Лидл ::72::

• 73 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • на Мелмак
Joy Без да искаш или нарочно?
Съвсем целенасочено - разбира се  bowuu
Регистрирах си последните , извадих всички други и ги метнах в коша.
Днес , след като изхвърлих боклука се усетих , но няма да ходая да ровя  Naughty

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 16:48 от etty775

# 421
Все се каня да похваля замразените плодове - горски и малини. Не бях обърнала внимание, докато голямата ми дъщеря, която полага усилия да се храни здравословно, не ме помоли да купя преди време. Горските плодове са 750 г, малините - 500 г, съответно се побират в кутии от сладолед 1000 мл и 900 мл. Ядем ги смесени с кисело мляко или овесени ядки/от Лидл, меките, за другите нямам нерви/, отличен избор за хора, които се опитват да отслабнат или просто да ядат здравословно.

# 422
  • Sofia
Някой взимал ли е гъска,мазна ли е много?
Миналата седмица пекох патица,много ни хареса,не е мазно и тежко месото,но за гъшето не съм сигурна Thinking Иска ми се да я взема за Коледа....

# 423
Аз съм яла домашна бройлерна гъска и не е мазна ,като обикновените и тази не би трябало да е .

# 424
  • Стара Загора
Някой има ли от покривките, които са от другата седмица? Хубави ли са? Преди време пак бяха пуснали, но като отидох имаше останали само тишлайфери.

# 425
  • Варна
Аз от много мислене днес замених пижамата за по-голям размер.  Crazy

Сменях в друг обект, касиерката ми се стори странна - първо като казах, че искам да заменя купена пижама за по-голям размер отсече, че не може и аз вече се наежих да контрирам, после видя, че са еднакви, о, ама то било на един код, че почна да рови отвътре на долнището за етикет, да сверява кодове  ooooh!
И друг път съм връщала/заменяла и цялата процедура е ставала за по-малко от 1 минута.  Confused

Купихме си вече за трети път тази седмица от черния хляб на промоция, много вкусен!  Peace Особено с лютеницата Чира, която също е на промоция.

Иначе в този магазин, където пазарувахме днес, имаше страшно много пижами, аз за какво се замъкнах в понеделник преди отваряне на магазина.  Tired (макар че в нашия стоката винаги по-бързо свършва или пък по-малко зареждат).

# 426
  • София
И аз да попитам за гъската - хубава ли е, мазна ли е и как я приготвяте?

# 427
И аз да попитам за гъската - хубава ли е, мазна ли е и как я приготвяте?
Гъска с кисело зеле е идеално съчетание . Или задушена . Пълнена също и покрита със зелеви листа.

# 428
Някой има ли от покривките, които са от другата седмица? Хубави ли са? Преди време пак бяха пуснали, но като отидох имаше останали само тишлайфери.

Мисля да взема такава. Вече имам една бежова от такава материя (купувана от друго място) и всякакви петна съм изпирала от нея абсолютно безотказно, въпреки светлия цвят и моето недоверие.  bowuu

# 429
Все се каня да похваля замразените плодове - горски и малини. Не бях обърнала внимание, докато голямата ми дъщеря, която полага усилия да се храни здравословно, не ме помоли да купя преди време. Горските плодове са 750 г, малините - 500 г, съответно се побират в кутии от сладолед 1000 мл и 900 мл. Ядем ги смесени с кисело мляко или овесени ядки/от Лидл, меките, за другите нямам нерви/, отличен избор за хора, които се опитват да отслабнат или просто да ядат здравословно.
Лятото оцветявах банановия сладолед на децата с тях. Много вкусно беше.

# 430
Някой се беше оплакал ,че му били кисели - но за кои точно не си спомням.

# 431
Здравейте, някой има ли монтиран смесител за кухня? Интересува ме дали идва твърде нисък,тъй като майсторите на кухнята ми казаха,че според тях няма да е удобен за ползване. Благодаря

Аз имам и съм много доволна. Въобще не ми е нисък, но и мивката ми е дълбока.

# 432
Не знаех, че има и замразени плодове. На достъпна цена ли са?
Добро решение през зимата, още утре ще потърся.

# 433
Ако съм запомнила правилно, по 5.49 всяко - разликата е в грамажа. Не е без пари, но според мен си струва всяка стотинка; последните малини са особено едри. За кисело, ами кисело е, да, обикновено добавям малко мед към овесените ядки, може и към киселото мляко, но не го правя.

# 434
Стана ми интересно за замразените плодове. Заглеждали ли сте съдържанието - захар и други вредни Е-та има ли?

Общи условия

Активация на акаунт