Отговори
# 45
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Еха че готини снимки  Heart Eyes...айде да идва вече петък че нямам търпение  smile3508

# 46
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes Hug Ели Heart Eyes Hugсистър  Heart Eyes Hug Вани  Heart Eyes Hug Дидолино  Heart Eyes Hug

# 47

Дефне дали няма да нахрани Дениз...
То тя не знае кой е  Laughing

# 48
 Тери тъкмо това щях да кажа.Не мисля,че ако знаеше би се усмихвала.  Laughing

# 49
# 50
# 51

Ама Дафинка как е боднала молива зад ухото  Joy  Joy  Joy

Еви  Hug, Ели  Hug, Диди  Hug, Тери  Hug, Вани  Hug, Гале  Hug, Данни  Hug

# 52
# 53
Краткое содержание 19 серии #ЗапахКлубники🍓

Скрит текст:
За Аслы и Бураком следят!
Эрдем планирует устроить маленькие каникулы из-за проигрыша в игре. Они с Бураком придумают все вместе и устроят девочкам сюрприз. Они придумают много всего интересного, как провести с девочками прекрасное время, оставаясь впервые вместе ночью. Эти планы будут смешными и забавными.
Гани, договорившись с Чаглой, начнёт следить за Аслы. Узнает ли Гани обо всем, который так усердно за ними следит?

Следят Аслъ и Бурак
Заради загубата в играта Ердем планира да организира малка ваканция. Двамата с Бурак заедно ще измислят всичко и ще приготвят изненада за момичетата. Ще измислят много интересни неща за да прекарат чудесно времето с момичетата, оставайки за първи път заедно през нощта. Тези планове ще бъдат смешни и забавни.
Гани, според уговорката си с Чаплата, започва да следи Аслъ. Ще научи ли Гани истината?

# 54
# 55
Диди  Heart Eyes HugДанни  Heart Eyes Hug

И аз това забелязах молив или химикал боднат зад ухото и, но трябваше да увелича снимката щото си мислех че поредния гаф  Mr. Green

# 56
Лейля е за 5 епизода което значи че трябва да си замине в 21епизод  Thinking.А мен лични Дениз не ме дразни, може и да поостане още малко  Joy

# 57

За нея обещаха след 5 серии - значи още две ще я гледаме  Mr. Green Той не ми пречи чак толкоз, може още малко да си разнася кукуригуто  Joy  Joy  Joy

# 58
Лейля е за 5 епизода което значи че трябва да си замине в 21епизод  Thinking.А мен лични Дениз не ме дразни, може и да поостане още малко  Joy
е как, 16, 17, 18, 19, 20. Значи 20 се маха  Party Party Party Party Party Party Party Party

# 59
Адашче, много еднакво мислим....и едновременно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт