Лидл ::72::

• 73 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
много се канех на пижамите ама не взех, не ми допаднаха, горнищата твърде тъничка ми се видя. Не намерих кори за лазаня от италианската седмица. И на касата им бяха свършили талоните за томболата, малко се разочаровах... Като че някой бе споменавал, че много е доволен от бутер тестото, ама кое? Това на белла не ми харесва, чудя се какво да купувам newsm78

# 391
  • на Мелмак

Не съм купувала от Лидъл токова и на първа страница да го търсех - пак нямаше да вдяна , че това се води Бейлис.

# 392
  • Балчи-Варна
Ще ми кажете ли кое брашно беше хубаво в лидл?Ще купувам  и не помня кое беше.Ще се ползва за хлебопекарна.

# 393
  • София
Не знам има ли го в лидл, но за мен най-хубаво е светлозелено на софия мел брашно по бдс.

# 394
Ще ми кажете ли кое брашно беше хубаво в лидл?Ще купувам  и не помня кое беше.Ще се ползва за хлебопекарна.
с тип 650 си става идеален хляб . Странно от тип 500 явно попадам все на лоши партиди и не виждам да е по - бяло и хубаво от него.

# 395
В Лидл си е на Касъл брашното - тяхна си марка; приятелка го купува и съм готвила доста с него у тях, нямам претенции: хубаво е, вкусни печива прави, добре втасва, чисто е...
Откровено казано, аз пазарувам по-често типово брашно на Арчар - от кауфланд или кварталния магазин - и го харесвам и ползвам за всичко, но Касъл бих си взела и аз.

# 396
  • Стара Загора
Някой има ли от покривките, които са от другата седмица? Хубави ли са? Преди време пак бяха пуснали, но като отидох имаше останали само тишлайфери.

# 397
  • До морето
Ще ми кажете ли кое брашно беше хубаво в лидл?Ще купувам  и не помня кое беше.Ще се ползва за хлебопекарна.
с тип 650 си става идеален хляб . Странно от тип 500 явно попадам все на лоши партиди и не виждам да е по - бяло и хубаво от него.
+1 Странно, но с 650 става по-хубав хляб

# 398
+1 Странно, но с 650 става по-хубав хляб
И при мен и кифли и сладкиши също.

# 399
Аз имам формата за кекс, но съм я ползвала многоооооо малко.
Имам голям проблем с изпичането на сладкиши в моята фурна. Но съм успявала да го измъкна,  оформен и невредим.

# 400
Тази форма за кекс ми се струва малка на мен . А и печива в силикова форма някак не ми харесват толкова - стоят ми като влажни . Имам за мъфини .

# 401
Тази форма за кекс ми се струва малка на мен . А и печива в силикова форма някак не ми харесват толкова - стоят ми като влажни . Имам за мъфини .
В интерес на истината, колкото рецепти съм пробвала, формата се е пълнила , до най-горното ниво на... тясната част с напречните линии.По-скоро е много.... висока, но аз не съм критерии , както казах печивата са ми голям проблем.

# 402
Ще ги погледна ,ако заваря в понеделник .

# 403
Здравейте, случайно някой да има мнение за конвекторите, които ще пуснат следващата събота. Мисля, че миналата година също ги имаше

# 404
  • София
Здравейте, случайно някой да има мнение за конвекторите, които ще пуснат следващата събота. Мисля, че миналата година също ги имаше
Да.Взехме такъв миналата година и цялото семейство сме много доволни.Отопляваме една голяма стая,която е хол и кухня и доста бързо загрява стаята,поддържа добра температура през целия ден дори когато е изключван и най-вече сметките за ток намаляха зимата /преди се отоплявахме на климатик/.Дано да съм била полезна с информацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт