Лидл ::72::

• 73 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Купих пижама за ММ, М-размер, като я облече широчка си му беше, след пералня и сушилня се посви според мен, и му стана супер, но според него горнището е доста тънко.
На каката взех пантофи, с еднорога, насилих се, понеже й бях обещала, но бяха много кичозни.
Взех телешка кайма и грах, в слоукукъра стана супер.И тази вечер сме на пържолки. Mr. Green
Надявах се да намеря от решетката 3 в 1, предните пъти се задържаха доста, понеже мойта я разтопих на котлона Hug Направих сметка 47 лв, дадоха ми 3 талончета без да съм ги искала.
Похвалвам и гризините от италианската седмица Simple Smile.
За другата седмица и двата размера дрехи не ме устройват hahaha чаках нещо по средата.
Което ме подсети че се позагуби май dolce_miele.
Имам формата с мечето, перфектна доза за сладкиша с майнеза е.

# 361
  • Русе
Аз написах впечатление от момчешките пантофи. Момичешките може да са били по-тънки и да не миришат толкова ужасно.

# 362
Извинете ме за невежеството, но не мога да намеря тема за размяна на новите стикита.

# 363
Някой от Варна да е виждал от оформящите бикини (мисля че 1бр беше 9,99лв) останали бройки някъде? В краен случай става и Добрич.
Скрит текст:

# 364
# 365
При нас, в Търново, тези банички изглеждат по съвсем различен начин, а при вас/ или така ми се е сторило Embarassed/?
Та въпросът ми е- хубави ли са?

# 366
Забравих-- тази леща увира ли бързо и вкусна ли е?

# 367
  • Варна
Баничките са супер,за първи път купих тази седмица и ни харесаха!

# 368
  • на Мелмак
Относно баничките - тези са от гръцката седмица , а иначе си имат техни си в постоянният асортимент.
Взимала съм - ядат се вкъщи  Grinning

# 369
На мен не ми допадат гръцките банички

# 370
  • Русе
И аз днес взех банички.
От лещата, киселото мляко и саздърмата, нямаше и помен, дет се вика. Може ли до обяд всичко да се изчерпи. Лещата беше от понеделник, разбирам, но другите - от днес. Трябва ли, за да си купя нещо на промо, да „отварям” сутрин магазина? Crossing Arms

# 371
  • Пловдив
Покажете го този Бейлис, че ме заинтригувахте
А на първа страница погледна ли?

Погледнах ама не намерих. Моля за пояснения.

И аз взех пижами за децата и мен, не са лоши от детските има още номерация в Пловдив, Кичук Париж.
Тези дни забелязах, че са налични отново патешките гърди и бутчета, които миналата година много харесах и в последствие изчезнаха, явно има някаква сезонност и при тях.
Бишкоти и при нас има при бисквитите.
Има едни нови хлябчета пълнозърнести с маслини, нещо като франзелки, малко по дебелички вече два пъти купувам, под 1 лв. струват - прекрасни са!
Да кажа и едно мое предложение за първа страница има една серия шоколади по 1.69 лв.  Fin Carreq Dark Chocolate, премиум (с джинджифил, портокалови корички, боровинки и корфлекк, за последното не съм сигурна), този с портокалови корички (в кафяво и оранжево) е с тъмен шоколад и е страхотен за тази цена.

# 372
# 373
  • Русе
Покажете го този Бейлис, че ме заинтригувахте
А на първа страница погледна ли?
Погледнах ама не намерих. Моля за пояснения.
омерация в Пловдив, Кичук Париж.
Има го на първа страница. Току що го видях Peace

# 374
  • Русе
Бишкотите Савоярди нямат много съставки, днес им четох състава. Набухватели накакви и аромат Peace

Общи условия

Активация на акаунт