просто икономически изгодно е било да се купят тези бишкоти се водеха май - не мисля че на вкус са като котешкото езиче. Което пък за ню -ню грамаж е на супер цена . И ако тази опаковка е била поне 250г / а аз я помня големичка - може и 500/ - ами от другите ви трябват минимум 3 опаковки май. Едното ако е било около 2 лв пакета - онези са около 2лв - 1 пакет.
  Има и рецепта в нета за домашни котешки езичета - и не е трудна хич. http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D1%87%D0%B5

# 296
  • софия

Не намирам българските. Харесвах ги, защото, поне по описание, нямаше гадости в състава.

# 297
  • оттам, откъдето започва България
Въобще не се измирисва за половин час белината. Поне ден-два и трябва, в малко затворено помещение тип баня пък съвсем.
Аз имах предвид за малко мухъл в един от ъглите на спалнята. Може би вие чистите по-големи пространства и затова не се измирисва лесно.  Peace

# 298
  • Sofia
Мдааа... котешките езичета са доста различни от бишкоти.

# 299
  • Пловдив
Бищкотите ги няма от месец-два някъде. Аз много ги харесвах, но уви...

Общи условия

Активация на акаунт