Лидл ::72::

• 73 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Някой има ли проблем с регистрацията на кода за участие в томболата?
Аз няколко пъти се опитах да го регистрирам, всичко ми е точно, но ми дава "грешка".

# 406
Здравейте, някой има ли монтиран смесител за кухня? Интересува ме дали идва твърде нисък,тъй като майсторите на кухнята ми казаха,че според тях няма да е удобен за ползване. Благодаря

# 407
Някой има ли проблем с регистрацията на кода за участие в томболата?
Аз няколко пъти се опитах да го регистрирам, всичко ми е точно, но ми дава "грешка".
При мен и двата талона се регистрираха без проблем. 

# 408
  • Сливен
Ако регистрираш чрез експлорър, може би е за това.свекъра ми имаше проблем с регистрацията обади се на лидл и му казаха да не е през експлорър.

# 409
Ако регистрираш чрез експлорър, може би е за това.свекъра ми имаше проблем с регистрацията обади се на лидл и му казаха да не е през експлорър.

Явно и при мен е това проблема.
Трябва да тегля друго значи... ooooh!

# 410
  • оттам, откъдето започва България
Конвектор да топли по-евтино от климатик?  newsm78 Нещо не ми се вярва.

# 411
  • Варна
Благодаря за споделените мнения за кексовата форма. Такива са и моите подозрения, ще си търся друга. Хвърлила съм око на Зенкер, ама 20 лв, беее!   Confused

# 412
Някой ако има за връщане черен жокейски клин размер М за връщане (ако са от уголемените им дрехи), моля да ми пише за да го взема!

# 413
Някой ако има за връщане черен жокейски клин размер М за връщане (ако са от уголемените им дрехи), моля да ми пише за да го взема!
Не са уголемени обаче .

# 414
Конвектор да топли по-евтино от климатик?  newsm78 Нещо не ми се вярва.

Не топли по евтино от климатик. Конвекторът е една модерна духалка.  Също като духалката  - топлоотдавна толкова, колкото и дърпа от мрежата. Просто е с по-модерна визия.

Инвенторният климатик дърпа по-малко ток, а отдава повече. Затова е по-икономичен. Затова има и външно тяло. Конвектора прилича на климатик, ама не е...

# 415
  • на Мелмак
Аз си изхвърлих всички регистрирани талони  Crazy
Да се похваля , де  hahaha

# 416
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Без да искаш или нарочно?

# 417
Ами то до края на играта има време - нови ще получи . А тези пък от този месец не важат например за най - хубавата награда 1 г безплатно пазаруване. Пък и може нищо да не печелят.

# 418
Да ви питам новите неща от вечерта ли ги зареждат или след затваряне?

# 419
  • Sofia
Ще се ползва за хлебопекарна.
Само да вметна, че няма никакво значение за машина или на ръка ще се ползва брашното.
Тя, хлебопекарната не разпознава ни видове брашна, ни яйца, ни мляко, ни захар...
От Лидълското брашно съм купувала - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт